Bursa de 10.000 € pentru MBA in Managementul Tehnologiei la Northern Institute of Technology Management, oferita de IntegralEdu pentru studentii romani

05.06.2024

Afla cum poti obtine o bursa de 10.000 € pentru un MBA in Managementul Tehnologiei la Northern Institute of Technology Management, in parteneriat cu IntegralEdu, si cum poti incepe studiile in strainatate.


Integral este mandru sa anunte un nou parteneriat cu Northern Institute of Technology Management (NIT), scoala de business privata a Universitatii de Tehnologie din Hamburg (TUHH). Aceasta colaborare ofera o oportunitate fantastica pentru un student european sa urmeze un MBA in Managementul Tehnologiei la NIT si sa-si inceapa studiile in strainatate.

Northern Institute of Technology Management: Avanseaza-ti Cariera in Tehnologie prin IntegralEdu, pentru studentii romani.

Northern Institute of Technology Management (NIT) este scoala de business privata a Universitatii de Tehnologie din Hamburg (TUHH), o institutie prestigioasa clasata printre primele 10 universitati tehnice din Germania. Fondata in 1998, NIT ofera un amestec unic de expertiza tehnica si educatie in management, ideal pentru cei care doresc sa studieze in strainatate.

Ce face NIT diferit?

Focus pe Managementul Tehnologiei

Curriculumul NIT este conceput special pentru a echipa studentii cu abilitatile si cunostintele necesare pentru a excela in roluri de conducere in industria tehnologica. Ei combina fundamentele de afaceri cu o intelegere profunda a avansarilor tehnologice.

Invatare Condusa de Industrie

NIT colaboreaza indeaproape cu companii de top din tehnologie pentru a se asigura ca programele lor sunt aliniate cu nevoile actuale ale industriei. Studentii beneficiaza de prelegeri sustinute de profesionisti din industrie si studii de caz reale.


Facultate Experimentata

NIT se mandreste cu o echipa de profesori foarte calificati, care poseda o experienta vasta atat in mediul academic, cat si in sectorul tehnologic. Aceasta combinatie unica se traduce in experiente de invatare practice si relevante.

Comunitate Internationala si Diversa

NIT atrage studenti din intreaga lume, creand un mediu de invatare multicultural. Studentii obtin expunere valoroasa la perspective si abordari diferite in managementul tehnologiei.


Format de Invatare Flexibil

Programul de MBA al NIT este oferit part-time, permitand studentilor sa-si continue studiile in strainatate in timp ce isi mentin carierele profesionale. Aceasta flexibilitate este ideala pentru profesionistii care doresc sa-si avanseze abilitatile fara a sacrifica angajamentele de munca.


Prin alegerea NIT, vei obtine o educatie de clasa mondiala care te pregateste pentru succes in domeniul in continua evolutie al managementului tehnologiei si vei avea oportunitatea de a studia in strainatate.

Bursa de 10.000 € pentru Studentii din România

In colaborare cu IntegralEdu, NIT ofera o bursa de 10.000 € unui student român cu un background solid in tehnologie.

Eligibilitate

Cetatean european cu o diploma de licenta buna intr-un domeniu tehnic (Inginerie, Tehnologie, IT, Stiinte Naturale) sau un domeniu legat de afaceri.


Interes in managementul tehnologiei.

Cel putin un an de experienta de munca (ideal, dar nu obligatoriu).


Aplicare

Pentru detalii despre procesul de aplicare si criteriile de bursa pentru studii in strainatate, te rugam sa contactezi IntegralEdu direct.

Nu rata aceasta sansa de a obtine o educatie de clasa mondiala in managementul tehnologiei si de a-ti avansa cariera! Studiaza in strainatate cu ajutorul bursei oferite de NIT si IntegralEdu.

Cuvinte cheie:
Studii in strainatate

Stiri asociate

Universitate de Artă și Design în Străinătate? O A...

Salutare, tineret artistic și visător! Dacă te gândești la un viitor creativ și vrei să îți iei talentul la next level, studiile la o universitate de artă și design în străinătate su...
08.07.2024 Vezi mai mult

Cum să profiți la maxim de serviciile de consilier...

Studiile în Marea Britanie sunt o poartă deschisă către o educație de înaltă calitate și o experiență culturală profundă pentru studenții români. În acest articol, vom explora...
02.07.2024 Vezi mai mult

De ce să alegi Studiile în Străinătate?

Yo, elevii de liceu! E timpul să vorbim serios despre viitorul vostru. Știi care e cel mai cool mod de a-ți începe viața adultă? Yep, ai ghicit - studiile în străinătate! Hai să-ți spun de...
28.06.2024 Vezi mai mult

Ce poți face cu facultatea de marketing? Află care...

Marketingul este domeniul perfect pentru cei care iubesc creativitatea, inovația și conexiunile umane. Dacă te gândești să urmezi o facultate în străinătate, marketingul îți oferă op...
27.06.2024 Vezi mai mult

De Ce Sunt Importante Testele de Orientare Profesi...

Într-o lume în continuă schimbare, alegerea carierei potrivite poate fi un adevărat challenge pentru elevi și studenți. Testele de orientare profesională devin astfel un tool esențial, ofe...
20.06.2024 Vezi mai mult

Ce activitati poti face in Olanda ca student inter...

Vrei sa faci o facultate in Olanda si vrei sa afli ce poti face in timpul liber? Hai sa descoperim impreuna cele mai cool si interesante activitati pe care le poti face in Olanda, o tara plina de...
06.06.2024 Vezi mai mult

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: