SERVICII

INSCRIEREA INTR-O TABARA IN STRAINATATE

01. CONSULTANTA INITIALA

  • In timpul conversatiei introductive cu consultantul personal, acesta te va invita sa iti impartasesti obiectivele, nevoile, preferintele si capacitatile. Pe aceasta baza, primesti o lista completa de propuneri de cursuri si programe cu parametri specifici, precum si recomandari care dintre ele ar fi cel mai potrivit pentru tine in functie de criteriile tale personale.

02. SELECTAREA PROGRAMULUI SI CONFIRMAREA

  • Odata ce te-ai hotarat asupra cursului tau, consultantul tau se va ocupa de toti pasii administrativi necesari pentru a-ti confirma locul si toata comunicarea cu centrul de limbi sau scoala aleasa.

03. PREGATIREA

  • Dupa confirmarea cursului, veti primi de la consultantul dumneavoastra instructiuni complete si Manualul de specialitate Integral, inclusiv informatii despre pregatirea inainte de plecare, calatoria in sine, sederea in strainatate si intoarcerea in Romania. De asemenea, puteti organiza intalniri consultative suplimentare sau puteti participa la intalniri generale cu alti studenti pentru a va raspunde la orice intrebare.

04. ORGANIZAREA CALATORIEI

  • Cunoscand in profunzime specificul calatoriilor in strainatate atat pentru adulti, cat si pentru copii, organizam intregul proces - de la documentele de viza, prin informatii despre zboruri si reduceri, pana la achizitionarea propriu-zisa a biletelor de avion. Pe perioada taberei punem la dispozitie o linie telefonica telefonica disponibila 24 de ore din 24, 7 zile din 7, care ofera parintilor o liniste completa in timpul taberei copilului lor.

05. PLAN PENTRU VIITOAREA DEZVOLTARE

  • Studiul limbilor straine in strainatate este aproape intotdeauna parte din mai multe elemente de baza ale calatoriei educationale a studentilor nostri. Pe baza feedback-ului din calatorie si a urmatoarelor dvs. obiective personale, consultantii nostri va pot oferi indrumari suplimentare ale expertilor si va pot ajuta la elaborarea unui plan cuprinzator pentru a le atinge.

DE CE SA ALEGI INTEGRAL?

Formula succesului cu consultantii de educatie profesionala din cadrul Integral

O VARIETATE LARGA DE PROGRAME
O VARIETATE LARGA DE PROGRAME

Peste 300 de oferte de programe lingvistice si academice pentru toate varstele. Optiuni nelimitate cu diferite formate si niveluri de intensitate, limba si durata, cazare si mediu in functie de preferintele clientului.

ASISTENTA EXPERTA SI ABORDARE PERSONALA
ASISTENTA EXPERTA SI ABORDARE PERSONALA

Abordam fiecare student in mod individual - de la selectia celei mai potrivite tari, locatie si program, pana la pregatirea si organizarea taberei, sprijinul in timpul vacantei in sine, cat si dupa aceea.

FARA TAXE ASCUNSE SAU COSTURI SUPLIMENTARE
FARA TAXE ASCUNSE SAU COSTURI SUPLIMENTARE

Fiind cea mai consacrata agentie pentru educatie in strainatate, Integral negociaza cu succes cu centrele de limbi straine conditii favorabile pentru clientii sai. Preturile sunt finale, fara taxe de servicii sau alte comisioane neasteptate.

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: