Hotnews: Cursuri demonstrative organizate in Romania de cea mai mare universitate olandeza

19 nov. 2019 admin 685 views
Hotnews: Cursuri demonstrative organizate in Romania de cea mai mare universitate olandeza

Viitorul educational al copilului este o problema care iti da din ce in ce mai mult de gandit? Incerci sa-i oferi cele mai bune sfaturi, dar te temi sa nu fii subiectiv? Viitorii studenti isi pun intrebari despre ce universitate sa aleaga, ce specializare, ce oportunitati ii va oferi aceasta pe viitor, insa, de cele mai multe ori, nu pot gasi raspunsurile cele mai potrivite de unii singuri, fiind sufocati de o multitudine de oferte educationale ale universitatilor din tara sau din afara tarii.

 

​Unde si cand se tin? Participarea este gratuita.

Daca nu puteti gasi impreuna solutiile cele mai potrivite, atunci aveti nevoie de un consultant educational, care sa vina in sprijinul familiei, mai ales daca in discutiile cu copilul se pune des problema studiilor in strainatate.

 

Universitatea olandeza Fontys ajunge la Galati si Bucuresti in aceasta luna.

Un consultant educational reuseste sa conecteze orice tanar care are aspiratii in ceea ce priveste studiile in strainatate cu cea mai potrivita universitate, cu oferta care i se potriveste cel mai bine. Consultantii organizeaza periodic intalniri cu reprezentanti ai universitatilor din strainatate, atat in cadrul targurilor, dar si separat, organizand workshop-uri, lectii demo sau prezentari dedicate unei universitati sau unui program de studiu. Spre exemplu, IntegralEdu, Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate, ii gazduieste in luna noiembrie pe reprezentantii de la Fontys University of Applied Sciences din Olanda, pentru doua sesiuni de cursuri demonstrative la Galati si Bucuresti. Cursurile au ca principal scop familiarizarea copiilor de liceu cu formatul de studiu la o universitate de stiinte aplicate din Olanda.

 

Evenimentele vor avea loc in data de 22 noiembrie in Galati, intre orele 16:00 – 19:00, la hotel Vega, sala de conferinta, etaj 1 si in data de 23 noiembrie, in Bucuresti, in intervalul orar 14:00-17:00, la hotel Novotel, sala Marseille.

Acestea vor fi structurate sub forma a doua cursuri demonstrative in domeniul IT si al Afacerilor Internationale, sustinute de doi indrumatori din partea Fontys University of Applied Sciences. Participarea la workshopuri este gratuita si se face pe baza de inregistrare, in limita locurilor disponibile, completand formularul online de pe pagina evenimentelor sau direct la consultantul educational IntegralEdu. De asemenea, toti participantii sunt rugati sa aiba la ei un laptop sau o tableta, pentru ca va fi nevoie de research si se va lucra in echipa.

 

Fontys University of Applied Sciences, cea mai mare universitate din Olanda, ofera 28 de programe universitare si 9 programe masterale, in limba engleza.

Universitatea de Stiinte Aplicate Fontys a fost infiintata in anul 1992, prin asocierea a 5 institutii de invatamant superior din sudul Olandei. Ca rezultat al acestei asocieri, Fontys este in prezent cea mai mare institutie de invatamant superior din Olanda.

Aceasta dispune de campusuri universitare ultramoderne in Eindhoven, Tilburg si Venlo si ofera 28 de programe universitare de licenta, plus 9 programe de master, in limba engleza, in domeniile tehnologiilor informationale, economiei, stiintelor sociale, educatiei si sanatatii publice.

Evolutiile tehnologice, sociale si economice influenteaza si schimba lumea din jurul nostru, acum si in viitor. Fontys este o institutie care aduce o contributie importanta la aceste schimbari necesare, armonizand nevoile prezente ale studentilor cu cele ale lumii viitorului.

Astfel, in cadrul Fontys studentii au posibilitatea de a lucra la proiecte in colaborare institutii si corporatii din domeniu, pentru a se adapta la cerintele pietei muncii din fiecare domeniu de studiu.

Pe langa furnizarea de cunostinte in zona specifica a programului de studiu, programele sunt concentrate pe dezvoltarea personala a studentilor, punand baza pe creativitate, antreprenoriat si zona tehnica.

 

Studenti cu 50 de nationalitati prezenti in campusul din Venlo al Universitatii Fontys.

In cadrul campusului din Venlo al Universitatii Fontys, exista, in prezent, studenti cu peste 50 de nationalitati, universitatea acordand o atentie sporita fata de studentii internationali. Campusul din Venlo ofera tuturor studentilor posibilitatea sa urmeze cursuri de limbi straine, adaptate la nivelul fiecarui participant. De asemenea, accentul este pus pe programele cu mobilitate de studiu, institutia beneficiind de peste 100 de parteneriate cu universitati din intreaga lume.

Prin accesarea unui program de studiu al Fontys Venlo University of Applied Sciences, studentii beneficiaza de prelegeri sustinute de cadre didactice de alte nationalitati pentru adaptarea programelor de studiu la cerintele pietei internationale. Practic, un student Fontys este un student universal, chiar daca ativitatea didactica se petrece intr-unul din campusurilor din Olanda. Conectarea la nivel mondial a universitatii permite oricarui student sa aiba acces la informatii si spatiu didactic din orice colt al lumii.

Cei interesati sa participe la demo-lessons sau sa acceseze programele de studiu de la Fontys University of Applied Sciences, pot contacta firma de consultanta educationala IntegralEdu.

 

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-studenti_strainatate-23497349-cursuri-demonstrative-organizate-romania-cea-mai-mare-universitate-olandeza.htm?fbclid=IwAR2AC_dGOmrJdONV7DDykKTexbGK6AGlYO7CnerrlNGwWZZxM4Re-gETH5Y

19 nov. 2019 admin 685 views