Work and Travel USA | Intrebari Frecvente

Agentii Work and Travel IntegralEdu iti pot raspunde la toate intrebarile!

WORK & TRAVEL USA

INTREBARI FRECVENTE

Deși înregistrarea este ușoară, există o mulțime de informații noi. Prin urmare, am pregătit și am enumerat răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale studenților pentru tine.

Cât durează partea de lucru a programului Work and Travel USA și care este perioada de grație?

Studenții români trebuie să lucreze minim 2,5 luni. Cât timp vei lucra depinde de tine și de acordul tău cu angajatorul. După ce termini partea de lucru a programului Work and Travel, este posibilă o parte turistică sau o perioadă de grație - o perioadă a destinată călătoriilor prin America. Partea turistica a experientei tale poate dura maxim 30 de zile, cu mentiunea că trebuie să părăsești teritoriul SUA până la sfarsitul lunii octombrie! 

Trebuie sa am asigurare de sanatate in SUA?

Da! Asigurarea de sănătate, care acoperă atât partea de muncă, cât și cea turistică a programului, este inclusă în prețul serviciului nostru.

Trebuie sa platesc taxe in SUA?

În calitate de lucrători angajați legal, toți participanții la program sunt obligați să plătească taxe federale și de stat, și uneori locale, în timpul porțiunii de lucru a programului. Cu toate acestea, la întoarcerea din programul Work and Travel USA, aveți dreptul la returnarea taxelor. IntegralEdu va poate ajuta cu recuperarea taxelor din SUA.

Ce locuri de muncă pentru studenti sunt permise în program?

Toate locurile de muncă de natură sezonieră în locuri turistice, cum ar fi joburile de ospatar, lucru în hoteluri, restaurante, parcuri acvatice și naționale, etc.

Și cum rămâne cu cazarea?

Mulți angajatori oferă cazare pentru lucrătorii lor.
Dacă nu este cazul, poți conta pe ajutorul lor în căutarea ta! A treia opțiune sunt numeroasele grupuri de pe Facebook unde îți poți găsi viitorii colegi de cameră și îți poți găsi cazare impreuna cu ei.

Pot aplica pentru Work and Travel USA in grup?

Desigur! Mulți angajatori caută un număr mare de angajati, ceea ce va ofera ție și prietenilor tăi posibilitatea de a aplica împreună și de a experimenta toate farmecele stilului de viață american.

Interviu pentru viza J-1

Participanții programului Work and Travel USA solicită o viză J-1 numai după ce primesc o ofertă de muncă, agenția de sponsorizare o aprobă și programul este plătit integral.
Participanții depun cererea personal la Ambasada Americană din Bucuresti.
Toți participanții la program vor primi ajutor cu rezervarea unei întâlniri și pregătirea pentru interviul pentru viză.

Sponsor? Ce este asta?

Sponsorii sau „garantii vizei” sunt agenții autorizate de Departamentul de Stat al SUA să implementeze programul Work&Travel. Sponsorii cooperează cu angajatorii americani și îi aprobă pe cei cu care nu au un acord de cooperare. Apoi, când primesc toată documentația necesară, vă solicită permisul de muncă.

Ce este DS-2019?

Datele indicate pe formular indică începutul și sfârșitul părții de lucru a programului dumneavoastră. Data de încheiere, adică data finalizării, indicată pe formular definește data de începere a părții turistice a programului, care trebuie să se încheie cel târziu la sfarsitul lunii octombrie.

Ce se întâmplă dacă mi se refuză viza sau vreau să mă retrag din program?

Pentru a ne asigura că aplicați pentru program fără stres, vă oferim opțiunea de asigurare suplimentară a fondurilor plătite în cazul retragerii din program din motive personale sau din cauza respingerii vizei.

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: