Obtine o diploma de master britanica in Germania!

Webinar organizat de Lancaster University Campus Leipzig despre masteratul britanic în Germania și oportunitățile de finanțare

martie 14 joi
14.03.2024
17:00 - 18:00 Ora
Online

Știai că poți găsi oportunități educaționale de calitate în limba engleză în inima Europei? Participă la webinar și află totul despre programele de masterat oferite de una dintre cele mai populare universități britanice în campusul lor din Germania , inclusiv oportunitățile de a face masteratul în limba engleză, cerințele și termenele de aplicare și oportunitățile de carieră după absolvire, posibilitățile de finanțare.

Nu rata această oportunitate de a afla totul despre posibilitățile de finanțare, si mai ales despre suportul financiar oferit de Brain Capital.

 • Ești gata să transformi pasiunea ta într-o carieră strălucitoare?
 • Cum poți să beneficiezi de programele de top ale Regatului Unit în inima Germaniei?
 • Ce opțiuni de finanțare te așteaptă și care sunt perspectivele de carieră ale absolvenților?

Descoperă răspunsurile la aceste întrebari și multe altele, alăturându-te webinarului nostru!

 

 

 

Inregistreaza-te gratuit chiar acum!

Inscrie-te acum

Despre Lancaster University Leipzig

De ce sa studiezi la Lancaster University Leipzig?

 • Universitatea din Lancaster se numără printre cele mai bune din Regatul Unit, aflându-se în mod constant în Top 15 în cele trei clasamente principale ale instituțiilor de învățământ superior britanice, și se află, de asemenea, pe locul 122 în cel mai recent clasament global QS (2024). )
 • Aceasta oferă programe de licență britanice, predate 100% în limba engleză în Germania, combinând educația britanică de înaltă calitate cu oportunitățile germane de muncă și stil de viață - combinând cu adevărat ce e mai bun din ambele lumi!
 • Universitatea Lancaster din Leipzig oferă și opțiuni de finanțare a școlarizării pentru studenții din Marea Britanie și UE prin intermediul Brain Capital.
 • Campusul este situat în inima orașului, iar pentru asigurarea cazării și a opțiunilor de muncă part-time în timpul studiilor, studenții pot conta pe asistența biroului de cazare și a centrului de carieră din cadrul universității.
 • Leipzig face parte din provincia Saxonia, care găzduiește una dintre cele mai mari asociații tehnologice pentru microelectronică și IT din Germania, cu peste 370 de companii - "Silicon Saxony".

Programele oferite de catre universitate

 • MSc Cyber Security
 • MSc Data Science
 • MSc Management
 • MSc Logistics and Supply Chain Management
PROGRAME DE STUDII DE MASTER IN GERMANIA

Top UK MSc degree in Germany - EU fees and financing available!

Dr Elvira Fritzsche, Student Recruitment Manager – Europe

Throughout your time at Lancaster University Leipzig, we’re here to offer more than an experience – we’re here to help you discover the path to the future you want. Find out more about studying for top UK MSc degrees in Germany, financing options, career prospects of our graduates and the university’s industry connections.

Top UK MSc degree in Germany - EU fees and financing available!

Inregistreaza-te gratuit chiar acum!

Inscrie-te acum

Lancaster University Leipzig

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: