TESTE DE ORIENTARE PROFESIONALA

TESTE DE CARIERA

DE CE SA FACI UN TEST DE CARIERA?

Alegerea profesiei este un moment important in viata tuturor. 

O decizie si un plan bun de cariera cresc sansele de reusita - alege domeniul sau profilul de studiu potrivit, pregateste-te din timp si vei avea parte de succes!

Daca descoperi la ce te pricepi cel mai bine, deja ai facut primul pas spre succes. Pentru ca dorim sa te ajutam in acest demers iti punem la dispozitie testele de orientare profesionala ce te vor ajuta in procesul de cunoastere de care ai nevoie pentru urmarea planului.

Alege un test de cariera!

MyCareerPath
MyCareerPath

Ce job mi se potriveste? Ce aptitudini am?

Afla mai multe
MyUniChoices
MyUniChoices

Ce facultate sa aleg?

Afla mai multe
MyCareerChoices
MyCareerChoices

Ce meserie imi place?

Afla mai multe

Vezi ce fel de program de studiu ti se potriveste sustinand un test de orientare profesionala!

Testele de orientare profesionala, MyFutureChoice, oferite de IntegralEdu si concepute de Cambridge Occupational Analysts, ofera o evaluare obiectiva si o directie generala a parcursului academic al elevilor candidati.

Stiai ca succesul realizarii profesionale nu depinde doar de univeristatea pe care o absolvi, ci si de specialitatea pe care o alegi?

Daca vrei sa iti continui studiile in strainatate, un test de cariera este primul pas catre alegerea unui domeniu de studiu sau o viitoare cariera.

Din fericire, elevii de liceu se pot bucura de o varietate de metode ce ii ajuta sa gaseasca cea mai avantajoasa specializare. Cu un test de cariera vei gasi directia potrivita pentru urmatoarea etapa a educatiei tale.

Pe langa faptul ca ofera flexibilitatea si libertatea de a-l face oricand si oriunde in lume, poti alege unul dintre cele 3 teste MyFutureChoice, si vei primi raspunsuri atat despre ce sa studiezi, cat si o idee despre ce ai putea face in viitor. 

Importanta orientarii profesionale

 

DE CE SA FACI UN TEST DE CARIERA?

Descoperi oportunitatile in cariera care ti se potrivesc cel mai bine

Stim din experienta ca nu exista o solutie general valabila sau un singur domeniu care sa se potriveasca unei persoane. Fiecare dintre noi avem talente diferite, suntem interesati de diverse domenii, iar drumul nostru poate cunoaste cai variate. Rolul testelor de orientare profesionala este de a oferi indrumare cu privire la specializarile care coincid cel mai mult cu personalitatea si abilitatile persoanei care-l sustine.

 

Testele de cariera oferite de IntegralEdu sunt dezvoltate de specialisti britanici si constau intr-un chestionar online cu 150 de intrebari care urmaresc sa iti identifice potentialul. Mai mult decat atat, unul dintre cele trei teste are si o sectiune care iti testeaza nu numai interesul, dar si aptitudinile printr-o serie de 7 exercitii cronometrate. Rezultatul este o interpretat de catre un consultant educational IntegralEdu si, ulterior, vei primi informatii legate de urmatorii pasi pe care ii vei parcurge in procesul de aplicare la universitate. 

Ai incredere in rezultatele obtinute.

Adesea, elevii isi aleg cariera si programul academic prin influenta parintilor, prietenilor, influcencerilor, modelelor sau chiar ultimelor trenduri fara a face o cerecetare amanuntita asupra domeniului de interes. Drept urmare, decizia lor se dovedeste adesea a fi gresita, iar timpul, banii si efortul lor sunt irosite. Constatam ca aproape 70% dintre oameni nu lucreaza in specialitatea lor, iar multi studenti nici macar nu isi finalizeaza studiile superioare. In acelasi timp, testele de cariera, sau orientare profesionala ofera o evaluare complet impartiala a elevului, bazata exclusiv pe interesele si abilitatile lor, iar explicatiile sunt oferite de catre un consultant educational experimentat. Semnificativ este faptul ca, de multe ori, in urma testului de cariera, elevii descopera programe pe care nici macar nu le-au luat in considerare inainte.

Cunoaste-te mai bine.

Un test de orientare profesionala nu numai ca ii ajuta pe viitorii studenti sa gaseasca cele mai potrivite programe universitare in strainatate, dar le ofera si posibilitatea de a afla mai multe despre ei insisi, si despre interesele si punctele lor forte. Odata ce aceste informatii sunt validate de test, elevii pot face o alegere in cunostinta de cauza a specializarii lor si a viitoarei cariere.

Planifica-ti strategia educationala alaturi de un consultant IntegralEdu.

Testul de orientare profesionala ofera studentilor informatiile de care au nevoie pentru a stabili pasii catre o aplicatie de succes. Citirea corecta a rezultatelor este esentiala si aici intervine asistenta consultantilor educationali, care pot ajuta la construirea unei strategii complete. Asistenta lor de specialitate include, de asemenea, indrumarea catre pregatirea necesara catre urmatorii pasi in cariera ta academica sau profesionala.

Vino sa sustii un test de orientare profesionala, ia legatura cu un consultant educational IntegralEdu!

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: