Tabara la Schule Schloss Heessen, Germania

Invata limba engleza si/sau germana si materia preferata!

Tabara la Schule Schloss Heessen, Germania

Tabara la Schule Schloss Heessen, Germania

Despre scoala si cazare

Tabara se desfasoara la Schloss Heessen din orasul Hamm, Renania de Nord-Westfalia. Campusul este situat pe propria sa insula, langa raul Lippe.

Hamm este un oras frumos din Renania, situat in apropierea a trei orase istorice germane Koln, Dusseldorf si Bonn, candva fosta capitala a Republicii Federale Germania pana la reunificarea Germaniei in 1990.

Școala ofera facilitati fantastice, inclusiv un teren de fotbal, tenis de masa, 2 terenuri de tenis, un teren de baschet si un teren de volei pe plaja. Cursantii pot practica inotul si canotajul beneficiind de proximitatea raului Lippe.

Cursantii sunt cazati in dormitoare duble, triple sau cvadruple, spatioase si renovate, cu bai comune. Elevii se bucura de sali comune confortabile, cu canapele, televizor si jocuri de masa. Wifi este disponibil in campus.

Excursii si activitati

Excursiile organizate va vor permite sa explorati orasele Germaniei- Bonn, Hamm, Dortmund, Dusseldorf, Koln, Bonn, Duisburg și Munster. Schloss Heesen este situat pe raul Lippe si are propria sa insula, campusul va pune la dipozitie o varietate de sporturi acvatice, inclusiv caiac, canotaj si schi nautic pe lac. Va veti  bucura de o zi la Wasserki Ham si veti avea parte de gratar traditional german.

 

 

INFORMATII DE BAZA

Varsta: 12-17 ani  
Studiu: 30 ore / săpt.  
Limba straina:  Germana, Engleza  
Tara:  Germania  
Tipuri de programe: Academic  
Cazare:  campus  
Numar de copii in clasa 15 cursanti  
Perioada: 02.07.2023-16.07.2023
16.07.2023-30.07.2023
 
Durata: 2 sau 4 saptamani  
Nivel de studiu:  B1-B2  
Profita de discount-ul de 10% pana la data de 25.05.2023!  

Despre curs

Se poate studia in limba engleza sau limba germana sau se poate alege o combinatie intre cele doua.

Toate activitatile din program sunt incluse in conceptul central al taberei: ,,Be a leader”. Indiferent daca elevul este un lider innascut sau prefera sa sprijine echipa, programul presupune dezvoltarea abilitatilor de leadership. Cursantii lucreaza cu specialisti pentru a-si descoperi si dezvolta abilitatile de comunicare, negociere, prezentare, astfel incat, sa devina increzatori in fortele proprii.

Pentru elevii care sunt interesați sa studieze la universitatile germane, vor exista oportunitati in timpul cursului de a afla mai multe despre acest lucru.

Metodologia de predare se bazeaza pe CLIL: Content and Language Integrated Learning, respectiv studiul disciplinelor academice si, in acelasi timp, imbunatatirea abilitatilor de limba engleza si/sau germana.

Explorers (12-14 ani): copiii vor studia un curriculum complet care include: Limba si literatura, matematica, stiințe, studii sociale si arte.

Engagers (15- 17 ani)
Cursantii care vor alege sa studieze in limba engleza pot selecta intre urmatoarele materii: matematica, arta, economie, efaceri si entreprenoriat, scriere de eseuri, prezentari, stiinte exacte, stiinte sociale, teoria cunoasterii si literatura universala.

Cei care aleg limba germana, selecteaza intre: lingvistica germana – include studiul limbii, scrierea de eseuri si prezentari; studii culturale si sociale germane, istorie si economie; STEM.

Taxe si conditii

3200 Euro/2 sapt.

Profita de discount 200 euro / 2 saptamani pana la 24.02.2023.

Biletul de avion si asigurarea medicala nu sunt incluse in pret.

Taxa include

  • Cazare in campus
  • Pensiune completa
  • 30 ore de limba germana/engleza pe saptamana
  • Numar de telefon de urgenta 24 / 7
  • Materiale didactice
  • Transfer de la/ la aeroport
  • Excursii si activitati recreative
  • Legitimatie de cursant

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: