STUDII IN SUEDIA

Educatie la standarde inalte si cu o abordare sustenabila

15. IANUARIE / 15. APRILIE

15. IANUARIE / 15. APRILIE

Termen limita pentru aplicare

1

1

Universitati din reteaua World Education

30

30

Programe de studiu

100 - 150 000 SEK

100 - 150 000 SEK

Taxa de studii

FINANTARE

FINANTARE

Posibilitati pentru bursa de studii si finantare

UNIVERSITATI IN SUEDIA

Traditia scandinava de educatie, inovare si caracter practic este in vigoare in Suedia. Tara are peste 30 de universitati si 1.000 de programe de licenta si master in limba engleza, care atrag aproape 25.000 de studenti straini, inclusiv un numar tot mai mare de studenti romani. In calitate de lider in inovare si companii de mobilier pentru locuinte, cum ar fi Spotify, Skype, IKEA si Volvo, Suedia ofera metode moderne de predare in conformitate cu cercetarea avansata si dezvoltarea afacerii. Un mediu dinamic si promitator, munca in grup si oportunitatile de stagiu in companii internationale incurajeaza studentii sa-si dezvolte potentialul si sa dobandeasca cunostinte si abilitati valoroase pentru o cariera profesionala. Multe institutii de invatamant de top sunt situate in Stockholm, una dintre cele mai ,,verzi" si mai curate capitale din Europa, unde filosofia suedeza a fericirii si echilibrului este usor de aplicat in viata de zi cu zi a tuturor.

CE ESTE IMPORTANT DE STIUT

Cererile pentru programele de studii in Suedia se desfasoara in doua runde. Prima runda dureaza pana pe 15 ianuarie, iar a doua pana pe 15 aprilie. Conditiile pentru trimiterea unei cereri specifice in primul sau al doilea tur sunt diferite si pot avea legatura cu tipul de program, cetatenia, daca solicitantul este inscris la studii de licenta sau de master, daca solicitantul si-a incheiat sau nu studiile curente, etc. Unele universitati, cum ar fi Universitatea Jonkoping, au, de asemenea, termene limita ulterioare. Caracteristicile speciale ale cerintelor de inscriere pot fi cerinte pentru un anumit numar de ore/puncte pentru disciplinele studiate la scoala sau universitate.

Desi peste 1.000 de specializari sunt oferite in limba engleza, distributia lor favorizeaza programele de master, unde varietatea este mult mai larga si acopera majoritatea zonelor solicitate. La nivel de licenta, studentii pot studia afaceri si economie, studii europene, relatii internationale, inginerie software, fizica, media si web design. Studiile in medicina, drept, psihologie si arhitectura sunt disponibile numai in suedeza.

Ca tara scandinava, Suedia se numara printre tarile cu un nivel de trai ridicat. Cheltuiala medie lunara este de 700-900 EUR (aproximativ 7000-9000 SEK), iar suma variaza in functie de orasul si universitate alese. Chiriile pentru cazare variaza de la 350 la 650 de euro pe luna. Bursele sunt oferite in valoare de 25% din taxa de scolarizare.

PROGRAME DE STUDII IN SUEDIA

PROGRAME

Afaceri si Management

Arta si Design

Economie

Finante, contabilitate, banci

Informatica

Inginerie

Mass-media si comunicare

CE ALTCEVA TE-AR PUTEA INTERESA?

Teste de Orientare Profesionala

Scrisoarea de motivatie

Finantare

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: