Hotnews: Oxford International College, unul dintre cele mai prestigioase licee britanice, organizeaza sesiuni educationale demonstrative la Bucuresti si Constanta

10 dec. 2019 admin 654 views
Hotnews: Oxford International College, unul dintre cele mai prestigioase licee britanice, organizeaza sesiuni educationale demonstrative la Bucuresti si Constanta

​Cand vine vorba despre alegerea traseului educational, incertitudinea apare la fiecare pas, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Multitudinea de variante prezente la nivelul institutiilor de invatamant, precum si diversificarea continua a specializarilor dau nastere la numeroase semne de intrebare. Alegerea celui mai ofertant pachet educational si a celei mai potrivite specializari sunt momente extremde importante si, in acelasi timp, complicate in viata copiilor si a parintilor.

Cand alegerea domeniului de studiu si a universitatii incep sa produca batai de cap, un sfat avizat, venit din partea unui consultant educational este exactceea ce trebuie pentru o familie aflata intr-o astfel de situatie.Tocmai pentru a veni in intampinarea unor astfel de probleme, IntegralEdu, Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate, ii gazduieste in luna decembrie pe reprezentantii de la Oxford International College, pentru doua sesiuni demonstrative de pregatirea admiterii la universitati internationale de top. Sesiunile se vor desfasura in Bucuresti si Constanta si au ca scop informarea si familiarizarea elevilor si parintilor cu privire la studiile liceale de elita, la pregatirea si la desfasurarea unui proces de admitere in cadrul unei universitati internationale de top.

IntegralEdu si Oxford International College organizeaza doua sesiuni de lucru pentru pregatirea admiterii la universitatile internationale de top.

Evenimentele vor avea loc in data de 14 decembrie in Bucuresti si 15 decembrie in Constanta. Acestea vor fi structurate in doua parti, respectiv prezentarea informatiilor relevante, urmata de realizarea a doua sesiuni demonstrative cu privire la pregatirea admiterii in cadrul universitatilor internationale de top, in acelasi mod in care sunt pregatiti elevii care studiaza in cadrul liceului Oxford International College.

Oxford International College, liceul in care toti elevii primesc oferte educationale din partea universitatilor din cadrul Russel Group.

Oxford International College este parte din Oxford International EducationGroup, un furnizor de educatie privat, acreditat, care inglobeaza colegii internationale(licee de elita, universitati)si centre de limba engleza din Marea Britanie si America de Nord. Cursurile asigura pentru aproximativ 50.000 de elevianual din Marea Britanie si din strainatate obtinerea unui viitor academic de succes, prin pregatirea constanta si adaptata a procesului de admitere in cadrul universitatilor internationale de top. Oxford International a dezvoltat relatii puternice cu consultanti in educatie din intreaga lume si ofera programe educationale de cel mai inalt nivel, recunoscute de intreg mediul academic la nivel mondial.

Oxford International College este liceul numarul 1 in Marea Britanie in clasamente, elevii acestuia obtinand, in proportie de 92,1%, cele mai mari calificative, respectiv A si A*la examenele finale A-levels. De asemenea, Oxford International College este liceul la care toti elevii primesc an de an oferte educationale din partea universitatilor din cadrul Russel Group, Oxford si Cambridge fiind cele mai populare optiuni in procesul de aplicare.

Taberele educationale internationale – cel mai productiv mod pentru elevi de a-si petrece vacantele. Oxford International College, o destinatie de vacanta de top.

Modurile in care elevii isi pot petrece vacantele au devenit extrem de variate, insa, ultimele tendinte situeaza taberele internationale educationale pe primul loc in topul preferintelor elevilor. Tot Oxford International organizeaza an de an tabere educationale care combina activitatile educative si pregatirea suplimentara in anumite domenii cu numeroase modalitati de relaxare si activitati de grup.

Spre exemplu, programul Young Professionals USA este ideal pentru elevii interesati sa urmeze o cariera in drept sau diplomatie, fie pentru tara de origine sau pentru o agentie internationala, precum Natiunile Unite (ONU). In clase organizate cu maxim 11 elevi, predarea este bazata pe teorie combinata cu sesiuni practice. In fiecare saptamana, studentii merg intr-o excursie de tip „study in action”, spre o destinatie care are legatura cu cariera aleasa.

Evenimentul din Bucuresti va avea loc pe 14 decembrie, la hotel Sheraton (11:00 – 12:30), iar cel din Constanta pe 15 decembrie, la hotel Ibis (14:00 – 15:30). Mai multe detalii si inscrieri se pot gasi si face pe pagina evenimentelor sau direct la Raluca Niculae, IntegralEdu, raluca@integraledu.ro.

 

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-studenti_strainatate-23541785-oxford-international-college-unul-dintre-cele-mai-prestigioase-licee-britanice-organizeaza-sesiuni-educationale-demonstrative-bucuresti-constanta.htm

10 dec. 2019 admin 654 views