Rolul unui consultant educational

22.03.2021


Suntem in permanenta conectati la epicentrul educational global, urmarind dinamicile, intelegand schimbarile si deslusind locurile potrivite elevilor, indiferent de profilul academic și de aspirații.

Experienta acumulata ne confirma in permanenta ca fiecare copil este unic, la fel si familia acestuia. De aceea, nu urmarim retete, ci incercam sa indicam cele mai potrivite optiuni in materie de programe educationale, tip de scoala si tara de destinatie pentru fiecare in parte. Cel mai important obiectiv este sa contribuim la crearea contextului prielnic pentru cultivarea placerii de a studia si de a se dezvolta al copilului.

Mai concret, serviciile pe care le oferim sunt:

1. ALEGEREA TARII DE DESTINATIE

Fireste, oricare dintre tarile lumii dispune de o cultura unica, de programe educationale specifice si de tipuri de scoli diferite. Experienta noastra iti poate fi utila atunci cand vei dori sa faci o alegere.

2. ALEGEREA UNUI PROGRAM ACADEMIC

Programele academice (GCSE, A Levels, IB, Canadian etc.) au caracteristici distincte, care definesc viitoarea cariera academica si profesionala a tinerilor. Noi iti vom oferi informatiile necesare pentru fiecare dintre acestea, evidentiind, in acelasi timp, oportunitatile oferite elevilor la terminarea fiecarui program.

3. ALEGEREA UNEI SCOLI

In lume exista mii de scoli private (independente). Fiecare are propriile metode in abordarea individuala a elevilor. Noi te vom ajuta pe tine si pe parintii tai sa o alegeti pe cea mai potrivita, in functie de abilitatile, de aspiratiile si de nevoile de dezvoltare personala ale tale.

4. INSCRIERE SI ADMITERE

Vom pregati si depune in numele tau toate documentele necesare admiterii. Majoritatea scolilor de elita

solicita candidatilor sa sustina examene de admitere, pe care le putem organiza la sediul nostru sau la British Council.

5. MENTINEREA CORESPONDENTEI

Procesul de admitere necesita contactul zilnic cu scolile alese. Noi putem sa realizam acest lucru, urmarind si coordonand derularea intregului proces.

6. ORGANIZAREA VIZITELOR

Dupa ce te-ai decis impreuna cu parintii tai asupra catorva scoli, ar fi indicat sa le vizitezi pentru a le analiza si a te intalni cu directorul in vederea admiterii. Noi vom stabili intalnirile si ne vom ocupa de calatoria si sederea ta si a parintilor tai la locul de destinatie.

7. ASIGURAREA DE TUTORI

Ne oferim sprijinul in asigurarea de tutori pentru elevii sub 18 ani, care au ales sa studieze in Regatul Unit si Canada.

8. ALEGEREA MATERIILOR

Admiterea la universitate poate depinde de tipul si numarul materiilor studiate in scoala gimnaziala si in timpul liceului. In functie de interesele si ambitiile tale, te putem indruma pentru a-ti face combinatia optima de materii.

9. CONFIRMAREA LOCULUI

Pentru confirmarea inscrierii la scoala favorita, va fi necesara depuneriea unor documente si efectuarea unui transfer bancar pentru achitarea depozitului solicitat de catre scoala. Noi facilitam legatura cu scoala si ne asiguram ca documentele necesare confirmarii locului si dovada de efectuare a platii depozitului de inscriere sunt transmise in timp util.

10. CALATORIA

Prin agentia noastra de turism Integral Sunny Holidays putem sa ne ocupam de organizarea calatoriei, de gasirea unor zboruri convenabile si de emiterea asigurarilor medicale si de calatorie necesare tie si parintilor tai.

11. CONTACT CU SCOALA PE DURATA SEDERII COPILULUI

Dupa instalarea ta la noua scoala, vom pastra legatura cu scoala pentru rezolvarea diverselor probleme administrative sau personale.

12. MONITORIZAREA PROGRESULUI SI A REZULTATELOR

Dorim sa ne asiguram ca te vei adapta cu usurinta noului mediu educational si ca performantele tale vor fi pe masura asteptarilor. De aceea, vom monitoriza indeaproape rapoartele transmise de catre tutorele academic, asigurandu-ne ca esti in mediul potrivit.

13. CONSULTANTA PRIVIND CONTINUAREA STUDIILOR

Colegii nostri din departamentul dedicat studiilor superioare te vor indruma mai departe catre specializarile si universitatile dorite din strainatate.

Cuvinte cheie:
Licee in strainatate

Stiri asociate

Este Marea Britanie inca standardul de aur al educ...

În ciuda contribuțiilor economice și a excelenței academice, provocări precum Brexit și noile reforme în domeniul educației pot pune în pericol statutul său pe scena mondială. &Icir...
24.04.2024 Vezi mai mult

Liceele de tip boarding din Elveția: ușa către op...

Liceele din Elveția au fost considerate de mult timp un bilet de intrare în lumea oportunităților de viitor pentru elevii din întreaga lume, inclusiv pentru cei din România. Aceste i...
21.12.2023 Vezi mai mult

Liceu international in Barcelona | Boarding school...

Scoala Internationala Hamelin-Laie este un boarding school de prestigiu situat in Barcelona. Scoala este aprobata de MEC (Ministerul Educatiei si Culturii din Spania) si autorizata de Centrul Internat...
18.06.2023 Vezi mai mult

Castiga una dintre bursele exclusive oferite de ca...

Colegiul este cunoscut pentru rata sa de succes de 100% la examenele de absolvire. Acest rezultat se datoreaza nivelului ridicat al educatiei bilingve (EN - FR) pe care profesorii o transmit elevilor....
12.06.2023 Vezi mai mult

Reusita la GCSE: Povestea lui Dragoș

Dragos este un elev roman care a terminat cu succes programul GCSE la Kings London, promovand cu 3 A si un B, iar acum avanseaza cu studiul Matematicii, Politicii si Psihologiei la A-Levels. Citeste...
08.02.2023 Vezi mai mult

Burse disponibile pentru anul scolar 2023-2024

Majoritatea scolilor independente ofera burse candidatilor cu aptitudini speciale, in functie de bugetul stabilit anual de catre institutie. Bursele reduc partial costurile de scolarizare, se ofera de...
13.01.2023 Vezi mai mult

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: