UKiset

IntegralEdu este centru acreditat in Romania pentru sustinerea testelor UKiset

UKiset este un test online flexibil, conceput pentru a ajuta candidatii la scolile si liceele cu predare in sistemul de invatamant britanic, testandu-le cunostintele si abilitatile si oferind o evaluare standardizata a punctelor forte si a punctelor slabe, precum si a aptitudinii lor de a invata. Testul este destinat studentilor cu varsta peste 12 ani si este adaptat varstei si anului universitar in care se aplica. Rezultatele sunt trimise parintilor si scolilor enumerate in formularul de cerere. In functie de rezultatele testului, unele scoli pot oferi un loc direct unui anumit candidat, in timp ce altele il accepta ca un test preliminar pentru a-si selecta elevii.

Cum arata testul UKiset?

Durata normala a testului este de aproximativ doua ore si jumatate, dar pentru elevii cu varsta mai mare de 16 ani, durata testului poate fi mai mare din cauza dificultatii mai mari a testului. Rezultatele sunt valabile un an, iar candidatii au dreptul sa sustina examenul de doua ori in decursul unui an calendaristic, cu un interval de 6 luni de la prima proba. Candidatii pot sustine examenul la un centru de examen certificat, cum ar fi un birou IntegralEdu, la sediul UKiset din Anglia sau online, sub supravegherea personalului expert.

De ce este util acest test?

Rezultatele testelor ofera informatii utile despre abilitatile intelectuale si analitice ale elevilor. Pe baza rezultatelor testelor, studentii pot aplica la mai mult de 200 de scoli si licee din Marea Britanie care folosesc UKiset ca instrument de selectie standardizat.

Ce testeaza Ukiset?

Aptitudinile candidatului sunt testate in 5 domenii:

  • Rationament non-verbal: evalueaza abilitatile de rezolvare a problemelor folosind diagrame si grafice in loc de cuvinte.
  • Abilitati spatiale: este testata capacitatea de a roti mental si de a transforma figuri in sisteme de coordonate bidimensionale si tridimensionale.
  • Rationament verbal: se verifica capacitatea de a rezolva probleme folosind sensul anumitor cuvinte sau expresii.
  • Evaluarea cantitativa: se evalueaza aplicarea cunostintelor matematice si se evalueaza abilitatile de rezolvare a anumitor probleme cantitative.
  • Limba engleza: include cunostinte de gramatica, vocabular, intelegere a cititului, ascultare si scriere creativa a eseurilor pe o anumita tema. Dificultatea si amploarea sunt clasificate in functie de varsta candidatului, iar eseul este singura componenta pe hartie si dureaza 30 de minute pentru a scrie.

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: