Ce poti gasi la World Education Fair in Galati?

16.02.2023

3 MARTIE 2023 - Vino la World Education Fair Galati, alege programul potrivit pentru tine si profita de oferte exclusive!


Vino la targul educational World Education Fair in Galati, pe 3 Martie la Hotel Vega. Vei avea oportunitatea de a vorbi cu consultantii educationali IntegralEdu, cu reprezentanti ai universitatilor din strainatate, dar si de a participa la evenimente, prezentari si training-uri! Citeste mai departe si afla ce te asteapta la targ!

Da click aici si inregistreaza-te gratuit la evenimentul World Education Fair din Galati!

1. Consultanta Educationala

Fie ca vrei sa vorbesti despre studii in strainatate, universitati, licee, tabere sau Work and Travel USA, iti poti gasi raspunsurile la toate intrebarile la World Education Fair! In plus, daca inca nu stii spre ce domeniu sa te orientezi, poti discuta cu un specialist IntegralEdu despre teste de cariera.

  • Universitati in strainatate 

Vrei sa pleci la studii in strainatate si nu te-ai hotarat inca unde sau la ce program? Consultantii IntegralEdu sunt aici sa te ajute sa alegi si in tot procesul de aplicare. Vino sa discuti despre optiunile tale, despre conditiile de admitere, programele de studiu sau burse pentru facultatile din strainatate.

  • Teste de orientare profesionala 

Inca nu te-ai hotarat in ce domeniu vrei sa profesezi sau la ce facultate vrei sa mergi? IntegralEdu iti ofera suport in a face alegerea potrivita prin testele de cariera MyFutureChoices, concepute de Cambridge Occupational Analysts.

In perioada World Education Fair, ai parte de o reducere de 100 de lei la testul MyCareerPath.

  • Tabere in strainatate | Licee in strainatate

Esti elev si iti doresti sa ai o experienta unica la un liceu international de elita? Doresti sa iti trimiti copilul intr-o tabara internationala care ii va largi perspectivele? Te asteptam cu oferte exclusive pentru tabere si informatii despre burse pentru liceele din strainatate.

In perioada World Education Fair, iti oferim un discount de 5% pentru taberele de grup selectate.

  • Work & Travel USA

Esti student? Investeste in viitorul tau si gaseste-ti un job de vara in America! Agentii Work & Travel IntegralEdu sunt langa tine pe tot parcursul aplicarii si inscrierii si te ajuta cu recuperarea taxelor. 

Profita de reducerea de 50 de dolari la inscrierea in perioada World Education Fair. La aceasta se poate adauga o reducere de 100 de dolari daca te inscrii impreuna cu un prieten!

 

2. Universitati si institutii din strainatate

Vino si vorbeste personal cu reprezentantii institutiilor la care vrei sa aplici! 

SRH Haarlem Campus vor fi prezenti si vor putea vorbi despre programele lor de studiu din Olanda. Haarlem Campus a fost înființat de doi avocați cu experiență în domeniul învățământului superior. O rețea de top de universități private din Germania, Grupul SRH și o universitate de științe aplicate numită Global School for Entrepreneurship - incurajand o cultură de învățare agilă, motivantă și inovatoare. Decenii de experiență în educație, cercetare și transfer de cunoștințe în cadrul unui mediu antreprenorial au condus la programe academice optimizate, concepute pentru a oferi cea mai bună pregătire posibilă pentru domeniul de activitate dorit.

Campus France - Destinat elevilor şi studenților români care doresc să urmeze studii superioare în Franța, acest serviciu gratuit de informare oferă tinerilor resurse documentare pentru a efectua cercetări directe sau online despre formările academice din Franța. Campus France Roumanie definește programarea anuală în strânsă legătură cu Serviciul de cooperare și Agenția publică Campus France (Paris) şi organizează acţiuni de promovare a învățământului superior francez în România.

Stay tuned! Vom anunta lista completa a reprezentantilor institutiilor din strainatate in curand.

 

3. Prezentari si training-uri

Aceasta editie World Education Fair Galati este speciala deoarece iti ofera prezentari si training-uri interesante si utile despre programul Work & Travel USA, avantajele unui test de cariera, cum poti acumula experienta profesionala chiar din timpul liceului sau gimnaziului, astfel imbogatindu-ti CV-ul in vederea aplicarii la universitate si experienta personala a consultantilor IntegralEdu ca studenti in strainatate. Vei primi sfaturi esentiale pentru procesul tau de aplicare si pentru traiul in strainatate!

Programul evenimentelor:

12:00 - Visul American, Avantajele programului Work and Travel - Sustinut de Ana-Maria Ileana and Roxana Tugurlan


13:00 - Descopera-ti potentialul profesional: Alege un test de orientare in cariera - Florentina Mocanu


14:00 - Cum sa alegi o Edutabara  pentru a aplica cu succes la licee si universitati din strainatate - Maria Stroie


15:00 - Studiaza alaturi de IntegralEdu: Experienta consultantilor IntegralEdu ca studenti internationali - Ana-Teodora Iordache

 

Save the date: 3 Martie, la Hotel Vega Galati!

Da click aici si inregistreaza-te gratuit la evenimentul World Education Fair din Galati!

Stiri asociate

Open Call Volunteers | World Education Fair

De ce sa devii voluntar la targul educational World Education Fair? Ai sansa de a capata experienta profesionala atat in promovare, marketing, PR, social media, vanzari, cat si in ceea ce priv...
16.04.2024 Vezi mai mult

Ce job ti se potriveste? Sustine un test de carier...

Un test de cariera este primul pas in alegerea domeniului de studiu sau a viitoarei cariere. Nu numai ca masoara potrivirea si interesul fata de job-ul sau studiul respectiv, dar iti testeaza si abili...
01.03.2024 Vezi mai mult

Nu se modifică admiterea pentru studenții din Olan...

Nu se înregistrează modificări în ceea ce privește admiterea studenților străini în Țările de Jos pentru anul universitar 2024-2025, iar informațiile despre o viitoare reducere drast...
11.02.2024 Vezi mai mult

Studiaza Arta, Design, Fashion si Media | Bursa pe...

Cea mai mare academie privata de artă din Italia - Nuova Accademia di Belle Arti (NABA), va acorda o bursă de până la 7.000 de euro celor mai talentați candidați din Romania. Concursurile...
06.02.2024 Vezi mai mult

Cum contribuie taberele educationale la dezvoltare...

Taberele în străinătate sunt mai mult decât o pauză distractivă pentru elevi. Experiența taberei internaționale oferă tinerilor oportunitatea de a dezvolta abilități critice...
21.12.2023 Vezi mai mult

Experiența lui Victor la universitate - Cum a gasi...

Experiența din universitate Am terminat studiile cu bine și am primit calificativul maxim la licență și master. Am terminat cursul "Computer Science" cu First Class și cursul de m...
21.12.2023 Vezi mai mult

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: