One.ro: ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN ofera burse de studiu pentru tinerii romani

21 nov. 2018 admin 368 views
One.ro: ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN ofera burse de studiu pentru tinerii romani

Ce au in comun domeniile design-ului, modei, artelor vizuale si comunicarii? Raspunsul poate fi la indemana: ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN - IED! Fie ca esti pasionat de design de obiecte, design grafic, design de interior, fashion, arte vizuale sau de comunicare, IED te pregateste pentru a fi un profesionist adevarat. Absolventii acestei universitati dobandesc cunostintele, abilitatile si experienta necesare pentru a-si crea propriile branduri sau pentru a lucra in companii internationale din zona fashion sau design. 

Acum si tinerii romani au sansa sa studieze la una dintre cele mai prestigioase universitati din domeniu, care stabileste trendurile internationale din aproape orice domeniu legat de estetica si frumos.

In acest an,  IED ofera 26 de burse de studiu, care acopera 50% din taxa de scolarizare pentru anul universitar 2019-2020, pentru programele de licenta ce se desfasoara in centrele universitatilor sale din Milano, Barcelona, ​​Florenta, Madrid, Roma si Torino.

Cei care doresc sa aiba o astfel de experienta educationala trebuie doar sa-si foloseasca cea mai de pret resursa: imaginatia. Participantii trebuie sa-si arate abilitatile printr-o lucrare creativa, care poate sa contina una sau mai multe imagini, desene sau schite de design, lucrare ce trebuie sa fie facuta intr-un singur .pdf sau .docx file de max 8 mb. Ideile si motivatiile trebuie sa fie explicate intr-o scrisoarea de prezentare, atasata lucrarii creative.                                             

In concurs se pot inscrie candidatii cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani – impliniti la 31 decembrie 2019. Un alt criteriu de calificare pentru studii si pentru primirea bursei este reprezentat de obtinerea diplomei de bacalaureat pana in luna septembrie 2019 si detinerea de cunostinte de limba straina de min B2 (in functie de limba straina aleasa pentru programul de studiu).

Pentru a participa la concursul de burse, elevii trebuie sa se inscrie online si sa-si incarce proiectul, tot online, pana la data de 3 decembrie 2018, pe site-ul universitatii – aici.

IED - ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN este o retea internationala de invatamant cu un ADN 100% italian care, inca din 1966, pregateste si face cercetare in domeniile: design, fashion, arte vizuale, comunicare si management in industriile creative.

Daca esti pasionat de design, talentat si vrei sa-ti construiesti o cariera in domeniul esteticii, un consultant educational te poate indruma pe traseul care ti se potriveste cel mai bine. Tot el te poate ajuta cu intreg procesul de aplicatie la studii si burse la IED.

IntegralEdu indruma si pregateste tinerii in zona invatamantului in strainatate de mai bine de 25 de ani la nivel international si de 10 ani in Romania, fiind cea mai importanta companie de consultanta educationala din Romania.

Sursa: https://www.one.ro/stiri/istituto-europeo-di-design-ofera-burse-de-studiu-pentru-tinerii-romani-17671452

21 nov. 2018 admin 368 views