Work and Travel USA | Procesul de aplicare

Cum aplic pentru programul de Work and Travel USA?

PROCESUL DE APLICARE PENTRU WORK AND TRAVEL USA

Știm că angajamentele tale la facultate sunt pe primul loc. Nu-ti face griji!

Datorita colaborarii cu agentii Work and Travel IntegralEdu, procesul de aplicare nu iti va lua prea mult timp. Aproape toți pașii de aplicare sunt digitalizați, iar cu ajutorul nostru vei găsi angajatorul perfect pentru job-ul tau de vara ta în SUA!

CONSULTANTA

Afla totul despre programul Work and Travel și despre oferta noastra - vrei să ne cunoști personal sau preferi un apel telefonic sau Skype? Tu alegi!

ANGAJATORUL

  • În căutarea unui angajator american

Programul Work and Travel USA vă permite să aplicați pentru oferte de muncă asigurate prin intermediul unuia dintre sponsorii noștri, prin opțiunea PLACEMENT, sau să găsiți singur jobul dorit prin opțiunea SELF-ARRANGE.

  • Interviu Skype cu un viitor angajator (optiunea placement), de asemenea, o oportunitate excelentă de face cunostinta.
  • Job Offer - oferta de muncă, Job Offer sau JOF este un document care conține informații despre angajatorul american, condițiile de angajare și muncă, cazare și termenii și condițiile în care acceptați angajarea. Veți primi o ofertă de muncă daca interviul cu angajatorul pe Skype a mers bine.

DOCUMENTE

  • Colectarea documentelor

Pentru a merge în SUA, trebuie să furnizați:
- o copie a cărții de identitate;
- o copie a pașaportului;
- foaia matricolă a notelor și/sau certificat de studii.
PS: fii atent la datele de expirare ale documentelor tale!

  • Eliberarea permisului de muncă - DS-2019

DS-2019 este un formular emis de o agenție de sponsorizare unui participant la program, astfel încât acesta să poată participa la program, să intre în SUA, să lucreze în mod legal și să solicite o viză J-1. Datele de pe formularul DS-2019 indică perioada de timp în care participantului i se permite să lucreze în mod legal în Statele Unite ale Americii, adică începutul și sfârșitul muncii, și sunt determinate pe baza datelor indicate în oferta de muncă.

  • Interviu pentru viză

Odată ce oferta de muncă și permisul de muncă sunt disponibile, următorul pas implică pregătirea pentru interviul pentru viza J1 la Ambasada SUA.
Aceasta este, de asemenea, partea cea mai stresantă a aplicării pentru programul pentru candidați. Suntem aici pentru a vă ușura și pentru a vă ajuta să aranjați data și ora interviului, dar si cu posibile intrebari si raspunsuri! Din păcate, nu vă vom putea însoți la consulat în ziua interviului, dar vă vom ține pumnii!

CALATORIA

  • Cumpărarea unui bilet de avion

În biroul nostru puteți obține informații detaliate despre biletele de avion și cele mai apropiate aeroporturi internaționale de locul dvs. de muncă. În plus, vă vom direcționa către linii de autobuz și feriboturi utile. Vă reamintim că este foarte important să rămâneți în contact cu angajatorii dvs. și să-i informați despre obținerea vizei și despre sosirea dumneavoastră estimată. În plus, vei urma și o orientare online obligatorie pregătită de organizația sponsor cu care călătorești. Orientarea vă prezintă toate etapele plecării dumneavoastră în SUA și vă oferă sfaturi utile despre cum să profitați de toate aspectele pozitive ale programului și să petreceți o vară de neuitat.

  • Plecarea

Planul tău de muncă și de călătorie este aproape finalizat. Rămâne să vă bucurați și să profitați de toate posibilitățile programului în SUA! Și suntem aici pentru tine atât înainte, cât și în timpul programului.

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: