Ce poti gasi la World Education Fair in Cluj-Napoca?

22.08.2023

29 SEPTEMBRIE - Vino la World Education Fair Cluj, alege programul potrivit pentru tine si profita de oferte exclusive!


Vino la targul educational World Education Fair in Cluj Napoca, pe 29 Septembrie la ClujHub (in Centrul Comercial Central). Vei avea oportunitatea de a vorbi cu consultantii educationali IntegralEdu, cu reprezentanti ai universitatilor din strainatate, dar si de a participa la evenimente, prezentari si training-uri! Citeste mai departe si afla ce te asteapta la targ!

Da click aici si inregistreaza-te gratuit la evenimentul World Education Fair din Cluj!

1. Consultanta Educationala

Pe 29 Septembrie, aducem centrul de consultanta educationala IntegralEdu la tine! Fie ca vrei sa vorbesti despre studii in strainatate, universitati, licee, tabere sau Work and Travel USA, iti poti gasi raspunsurile la toate intrebarile la World Education Fair! In plus, daca inca nu stii spre ce domeniu sa te orientezi, poti discuta cu un specialist despre teste de cariera.

 • Universitati in strainatate 

Vrei sa pleci la studii in strainatate si nu te-ai hotarat inca unde sau la ce program? Consultantii IntegralEdu sunt aici sa te ajute sa alegi si in tot procesul de aplicare. Vino sa discuti despre optiunile tale, despre conditiile de admitere, programele de studiu sau burse pentru facultatile din strainatate.

 • Teste de orientare profesionala 

Inca nu te-ai hotarat in ce domeniu vrei sa profesezi sau la ce facultate vrei sa mergi? IntegralEdu iti ofera suport in a face alegerea potrivita prin testele de cariera MyFutureChoices, concepute de Cambridge Occupational Analysts.

In cadrul World Education Fair ai parte de o promotie exclusiva de 100 lei la testul de cariera MyCareerPath! 

 • Tabere in strainatate | Licee in strainatate

Esti elev si iti doresti sa ai o experienta unica la un liceu international de elita? Doresti sa iti trimiti copilul intr-o tabara internationala care ii va largi perspectivele? Te asteptam cu oferte exclusive pentru tabere si informatii despre burse pentru liceele din strainatate.

Te asteptam la WEF cu promotii early bird  la EduTabere de pana la 1100 EUR!

 • Work & Travel USA

Esti student? Investeste in viitorul tau si gaseste-ti un job de vara in America! Agentii Work & Travel IntegralEdu sunt langa tine pe tot parcursul aplicarii si inscrierii si te ajuta cu recuperarea taxelor. 

In urmatoarea perioada si pana la 1 Octombrie inclusiv (pana in ultima zi a targului) puteti profita de discount-ul de 100 de dolari pentru programul Work & Travel USA!

2. Universitati si institutii din strainatate

Vino si vorbeste personal cu reprezentantii institutiilor la care vrei sa aplici! La World Education Fair Cluj vor fi prezenti reprezentanti din:

 • Germania
 • Olanda
 • Elvetia
 • dar si institutii care te pot ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie despre studiile in Franta, Germania, SUA, etc.

3. Prezentari si training-uri

Aceasta editie World Education Fair Cluj este speciala deoarece iti ofera prezentari si training-uri interesante si utile despre invatarea si predarea unei limbi straine prin joaca, cum poti acumula experienta profesionala chiar din timpul liceului sau gimnaziului, astfel imbogatindu-ti CV-ul in vederea aplicarii la universitate si experienta personala a consultantilor IntegralEdu ca studenti in strainatate. Vei primi sfaturi esentiale pentru procesul tau de aplicare si pentru traiul in strainatate!

 • CLIMATE CHANGE IN LANGUAGE EDUCATION - TRAINING FOR TEACHERS

  Ora 11:00 in SALA BLUE
  Speaker: Teodora Naiba, British Council Teacher

  This presentation will introduce a variety of resources on climate topics to teach language skills. They will help teachers raise awareness on global issues but also explore and support positive climate action in their schools.

  About Teodora Naiba:

  Teodora Naiba started her teaching career in 1999 in Cluj-Napoca and has extensive experience in exam preparation from working with students in 'Gheorghe Sincai' Bilingual High School for more than twelve years. She is also an examiner for international boards, a teacher educator, a trainer of trainers and she has been working as an e-moderator for British Council online courses for more than twelve years. Playing as a form of learning the language but also of developing life skills has been one of her main areas of interest in teaching.

 • CUM SA OBTII O BURSA LA UN LICEU DE ELITA DIN STRAINATATE?
  Ora 12:00 in SALA BLUE
  Speaker: Raluca-Livia Niculae, Consultant Educational IntegralEdu

  In ultima vreme, admiterea la liceele de elita din strainatate a devenit mai competitiva iar acest lucru se datoreaza pregatirii academice riguroase oferite de aceste institutii confirmata de rezultatele obtinute de absolventi, deveniti studenti la universitati de prestigiu.
  In acest context, pregatirea candidatului in vederea sustinerii testelor de admitere, trebuie inceputa din timp. 
  Vom discuta despre cum decurge admiterea la un liceu selectiv, care sunt pragurile de admitere, ce tip de burse sunt disponibile si cum  te pregatesti pentru a te diferentia de ceilalti candidati.

 • DESCOPERA-TI POTENTIALUL PROFESIONAL: ALEGE UN TEST DE ORIENTARE IN CARIERA
  Ora 13:00 in SALA BLUE
  Alina Drinceanu, Consultant Educational IntegralEdu

 • STUDIAZA ALATURI DE INTEGRALEDU: TIPS AND TRICKS DIN EXPERIENTA STUDENTILOR NOSTRI
  Ora 14:00 in SALA BLUE
  Ana Teodora Iordache, Consultant Educational IntegralEdu

Da click aici si inregistreaza-te gratuit la evenimentul World Education Fair din Cluj!

Stiri asociate

Care sunt cele mai cautate destinatii si domenii d...

In urma targului de consultanta educationala World Education Fair, iti impartasim statisticile din baza de date IntegralEdu. Acestea arata interesul tinerilor si tendintele in educatia internatio...
06.11.2023 Vezi mai mult

Open Call Volunteers | World Education Fair

De ce sa devii voluntar la targul educational World Education Fair? Ai sansa de a capata experienta profesionala atat in promovare, marketing, PR, social media, vanzari, cat si in ceea ce priv...
14.07.2023 Vezi mai mult

Noua universitate in reteaua World Education: Duce...

Suntem incantati sa te anuntam ca am devenit recent un reprezentant oficial al Ducere Global Business School - o scoala de afaceri globala de clasa mondiala cu diplome universitare complet acredi...
06.07.2023 Vezi mai mult

Liceu international in Barcelona | Boarding school...

Scoala Internationala Hamelin-Laie este un boarding school de prestigiu situat in Barcelona. Scoala este aprobata de MEC (Ministerul Educatiei si Culturii din Spania) si autorizata de Centrul Internat...
18.06.2023 Vezi mai mult

Castiga una dintre bursele exclusive oferite de ca...

Colegiul este cunoscut pentru rata sa de succes de 100% la examenele de absolvire. Acest rezultat se datoreaza nivelului ridicat al educatiei bilingve (EN - FR) pe care profesorii o transmit elevilor....
12.06.2023 Vezi mai mult

Cum ma pregatesc pentru interviul de viza?

Felicitari! Mai ai putin si pleci in America! Mai este un singur pas de facut: interviul de viza. Si contrar a ceea ce ai auzit, interviul nu este dificil, dar trebuie sa te pregatesti inainte putin s...
17.03.2023 Vezi mai mult

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: