Burse de pana la 50% oferite de St. Bees School, din Marea Britanie

31.03.2021

Transforma-ti visul in realitate castigand una dintre bursele de pana la 50% oferite de St. Bees School, din Marea Britanie!


St. Bees are o istorie de peste 430 de ani de existenta, fiind una dintre cele mai vechi scoli din Anglia. Noua scoala St. Bees isi croieste traditiile pe baza acestor radacini adanci. Aceasta este situata intr-o zona superba, la granita parcului national Lake District inscris in patrimoniul mondial UNESCO. Din punct de vedere academic, St Bees ofera educatie de calitate elevilor cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani, dupa curriculum-ul britanic. Anii de liceu sunt formati din programele academice GCSE si A-Level.

Scoala deruleaza programul Global Awareness, in cadrul caruia elevii deprind abilitati esentiale de viata, de rezolvare a problemelor, de lucru in echipa, dezvoltandu-si in mod firesc increderea de sine.

Materiile oferite la nivel GCSE si A-Level deschid o zona larga de explorare a anumitor domenii de interes intr-un mod aprofundat (cum ar fi Inginerie, Medicina, Business, Stiinte, Arte etc.), ceea ce face sistemul educational britanic sa fie atat de respectat la nivel international.

Elevii au posibilitatea sa aleaga dintr-o gama larga de peste 100 de cluburi de interese si activitati extracurriculare, sub indrumarea tutorilor lor, pentru ca acestia sa aiba parte de o calatorie educationala excelenta.

St. Bees ofera burse generoase candidatilor excelenti care doresc sa-si continue studiile in cadrul acestei scoli, cu incepere din Septembrie 2021, pentru admiterea intr-unul din anii 7-12 (Years 7-12, echivalenti cu clasele 6-11 in sistemul de invatamant romanesc). Valoarea maxima a unei burse este de 50% care se traduce prin reducerea proportionala a costurilor de scolarizare si cazare.

Astfel, poti beneficia de o educatie de clasa mondiala la un pret anual accesibil pornind de la £16 320* (taxa care acopera scolarizarea si cazarea).

Daca iti doresti sa devii elev in cadrul scolii St. Bees, poti aplica pentru unul din urmatoarele tipuri de burse, in functie de abilitatile tale: bursa academica, bursa pentru abilitati deosebite in sfera artelor creative, bursa sportiva sau bursa pentru abilitati in domeniul inginerie.

Documente necesare candidaturii:

  • Foaie matricola din ultimii 2 ani de studiu
  • Copie dupa pasaport
  • Copie dupa certificatul de nastere


Proceduri de admitere:

  • Test de limba engleza
  • Test de matematica
  • Interviu cu un reprezentant St. Bees School

 

Intra in legatura cu un consultant IntegralEdu pentru mai multe informatii si pentru oferirea suportului pe tot parcursul procesului.

* In cazul in care vei aplica pentru admiterea in Year 11 sau Year 12 (clasa a 10-a, respectiv clasa a-11-a in sistemul romanesc), atunci bursa se va mentine pana la finalul liceului. In cazul intrarii in Year 9 (clasa a 8-a), atunci bursa se va mentine pana la finalul lui Year 11 (clasa a 10-a).

Pentru detalii si inscrieri, contacteaza-ne la adresa de email raluca@integraledu sau la numarul de telefon 0737 069 008.

Cuvinte cheie:
Licee in strainatate

Stiri asociate

Liceele de tip boarding din Elveția: ușa către op...

Liceele din Elveția au fost considerate de mult timp un bilet de intrare în lumea oportunităților de viitor pentru elevii din întreaga lume, inclusiv pentru cei din România. Aceste i...
21.12.2023 Vezi mai mult

Liceu international in Barcelona | Boarding school...

Scoala Internationala Hamelin-Laie este un boarding school de prestigiu situat in Barcelona. Scoala este aprobata de MEC (Ministerul Educatiei si Culturii din Spania) si autorizata de Centrul Internat...
18.06.2023 Vezi mai mult

Castiga una dintre bursele exclusive oferite de ca...

Colegiul este cunoscut pentru rata sa de succes de 100% la examenele de absolvire. Acest rezultat se datoreaza nivelului ridicat al educatiei bilingve (EN - FR) pe care profesorii o transmit elevilor....
12.06.2023 Vezi mai mult

Reusita la GCSE: Povestea lui Dragoș

Dragos este un elev roman care a terminat cu succes programul GCSE la Kings London, promovand cu 3 A si un B, iar acum avanseaza cu studiul Matematicii, Politicii si Psihologiei la A-Levels. Citeste...
08.02.2023 Vezi mai mult

Burse disponibile pentru anul scolar 2023-2024

Majoritatea scolilor independente ofera burse candidatilor cu aptitudini speciale, in functie de bugetul stabilit anual de catre institutie. Bursele reduc partial costurile de scolarizare, se ofera de...
13.01.2023 Vezi mai mult

Viata unui elev din Romania la Sidcot School, din...

Teodor, din Iasi, a plecat in anul 2018, pentru primul an de GCSE. Acum Teodor este Head of Students la Sidcot School, in Marea Britanie, si ne va povesti despre viata elevilor acolo. &nb...
04.11.2021 Vezi mai mult

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: