Hotnews: Swiss Business and Hospitality Camp – o oportunitate de a deveni unul din viitorii lideri ai industriei ospitalitatii

28 mai 2019 admin 216 views
Hotnews: Swiss Business and Hospitality Camp – o oportunitate de a deveni unul din viitorii lideri ai industriei ospitalitatii

Industria ospitalitatii este industria cu cea mai rapida crestere din lume, aceasta reprezentand 9% din PIB-ul mondial. In prezent, 1 din 11 joburi este legat de aceasta industrie, iar daca in 1950 se inregistrau la nivel mondial 25 de milioane de turisti internationali, statisticile recente arata ca numarul acestora a crescut la 1.4 miliarde.

Elvetia este o baza mondiala de resurse in ceea ce priveste educatia in domeniul ospitalitatii turistice, de aici fiind "exportati" anual mii de specialisti in intreaga lume, aici dezvoltandu-se centre universitare cu reputatie mondiala, cum este Swiss Education Group (SEG), un concern educational universitar fondat in 1982, din care fac parte nu mai putin de cinci institutii universitare cu profil turistic.

Swiss Education Group, punctul de pornire al elitei internationale in domeniul ospitalitatii
 


Managementul hotelier sau antreprenoriatul in industria ospitalitatii pot fi studiate ca discipline distincte in cadrul unor institutii SEG, precum Swiss Hotel Management School sau Cesar Ritz Colleges, universitati de top din domeniul hotelier, ce contribuie de peste 25 de ani la excelenta internationala din industrie.

Arta culinara se studiaza la cel mai inalt nivel la Culinary Arts Academy, unde absolventii nu devin doar masterchefi, ci antrenori de masterchefi! Cei care isi doresc sa performeze cu adevarat in acest domeniu si sa faca parte din elita domeniului, trebuie sa studieze la o universitate specifica de top. Tot legat de arta, insa in domeniul design-ului hotelier, este programul de studiu la IHTTI School of Hotel Management din Neuchatel, unde studentii invata ce inseamna managementul hotelier din perspectiva amenajarilor interioare, tehnologiei si a gestionarii brandurilor de lux.

Un alt exemplu de centru universitar cu reputatie mondiala este Hotel Institute Montreux, din cadrul Swiss Education Group, care include in programul sau de studii atat experienta elvetiana in managementul hotelier, cat si una americana.

Diplome recunoscute international de la SEG

Fiind in continua dezvoltare si diversificare la nivel international, industria ospitalitatii are o cerere crescuta de specialisti bine pregatiti in domenii nisate. Profesorii pregatiti, mediul multicultural, internship-urile care te ajuta sa aplici ceea ce inveti si sa patrunzi pe piata inca de pe bancile facultatii sunt unele dintre elementele ce formeaza educatia de top din cadrul Swiss Education Group, care nu ofera doar siguranta unei pregatiri de top in domeniu, ci si a libertatii de a alege un job oriunde in lume, diplomele de absolvire fiind recunoscute si apreciate la nivel international de cele mai mari lanturi hoteliere din lume.

Swiss Business and Hospitality Camp – un pas catre elita industriei

Elita pregatita de elita – aceasta este chintesenta taberei ce va avea loc la Bucuresti, in perioada 21 – 23 iunie. Tabara va reuni experti internationali in Hospitality si Hotel and Tourism Management, care supervizeaza formarea specialistilor din domeniu: Tarek Kouatly, Regional Manager, Marketing and Development Swiss Education Group, Goran Yordanov, Senior Regional Manager, Marketing and Development Swiss Education Group, Eugenios Savva, Executive Hospitality Consultant, Andreea Gheorghiu, Deputy General Manager, Novotel Hotel Bucharest si Calin Ile, Presedinte FIHR, Asociatia Hotelierilor din Romania.

Tabara va fi o carte deschisa despre calitatea elvetiana a studiilor din domeniu si despre expertiza in Managementul Ospitalitatii. Participantii vor testa direct, la fata locului, impreuna cu trainerii elvetieni de la SEG si de experti ai industriei din Romania, ce inseamna sa lucrezi in domeniul ospitalitatii, bazandu-se pe scenarii si situatii reale, prin jocuri creative, vizite si ateliere. Totodata, va fi o introducere in cursurile de la Cesar Ritz Colleges, universitate renumita pentru excelenta in International Business in Hotel & Tourism Management. Tinerii vor participa si la ateliere de comportament profesional, sustinute de traineri, prin care isi vor imbunatati abilitatile si vor invata sa se evidentieze in multime.

Acest program de pregatire reprezinta o oportunitate de a experimenta situatii din domeniul ospitalitatii, de a obtine sfaturi valoroase direct de la elita specialistilor din industrie si de adauga valoare CV-ului tinerilor care isi doresc sa fie admisi la universitati de top sau job-uri din domeniu.

Tabara se va desfasura in perioada 21 – 23 iunie, la Hotel Novotel, in Bucuresti, si este destinata tinerilor cu varste cuprinse intre 17 si 24 de ani. Cei interesati de aceasta experienta educationala unica pot afla mai multe detalii aici. Atentie, insa! Locurile sunt limitate, iar termenul limita pentru trimiterea CV-urilor este 10 iunie 2019.

28 mai 2019 admin 216 views