Hotnews: World Education Fair: Zeci de scoli si universitati din strainatate isi prezinta oferta, in weekend, la Bucuresti

12 oct. 2018 admin 421 views
Hotnews:  World Education Fair: Zeci de scoli si universitati din strainatate isi prezinta oferta, in weekend, la Bucuresti

Zeci de institutii de invatamant din Marea Britanie, Olanda, Austria, Danemarca, Elvetia, Spania, SUA si Canada vor fi prezente sambata si duminica la Bucuresti pentru a-si face cunoscuta oferta educationala, la cea de a 29-a editie a World Education Fair, transmite Agerpres.

Potrivit organizatorilor, in premiera, evenimentul va avea un nou format, astfel ca fiecare participant la targ va fi intampinat de un consultant educational inca de la intrare, care ii va oferi informatii despre optiunile de studiu in strainatate si il va ghida exact catre domeniul si institutiile din aria sa de interes.

In afara de specializarile din zona tehnica sau stiintifica pentru care tinerii romani sunt foarte cautati in afara, universitatile au dezvoltat noi domenii de studiu, avand in vedere ca piata muncii solicita mediului academic specialisti cu background consistent de nisa.

Si programele de studiu liceal, in strainatate, sunt personalizate, afirma organizatorii evenimentului. Astfel, multe dintre familiile care apeleaza la serviciile IntegralEdu sunt in cautarea unui program sau liceu personalizat, care sa pregateasca elevul mai din timp, in directia educationala si profesionala dorita.

Seria de evenimente World Education Fair a inceput vineri la Timisoara si va continua la Iasi - pe 24 septembrie, la Galati - pe 26 septembrie si la Constanta - pe 27 septembrie.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-educatie-22715240-world-education-fair-zeci-coli-universit-din-str-tate-prezint-oferta-weekend-bucure.htm

12 oct. 2018 admin 421 views