APLICA LA UN LICEU IN STRAINATATE

Afla totul despre procesul de aplicare la liceele din strainatate cu ajutorul IntegralEdu!

PROCEDURA DE APLICARE LA UN LICEU IN STRAINATATE

01. ALEGE

 

 

 • ALEGEREA TARII


Fiecare tara europeana are propriile sale specificitati culturale, diferite programe educationale si tipuri de scoli. Profita de experienta consultantilor educationali in vederea selectarii tarii.

 

 • ALEGEREA PROGRAMULUI ACADEMIC

 

Diferitele programe educationale (GCSE, A levels, IB) au specificitati care determina continuarea carierei academice si profesionale a unui tanar. Iti vom oferi informatii despre oportunitatile disponibile elevilor in vederea alegerii programului potrivit.

 

 • ALEGEREA SCOLII

 

Exista mii de scoli private in Europa. Fiecare dintre ele are propriile sale particularitati si abordarea individuala a elevului. Te vom ajuta sa alegi liceul perfect pentru copilul dumneavoastra.

 

 • SELECTAREA SUBIECTELOR


Admiterea la facultate poate depinde de tipul si numarul de materii studiate in liceu. In functie de interesele si ambitiile copilului tau, vom putea determina cea mai buna combinatie.

02. APLICA

 • APLICARE SI INSCRIERE


Vom pregati documentatia completa pentru cerere si o vom depune institutiei alese in numele tau. Majoritatea scolilor de elita solicita solicitantilor sa sustina examene de admitere pe care, pentru a va fi mai usor, le putem organiza in biroul nostru sau la British Council.

 

 • CORESPONDENTA


In timpul cererilor, este necesar contactul zilnic cu scolile selectate, precum si plata diferitelor costuri - putem face acest lucru pentru tine si monitoriza progresul procesului.

 

 • ASIGURAREA GUARDIAN


Ajutam sa asiguram tutori pentru elevii cu varsta sub 18 ani care vor studia in Marea Britanie.

 

 • CONFIRMARE LOC


Inainte de inregistrarea finala, este necesar sa depui din nou documentatia si sa finalizezi tranzactiile financiare, pe care ni le poti incredinta.

 

03. EXCURSIE

 • VIZITA ANTERIOARA


Dupa ce ai ales cateva scoli, ar fi o idee buna sa le vizitezi, sa te uiti prin complexul scolar si sa faci o programare cu managerul de admitere. Te vom ajuta cu organizarea intalnirilor si intreaga organizare a calatoriei si sejurului in tara selectata.

 • CALATORIA


Cu noi, poti rezerva zboruri potrivite si poti aranja asigurarea necesara pentru tine si copilul tau.

 

 • RELATIA CU SCOALA IN TIMPUL SEDEREI COPIILOR


Consilierii nostri pot fi legatura ta cu scoala pentru diverse probleme administrative si personale.

 

04. DEZVOLTARE

 • MONITORIZAREA DEZVOLTARII SI A REZULTATELOR


Pe parcursul primului an, vom pregati o transcriere a notelor si rapoarte despre progresul si adaptarea copilului dumneavoastra.

05. CONTINUAREA EDUCATIEI

 • CONSULTARI PRIVIND CONTINUAREA INVATAMANTULUI

 

Consilierii nostri pentru invatamantul superior iti stau la dispozitie si sunt aici pentru a te ajuta.

DE CE SA ALEGI INTEGRALEDU?

Formula de succes cu consilierii de educatie profesionala IntegralEdu

ABORDAREA INDIVIDUALA
ABORDAREA INDIVIDUALA

Fiecare copil este unic si de aceea ii analizam cu atentie abilitatile, nevoile si cream un profil personal.

CONSULTANT EDUCATIONAL CU EXPERIENTA
CONSULTANT EDUCATIONAL CU EXPERIENTA

Ne ocupam pe deplin de intregul proces de inscriere, inscriere, calatorie, iar echipa noastra trece in mod regulat prin cursuri de formare, astfel incat sa poata oferi intotdeauna optiunea ideala pentru copilul tau.

UN NUMAR MARE DE ORGANIZATII PARTENERE
UN NUMAR MARE DE ORGANIZATII PARTENERE

Lucram cu peste 200 de scoli diferite, indeplinind preferinte diferite pentru alegerea scolii ideale - mixta, masculina sau feminina, urbana sau rurala.

LICEE IN STRAINATATE

INTREBARI FRECVENTE

Dupa ce terminati liceul este posibil sa va inscrieti la o universitate de prestigiu in strainatate?

Da, absolvind un liceu de inalta calitate din strainatate cu rezultate ridicate, ai sanse mari de a te inscrie la o universitate de prestigiu in strainatate.

Cat de bine trebuie sa cunosti limba?

Pentru clasele inferioare, pana la liceu, este suficient un nivel B1 sau B2 de cunoastere a unei limbi straine. Pentru altii, este necesar un nivel C1 sau un examen IELTS promovat cu un punctaj minim de 6,0.

Cum sa aplici?

Consilierea initiala include familiarizarea cu sistemele educationale, cerintele scolare si documentatia necesara pentru aplicare. Nevoile si cerintele fiecarui elev sunt abordate individual in conformitate cu cunostintele, abilitatile, interesele, aptitudinile si realizarile sale.


Dupa consultarea cu parintii si elevul, si familiarizarea cu programele, consilierul educational ofera scoli in functie de cerintele, dorintele si abilitatile copilului. Urmeaza depunerea documentelor, inclusiv note din ultimii 3 ani de studii, examene de admitere la engleza si matematica, iar unele scoli au si teste de inteligenta. IntegralEdu ofera copilului posibilitatea de pretestare pentru a-si determina nivelul de cunostinte la diverse materii si pentru a evalua tipul de scoala la care este posibila inscrierea.

Care este tara si programul potrivit pentru copilul meu?

Alegerea este intotdeauna individuala - in functie de limba dorita, de tipul programului academic si de gradul pe care doresti sa il primeasca copilul tau.

La ce varsta se aplica pentru a studia la un liceu in strainatate?

Cele mai frecvente aplicatii sunt dupa clasa a VII-a de scoala primara, cand elevii au 13 ani, precum si dupa clasa a II-a de liceu, la varsta de 16 ani. Sunt cazuri cand parintii vor sa-si trimita copilul in strainatate dupa ce au terminat clasa a IV-a de scoala primara, la varsta de 11 ani.

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: