Elite Swiss Boarding School Event

Totul despre sistemul de invatamant in Elvetia | Discutii individuale cu reprezentantii liceelor de elita!

decembrie 19 mar
19.12.2023
15:00 - 20:00 Ora
Hotel Marmorosch

Sansa de a vorbi direct cu liceele de prestigiu din Elvetia!

Un eveniment exclusivist, in cadrul caruia reprezentanti ai liceelor din Elvetia iti vor explica totul despre opțiunile școlare de clasă mondială, despre programul de învățământ perfect pentru copilul tau și iti vor oferi sfaturi cheie pentru pregătire și admitere la un liceu de elita.

Inscrie-te gratuit!

Inscrie-te acum
Afla totul despre sistemele de invatamant din Elvetia

Prezentari sustinute de catre reprezentantii liceelor

COLLÈGE DU LÉMAN


Presenter: Laura Bayat (Director of Admissions and Marketing) 
Intro on Switzerland:  Myths and Truths, followed by the school presentation: overview of the different diploma programmes (IB, HS diploma with Aps, French Bac and Swiss Matura), our approach on boarding, accommodation, a typical day, activities and trips, summer camp options.

 

LEYSIN AMERICAN SCHOOL


Presenter: Anastasiia Otschkowski (Gnilorybova) (Director of Admissions - Western Europe) 
Welcome to the Magic Mountain: 
•    Education with Impact
•    Our Fantastic Location
•    An Incredible Residential Program
•    Learning at LAS
•    University Advising
•    Our LAS Global Family
•    Athletics, Activities, and Arts
•    Winter in the Swiss Alps
•    Extraordinary Adventures
•    LAS Summer in Switzerland

 

COLLÈGE ALPIN BEAU SOLEIL  


Presenter: Nicu Gaibu (Admissions & Partner Relationship Manager)
About Collège Beau Soleil & Why Switzerland: I will talk about our school's educational philosophy, exploring the essence of our community, the vast opportunities available to our students, describing a typical day, and sharing the university destinations our graduates embark upon post-graduation. Also, I'll be sharing a bunch of reasons why Switzerland rocks as a top-notch destination for students.


COPPERFIELD INTERNATIONAL SCHOOL


Presenter: Dr Hugh McCormick (Founder and Head Teacher)
Short description of the content: Hugh will present Copperfield International School, Verbier.  He will explain what the school is famous for, the curriculum, the tremendous sports and music on offer, boarding and look at the facilities.
 

Inscrie-te acum
VINO SA DISCUTI DIRECT CU REPREZENTANTII LICEELOR

Licee de elita din Elvetia participante la eveniment

Fondat in 1961 de catre familia de educatori Ott cu visul de a uni elevii intr-o atmosfera interculturala, Leysin American School este un boarding school din Alpii elvetieni care preda atat in sistemul de invatamant International Baccalaureate (IB), cat si in sistemul de invatamant american, Advanced Placement (AP).

Leysin American School se mandreste cu excelenta academica - 92.5% dintre absolventi au fost acceptati la una dintre universitatile dorite, majoritatea optand pentru Canada si America. De asemenea, elevii LAS au parte de oportunitati cum ar fi: 

 • activitati extracurriculare pentru dezvoltarea skill-urilor de cercetare, antreprenoriat, leadership, etc.
 • in timpul iernii, campusul alpin devine resort de ski
 • oportunitati de calatorit in timpul verii prin taberele de vara

Inainte de a face acest pas, ai sansa de a incerca viata de student la un boarding school printr-o tabara de vara la LAS!

Afla mai multe

Collège Alpin Beau Soleil este un boarding school situat in frumosii Alpi elvetieni care ofera elevilor o educatie internationala de prestigiu inca din 1910. La Beau Soleil, se preda sistemul de invatamant IB (International Baccalaureate), si exista posibilitatea de a invata bilingv in engleza si franceza. Fiecare dintre cei 300 de elevi ai scolii are parte de atentia individuala si suportul personalizat al profesorilor:

 • Exista un profesor la fiecare 4 studenti, iar profesorii sunt absolventi ai unor universitati de top mondial si cu experienta internationala
 • 100% rata de promovare la International Baccalaureate
 • suport pentru aplicarea la universitate si orientarea profesionala
 • activitati extrascolare, calatorii in jurul lumii, program de ski, arte, sporturi, si alte vocatii
 • Focus pe lucrul in echipa, colaborare si rezilienta

Poti vedea cum e viata de student la Beau Soleil printr-o tabara de vara acolo!

Afla mai multe

Collège du Léman este amplasat intre muntii pitoresti si Lacul Geneva - si la doar 15 minute distanta de oras. Se distinge prin varietatea sistemelor de invatamant predate: elevii pot alege intre Matura, IB (International Baccalaureate), French Baccalaureate si Advanced Placement. De asemenea, pot invata in engleza, franceza sau o combinatie dintre cele doua. 

 • Standarde academice inalte: 100% rata de promovare IB si Matura, iar 82% la Advanced Placement (AP) (rata globala fiind de 60%)
 • Oportunitatea de a fi parte dintr-o retea de experti globali: Colaborari cu MIT, Juilliard School si UNICEF 
 • Peste 100 de activitati extrascolare: ski club, arte creative, sporturi, Debate Club, limbi straine, excursii si tabere
 • Elevi din peste 120 de nationalitati
Afla mai multe

Singura scoala IB din lume cu ski-in si ski-out!

 • Scoala internationala a fost fondata in 2021 pentru a indeplini viziunea unei scoli de clasa mondiala in Alpii elvetieni: o comunitate internationala intr-un cadru unic si inspirat.
 • Unul dintre obiectivele liceului este sa ii invete pe elevi sa traiasca atat cu compasiune, cat si cu curaj, dezvoltandu-si busola morala, taria de caracter si abilitatile tehnice de care vor avea nevoie, indiferent de ceea ce vor dori sa faca.
 • Ofera toate acestea in cadrul a doua dintre cele mai bune programe academice din lume pentru scolile internationale: A-Levels si International Baccalaureate (IB).
Afla mai multe
CUM ESTE VIATA DE STUDENT LA UN LICEU DE ELITA DIN ELVETIA?

Testimoniale

Diego, din Cuba, absolvent College du Leman

Cum este sa traiesti la College du Leman?

Aceasta experienta mi-a dat oportunitatea de a imparti casa si spatiul comun cu persoane din toate colturile lumii. Acest boarding house mi-a largit orizonturile si m-a ajutat sa intalnesc persoane din diverse culturi, ceea ce ne ajuta sa cultivam empatie unul fata de celalalt.

Eleonora Smeriglio, absolventa Beau Soleil

Cum a fost experienta la Beau Soleil?

Beau Soleil ocupă - și va ocupa întotdeauna - un loc special în inima mea. Încă mai am acel sentiment confortabil de a fi acasă atunci când merg acolo. Cele mai mici lucruri au creat cele mai dragi amintiri: stând în jurul aceleiași mese la micul dejun, pregătindu-ne pentru schi, întâlnindu-ne în sala de teatru în diminețile de luni... Și oamenii. Este o familie la distanță de familia ta.

Xavi, din Andorra, absolvent LAS

De ce ai ales sa studiezi in Elvetia?

Ceea ce mi-a placut cel mai mult la educatia din Elvetia a fost echilibrul dintre educatia de prestigiu si experienta mediului inconjurator. Personal, iubesc sa skiez si sa fac drumetii pe munte, deci a fost locul perfect pentru mine.

Sofia, studenta Copperfield International School Verbier

Ce performante ai avut la liceu in Elvetia?

Sofia, una dintre cele mai bune sportive ale scolii, a incheiat sezonul de schi cu o realizare incredibila, deoarece a obtinut locul 1 in Elvetia in Junior Freeride World Tour. Performantele sale impresionante de-a lungul sezonului sunt o dovada a muncii sale asidue, a dedicarii si a talentului pur.

Inregistreaza-te pentru a participa!Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: