WORKSHOP PENTRU SCRISOAREA DE MOTIVATIE

Scrie cea mai ingenioasa scrisoare de motivatie la workshop ul IntegralEdu!

Cum redactezi cea mai ingenioasa scrisoare de motivatie?

Cum redactezi cea mai ingenioasa scrisoare de motivatie?

Admiterea la universitatile din strainatate se face pe baza unor criterii importante, bine definite precum rezultatele academice, scrisoarea sau eseul de motivatie, scrisorile de recomandare, certificatele de limba straina, etc.

Unul dintre cele mai importante elemente este Scrisoarea de Motivatie (numita si Personal Statement de catre unele universitati), care poate fi cheia pentru o admitere de succes sau motivul de respingere a aplicatiei. Aceasta Scrisoare de Motivatie are rolul de a pune in valoare pasiunea, dorinta si motivatia aplicantilor de a studia in domeniul si in tara aleasa, viziunea si traseul profesional, cat si caracteristicile unice ale fiecaruia in parte.
Se cere originalitate, creativitate, nu doar structura.

Workshop-ul are ca scop dezvoltarea creativitatii fiecarui autor, astfel incat eseul motivational sa fie original, inspirational si tailor-made.

Universitatile din strainatate folosesc in mod constant sistemul special Copycatch System, care detecteaza automat textele imprumutate. De aceea, e bine sa nu va riscati viitorul academic pentru greseala de a face o scrisoare de motivatie care nu este originala.

INFORMATII DE BAZA

Workshop Personal Statement (grup) 50 euro
Workshop Personal Statement (grup) PLUS 150 euro
Cu pachetele Popular Pack si Premium Pack aveti acces gratuit la Workshop-ul pentru Personal Statement (Scrisoare de motivatie).

 

DESPRE WORKSHOP-UL PENTRU PERSONAL STATEMENT

Workshop-ul are rolul de a defini, dezvolta si aprofunda elementele cheie si profilul unei scrisori de motivatie, pentru a fi un plus la dosarul de admitere al aplicantilor la universitate. Studiul se desfasoara in grupuri mici, astfel incat la finalul cursului, participantii vor avea la indemana toate instrumentele si informatiile necesare pentru redactarea unei scrisori de motivatie originale si care respecta regulile stabilite de sistemul de aplicatie. In urma workshop-ului vei primi feedback individual.
 

Teme principale abordate in cadrul workshop-ului:

  • Obiectivele Scrisorii de Motivatie
  • Strategii pentru evidentierea abilitatilor si realizarilor - strategii de Branding Personal
  • Recomandari privind structura Scrisorii de Motivatie
  • Studiu de caz pe diferite modele de Scrisori de Motivatie

Cui se adreseaza:

Workshop-ul se adreseaza tuturor elevilor si studentilor care doresc sa aplice pentru programe universitare de licenta sau master in strainatate, tinerilor care doresc acest curs pentru dezvoltarea personala si NOU!! pentru aplicantii la universitati din Romania (pentru noua cerinta adoptata de unele institutii de invatamant).

Inscrierea:

Inscrierea se face completand formularul online de mai jos. In urma completarii, veti fi contactati pentru a confirma inscrierea si disponibilitatea locului pentru cursul selectat (o grupa este formata din maxim 8 cursanti).
Cu pachetele Popular Pack si Premium Pack aveti acces gratuit la Workshop-ul pentru Personal Statement (Scrisoare motivationala).
 

Preturi

Produs Descriere Pret
Workshop Personal Statement (grup) Sfaturi esentiale, exemple, sesiune de scris si feedback      50 euro

Workshop Personal Statement (grup)
PLUS

Sfaturi esentiale, exemple, exercitii de redactare 
+
3 sesiuni de feedback pentru revizuirea scrisorii
150 euro

 

 

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

 

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: