CURSURI ONLINE

Invatarea usoara, accesibila si de calitate a limbilor staine

Impreuna cu partenerii nostri am decis sa va aducem acasa atmosfera unei tabere internationale, beneficiind de avantajele acesteia si fiind protejati  in acelasi timp. Astfel, consultantii IntegralEdu si profesori universitari din Anglia, Canada, Germania sau Franta va intampina cu cele mai noi cursuri online. Printre acestea se numara cursuri de limbi straine, de pregatire pentru examenele Oxbdrige sau cursuri de introducere in Medicina, Drept si altele.
Acestea se desfasoara in timp real, fie individual fie in grupuri de mai multi participanti, in functie de tipul cursurilor alese. Toti profesorii nostri sunt vorbitori nativi, astfel incat aveti ocazia sa exersati limba la cel mai inalt nivel, si mai mult de atat, ocazia sa studiati intr-un mediu multicultural.

 

De ce sunt speciale cursurile online oferite de IntegralEdu?


Portofoliul nostru de cursuri online a fost dezvoltat impreuna cu parteneri pe termen lung - centre de limbi straine si scoli din toata lumea, care au o experienta vasta in predarea studentilor de toate nationalitatile, varstele, obiectivele si cunostintele anterioare ale unei limbi straine care doresc sa invete . In oferta noastra exista cursuri de diferite structuri, intensitate si nivel de interactiune, care folosesc platforme digitale adecvate cu care putem raspunde nevoilor fiecarui participant. Factorul comun este calificarea si experienta dovedite a profesorului, care este standardul in randul partenerilor nostri si factorul cheie pentru invatarea de inalta calitate, simpla si rapida a unei limbi straine.

 

IN CE LIMBI POTI STUDIA

LIMBI DE PREDARE

Limba Engleza

Limba Germana

Limba Franceza

Limba Spaniola

Cursuri de pregatire pentru examene lingvistice

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

 

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: