Studii in strainatate

O selectie larga de domenii academice si programe de licenta si master in strainatate

ALEGE STUDIILE DORITE IN STRAINATATE

PROGRAME

Afaceri si Management

Arhitectura

Arta si Design

Drept

Economie

Filologie

Finante, contabilitate, banci

Informatica

Inginerie

Media si comunicare

Medicina

Psihologie

Stiinte politice

Stiintele naturii

Turism, Ospitalitate si Arte Culinare

Este posibil sa combini doua programe?

 

Da! Studiile in strainatate ofera aceasta optiune care constituie o adevarata provocare, dar si o oportunitate excelenta in viitoarea cariera. Combinarea specializarilor este determinata de politica universitatii, de regulile de studiu stabilite in stat, de acreditare si de natura specializarilor in sine. Marea Britanie si SUA sunt doua dintre tarile in care este posibil ca studentii sa studieze doua programe in paralel, fara a fi neaparat obligati sa fie in domenii similare. Afacerile si informatica, psihologia și criminologia, economia si dreptul sunt doar cateva dintre combinatiile posibile si mai comune.

In SUA, precum si intr-o serie de alte tari, exista programul de Arte Liberale, in care studentii pot combina studiul disciplinelor din diferite domenii - stiinte umaniste si naturale, inginerie, tehnologia informatiei. Acest lucru este potrivit pentru candidatii cu o gama larga de interese si cunostinte pentru a studia diferite subiecte in paralel, continuand cu specializarea lor dupa primul sau al doilea an de facultate.

Este posibil să te transferi la o alta specializare?

 

Transferul la o alta specializare nu este o practica obisnuita la universitatile din strainatate si sfatuim solicitantii sa faca o alegere informata si in cunostinta de cauza a domeniului si a specializarii inainte de a-si incepe studiile in strainatate. Fiecare program are module obligatorii distincte in primul an, care sunt specifice specializarii respective. Un transfer ar fi posibil numai daca programul de transfer dorit este in acelasi domeniu. In cazul in care studentul decide sa faca o schimbare si sa se transfere intr-un alt domeniu dupa primul an intr-un anumit program, acesta isi va incepe studiile de la capat.

TARI

NU TE-AI HOTARAT CE VREI SA STUDIEZI?

Cursuri pregatire IELTS

Test de orientare profesionala

Scrisoarea de motivatie

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: