Tabara Oxford College Summer School

Tabara academica in Marea Britanie

Tabara Oxford College Summer School

Tabara Oxford College Summer School

Despre scoala


Wycliff Hall este campusul cel mai central al Universitatii Oxford, situat la doar 10 minute de centrul orasului. Campusul ofera facilitati excelente de pregatire si cazare. Elevii folosesc dotarile pentru cazare, sali de clasa, cantina, facilitati sportive.

Cazare


Se foloseste campusul Wycliffe Hall: camerele sunt single, duble sau triple, cu o baie comuna. Studentii au, de asemenea, o gradina interioara mare, unde pot discuta cu colegii lor, se pot odihni si discuta subiecte interesante.

Sport si timp liber


Facilitatile sportive ale universitatii includ terenuri de fotbal, baschet si tenis. Cursantii au la dispozitie: piscina, sala de fitness, studio de yoga si dans, arta, pictura si desen. Dupa-amiaza, se organizeaza tururi culturale si de vizitare a obiectivelor turistice din Oxford. De asemenea, studentii vor avea ocazia sa exploreze atractiile locale, sa se plimbe cu barca pe rau (punting), sa viziteze Muzeul Ashmoleon si centrele comerciale. Seara, cursantii participa la spectacol de talente, disco, karaoke, quiz-uri si multe altele.

Excursii


Programul cursului include doua excursii de o zi in zilele de vineri si luni. Destinatiile sunt: Brighton, Bath, Stratford-upon-Avon, Bristol, Londra.

INFORMATII DE BAZA

Varsta: 16 – 17 ani  
Studiu: 25 ore / sapt.  
Limba straina:   engleza  
Tara:  Marea Britanie  
Tipuri de programe: Academic  
Cazare:  campus  
Durata: 2 sau 4 sapt.  
Perioada: 2 iulie – 12 august 2023  
Nivel de studiu:  B1+  
   

Despre cursuri

Programul este potrivit pentru studentii care doresc sa aplice la o universitate de prestigiu. Cursul prevede 20 de ore de studiu pe saptamana dedicat materiei pentru care s-a optat, 5 ore de pregatire pentru universitate si 4 ore de ateliere academice in vederea pregatirii pentru excursia tematica. Cursul se incheie cu o prezentare din domeniul subiectului ales.

 • Relatii Internationale: Pe parcursul programului, veți analiza peisajul internațional studiind modele politice din viața reală și problemele globale contemporane, precum și testându-vă cu o serie de scenarii interactive și provocatoare de jocuri de rol. Acest curs vă va îmbunătăți abilitățile în prezentare, negociere și diplomație, ceea ce face din Relațiile Internaționale platforma perfectă pentru a susține studiile viitoare în politică, jurnalism și diplomație.
 • Drept: Prin programul de ateliere industriale, studenții vor avea ocazia unică de a obține o perspectivă directă asupra sistemului judiciar englez. Ca parte a sarcinilor captivante de grup Time to Shine, studenții vor avea, de asemenea, oportunitatea de a prezenta colegilor lor proiectele de cercetare interesante.
 • Matematica: Vom inspira și provoca matematicienii viitorului prin explorarea lumii matematicii pure și aplicate, precum și a unor subiecte mai avansate, inclusiv teoria graficelor, algoritmii și secvențele Fibonacci. Programul are o bază practică, cu lucrări de proiect și sarcini de comunicare, făcând cursul provocator, dar plin de viață și interactiv.

 • Business: cursul este potrivit pentru cei interesati de finante si contabilitate, afaceri, marketing, management. Se axeaza pe crearea unei afaceri de succes, tipurile de afaceri si modul in care se ajunge la o afacere de succes. La acest program, cursantii isi dezvolta competente cheie de leadership, precum strategiile de negociere, comunicare interpersonala si abilitati de prezentare.
 • Politica si Economie: programul este potrivit pentru viitorii lideri politici din lume. Elevilor le sunt prezentate concepte cheie in procesul de gestionare si analiza a sistemelor economice si politice. Sunt studiate metodele in care economia influenteaza gandirea politica si ideologia.
 • Stiinte ingineresti: programul se concentreaza pe inovare, proiectare si constructie. Subiectele sunt din domeniile constructiilor, ingineriei electrice, ingineriei civile, explorare spatiala. Elevii sunt familiarizati cu construirea de poduri, cladiri, turnuri, proiectarea aeronavelor.
 • Medicina: cursantii se vor confrunta cu diferite situatii ipotetice si practice prin intermediul carora invata sa analizeze si sa diagnosticheze pacientii, sa efectueze teste. La finalul cursului, vor primi un certificat de prim ajutor.

Taxe si conditii

Date de incepere si taxe in lire sterline:

 

 Durata   Data de incepere   Taxa 
 2 sapt.   2, 16, 30 iul.  £ 5995
     
 4 sapt.   2, 16 iul.  £ 11990
     

Depozit de inscriere: £ 700 (se scade din taxa de curs)

Transfer aeroport:

  • Aeroportul Heathrow: £ 180/ 2 directii
  • Alt aeroport: la cerere

Taxa include:

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa
 • 20 ore de lb. engleza/ sapt.
 • Test pentru determinarea nivelului de limba
 • Materiale de studiu
 • Certificat de absolvire a cursului
 • 2 excursii de o zi/ sapt.(excluzand ultima sapt.)
 • Program de divertisment dupa-amiaza si seara
 • Utilizare internet si Wi-Fi
 • Servicii de spalatorie pentru cursanti
 • Monitorizarea continua a cursantilor
 • Asigurare medicala
 • Numar de telefon de urgenta 24 / 7
OXFORD COLLEGE

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: