BridgeUSA Leadership Development Program

05.06.2022


Suntem incantatati sa va impartasim oportunitatile de mai jos pentru participantii BridgeUSA Leadership Development Program, inclusiv oportunitatile imediate pentru cei care participa la programele Work & Travel USA si Camp Exchange USA in aceasta vara!

BridgeUSA Leadership Development Program(BLDP)

In parteneriat cu Departamentul de Stat al SUA, Biroul pentru Afaceri Educationale si Culturale, CIEE administreaza Programul de dezvoltare a conducerii BridgeUSA. Pana la 200 de lideri emergenti din cele treisprezece categorii de programe BridgeUSA vor participa la unul dintre cele opt seminarii de dezvoltare a conducerii finantate integral la Washington, DC. Seminariile vor include trei zile de programe de dezvoltare a conducerii facilitate. Vizitatorii de schimb care participa la programul de dezvoltare a leadership-ului BridgeUSA vor deveni „ambasadori ai cetatenilor” si vor impartasi noua lor intelegere a valorilor americane cu prietenii si familia lor la intoarcerea in tara. Cele opt seminarii de trei zile, vor avea loc intre vara anului 2022 si decembrie 2023.

Perioada de inscriere pentru primul program BridgeUSA Leadership Development, care va avea loc intre 2 si 5 august la Washington, D.C., este deschisa pana pe 10 mai. Dorim ca un numar restrans de participanti selectati din programele CIEE sa fie incurajati sa aplice pe site-ul web in zilele urmatoare. In urma programului de dezvoltare a leadership-ului BridgeUSA, acesti „cetateni ambasadori” vor impartasi noua lor intelegere a valorilor americane cu prietenii, familia si marea comunitate la intoarcerea acasa. Prin participarea la acest program, participantii sunt supusi unei cerinte de rezidenta in tara de origine de doi ani

 

MAI MULTE DETALII DESPRE PROGRAMUL DE DEZVOLTARE A CONDUCERII BRIDGEUSA

 

In plus, suntem foarte incantati sa anuntam revenirea Summit-ului de Leadership Civic CIEE, cunoscut acum sub numele de Summit-ul de Leadership Civic al Ambasadorului Johnny si al doamnei Angie Young (Y-CLS), in onoarea Ambasadorului Johnny si a sotiei sale, doamna Angie Young, care au dat dovada de devotament fata de serviciul public, diplomatia publica si construirea de punti intre popoare si natiuni.

Summit-ul de leadership civic revine anul acesta sub denumirea de Summitul tinerilor lideri civici al ambasadorului Johnny si al doamnei Angie sau YCLS. In aceasta vara, vom selecta 45 de participanti din cadrul programului CIEE Work & Travel USA pentru a ni se alatura in capitala SUA pentru un eveniment care va schimba vietile. Aplicatiile sunt acum deschise pentru bursa Young Civic Leadership Summit. Incurajati-va participantii sa profite de o oportunitate extraordinara, cu toate cheltuielile platite, care le va imbogati experienta in Statele Unite!

Tineri din intreaga lume se vor reuni intre 7 si 11 august la Washington D.C. pentru a:

  •  Intalni alte persoane care sunt motivate sa faca o diferenta si a se conecta cu participantii la program care vor impartasi pasiunea de a face o diferenta in comunitatile lor.
  •  Invata prin actiune si creste intelegerea culturala exersand gandirea critica, impartasind experiente si idei si aplicand ceea ce au invatat pentru a stabili un plan de actiune in cadrul unor ateliere productive.
  •  Explora unul dintre cele mai mari orase ale Americii. Participantii vor vedea cum este viata in campusul American University. In plus, vor explora arhitectura emblematica, spatiile publice si monumentele din capitala Americii.

CIEE va acorda 45 de burse care includ subventii de calatorie pentru a-i ajuta pe participanti sa ajunga si sa revina la Washington, D.C., si sa acopere costurile de cazare, mese si activitatile Summitului de Leadership Civic.

Cererile pot fi depuse la colega noastra Teodora Mocanu, tmocanu@integraledu, iar ea le va redirectiona

In saptamanile urmatoare, va vom contacta cu informatii suplimentare despre Y-CLS cu privire la modul de nominalizare a participantilor.

Cuvinte cheie:

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: