Top Education Tour

31 oct. 2017 admin 465 views

Asa cum fiecare afacere de succes are nevoie de o strategie bazata pe cercetare, analiza si decizii corecte, la fel si educatia copilului dumneavoastra necesita o strategie care sa ii asigure succesul. 

Cu o experienta internationala de 24 de ani in consultanta educationala pentru studii in strainatate, IntegralEdu este alaturi de familii, sprijinindu-le in planificarea cu succes a viitorului educational al copiilor si admiterea la institutii de invatamant de talie mondiala. 

IntegralEdu organizeaza Top Education Tour incepand din 2014, sub forma unor prezentari si conferinte in tara, dedicate studiilor de elita in strainatate, ca parte a proiectului international World Education Fair – Educatie 3600.

 

TOP EDUCATION TOUR, decembrie 2016

Bucuresti - 5 decembrie
Sheraton Hotel – Sala Arizona

Brasov – 6 decembrie
Kronwell Hotel – Sala P. Drucker

Targu-Mures – 7 decembrie
Plaza V Executive Hotel – Business Conference Room

Cluj-Napoca – 8 decembrie
Ramada Hotel – Sala Ferdinand

Timisoara – 9 decembrie
Hotel Timisoara – Sala Roma

 

Programul evenimentelor pentru toate orasele:

17:00 – 18:00 – Eveniment dedicat studiilor universitare, sustinut de Istituto Europeo di Design
18:00 – 18:30 – Coffee break
18:30 – 20:00 – Eveniment dedicat studiilor gimnaziale, liceale si EduTaberelor, sustinut de d’Overbroeck’s College si  Bucksmore Education (parte a Oxford International Group) si Bromsgrove School. Lansarea noilor cataloage EduTabere si Licee de elita pentru 2017.


In cadrul evenimentului, consultantii IntegralEdu impreuna cu reprezentantii scolilor Bromsgrove School si d’Overbroeck’s College, EduTaberelor Bucksmore Education si ai universitatii Istituto Europeo di Design vor sustine o serie de prezentari si sesiuni deschise de discutii cu familiile interesate de programele de studiu in Marea Britanie, Canada, SUA, Italia, Spania sau Brazilia.

De asemenea, la Top Education Tour va avea loc lansarea noilor cataloage EduTabere si Licee de elita pentru 2017 si veti putea afla cum sa obtineti burse de studiu si reduceri la taberele de vara.

Consultantii IntegralEdu vor fi la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul prezentarii cat si dupa prezentare, cu sprijin in alegerea celor mai bune programe de studiu pentru copii, cu detalii privind cerintele de admitere, taxe sau cu alte detalii despre studiul in strainatate.

Participarea la evenimente este GRATUITA si se face pe baza de inscriere in prealabil la Simona Gal - simona@integraledu.ro / 0733 069 003 sau Teodora Raducanu - teodora@integraledu.ro / 0737 069 008, specificand prezentarile de care sunteti interesati (pentru studiile universitare de licenta sau master / pentru studiile gimnaziale, liceale si edutabere) sau completand formularul de mai jos. 


Participantii la Top Education Tour:

Bromsgrove School

Este situata in superbul orasel Bromsgrove din comitatul Worcestershire si are o istorie indelungata, primele informatii datand din secolul al XVI- lea, din vremea dinastiei Stuart. Datorita investitiilor substantiale pentru imbunatatirea infrastructurii, Bromsgrove este astazi una din cele mai moderne scoli din regiunea Midlands si ocupa constant pozitii fruntase in clasamentul scolilor englezesti de top. In scoala invata numerosi elevi straini care se integreaza rapid datorita atmosferei placute si prietenoase. Obiectivul principal al scolii este formarea unor personalitati ambitioase, puternice, cu gandire critica si independenta si care isi doresc o perfectionare constanta. Gratie eforturilor comune ale profesorilor si elevilor, scoala se mandreste in ultimii ani cu performante academice deosebite si rezultate excelente la examenele finale, precum si cu elevii admisi la universitati de elita.

Bucksmore Education
(parte a Oxford International Group)

Inca din 1979 Bucksmore Education ofera copiilor si tinerilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 19 ani, o gama foarte variata de EduTabere, cuprinzand atat cursuri de limba engleza cat si cursuri academice si de pregatire pentru admiterea la universitati de top din Marea Britanie. Programele sunt concepute astfel incat elevii sa poata studia, socializa si sa fie creativi intr-un mediu sigur si stimulativ. O atentie deosebita merita acordata cursurilor organizate dupa modelul universitatilor Oxford si Cambridge. Cursurile se desfasoara in grupe mici si sunt sustinute indeosebi de profesorii de la Oxford sau Cambridge.

d’Overbroeck’s College 

(parte a Oxford International Group)

Colegiul are o reputatie academica excelenta si este potrivit pentru elevii independenti, foarte motivati si ambitiosi, care vizeaza aplicarea la universitati de prestigiu din Marea Britanie, cum ar fi Oxford, Cambridge, Imperial College, LSE, UCL, Edinburgh etc. O trasatura distinctiva a scolii este efortul de a crea o atmosfera corespunzatoare dezvoltarii calitatilor personale ale fiecarui elev, punandu-se accentul pe individualitate, stimularea gandirii critice si creative, incurajarea diversitatii si originalitatii. Nivelul academic de predare, atmosfera prietenoasa, relatiile elev-profesor bazate pe incredere si participarea activa a elevilor in procesul de invatare stau la baza rezultatelor foarte bune. 

Istituto Europeo di Design

Este o institutie de invatamant superior cu zece campusuri in Italia, Spania si Brazilia, in care studentii din 75 de tari studiaza in domeniile Designului, Modei, Artelor Vizuale si Comunicarii. Mare parte dintre profesori sunt designeri practicanti, profesionisti ce activeaza in domeniul modei si picturii. Colaborarea acestora cu companiile italiene si internationale in domeniul modei si designului ajuta la dezvoltarea profesionala a studentilor. Pregatirea teoretica bogata este imbinata cu realizarea de proiecte reale in firme de renume de design si moda. Institutia de invatamant ofera posibilitatea de a invata in mai multe limbi straine, iar grupele au maxim 25 de studenti.

 

31 oct. 2017 admin 465 views