Cum poti pleca in State cu Creditul Work and Travel de la BT

06.05.2024

Banca Transilvania ofera creditul Work and Travel, cu ajutorul caruia poti accesa pana la 3.500 de euro!


Vrei sa vizitezi America, sa traiesti o super experienta prin programul Work and Travel, dar fondurile tale sunt limitate? S-ar putea sa avem o solutie care sa iti ia aceasta grija de pe cap. Banca Transilvania iti vine in ajutor cu Creditul Work and Travel, special conceput pentru a-ti facilita calatoria catre job-ul tau cu Work and Travel USA.

Poti accesa pana la 3.500 de euro pentru o perioada de pana la 2 ani. Suma aceasta te ajuta sa acoperi diverse costuri legate de participarea in programul Work and Travel si face posibila experienta ta in SUA.

Ce poti finanta cu Creditul Work and Travel?

  • Taxa de Inscriere in Programul Work and Travel: Prima etapa catre aventura Americana este sa te inscrii in program, iar Creditul BT iti poate acoperi aceasta taxa initiala.
  • Alte Taxe: De la taxa SEVIS pana la taxa consulara, toate costurile administrative pot fi acoperite cu ajutorul acestui credit Work and Travel.
  • Costul Biletului de Avion: Nu-ti face griji in privinta transportului. Cu Creditul Work and Travel, poti asigura costul calatoriei tale catre America.
  • Cheltuieli de Buzunar: Fiecare calatorie are nevoie de un buget pentru cheltuieli neprevazute sau pentru nevoile zilnice. Creditul BT iti permite sa acoperi si aceste aspecte, cu o suma maxima de 15% din valoarea totala a creditului.


Un aspect important al Creditului Work and Travel este flexibilitatea pe care o ofera. Ai posibilitatea de a alege intre o dobanda fixa sau variabila, in functie de planurile tale financiare.

Termeni si Conditii avantajoase cu Creditul Work and Travel


Dupa ce primesti suma necesara, ai o perioada de gratie de 6 luni, in care poti alege sa nu platesti nimic: nici rata, nici dobanda aferenta. Acest lucru iti ofera un start lin si fara presiuni financiare imediate.

Cum poti accesa Creditul Work and Travel?


Pentru a beneficia de acest credit, trebuie sa indeplinesti anumite criterii, printre care:

  • Sa fii inscris intr-un program educational de stat sau privat, la zi sau la distanta, la buget sau cu plata.
  • Sa demonstrezi ca ai fost acceptat in programul Work and Travel USA.


Daca visul tau este sa explorezi Statele Unite ale Americii prin programul Work and Travel, dar fondurile tale sunt limitate, Creditul Work and Travel oferit de Banca Transilvania este solutia pentru tine. Cu flexibilitatea si conditiile avantajoase, acest credit iti ofera libertatea de a-ti urma visul, fara alte presiuni financiare.

Ia legatura cu specialistii IntegralEdu la 0737069011 sau la office@integraledu.ro pentru a afla mai multe detalii si pentru a incepe calatoria ta catre aventura Work and Travel SUA. 
 

Stiri asociate

Ce activitati poti face in Olanda ca student inter...

Vrei sa faci o facultate in Olanda si vrei sa afli ce poti face in timpul liber? Hai sa descoperim impreuna cele mai cool si interesante activitati pe care le poti face in Olanda, o tara plina de...
06.06.2024 Vezi mai mult

Bursa de 10.000 € pentru MBA in Managementul Tehno...

Integral este mandru sa anunte un nou parteneriat cu Northern Institute of Technology Management (NIT), scoala de business privata a Universitatii de Tehnologie din Hamburg (TUHH). Aceasta colaborare...
05.06.2024 Vezi mai mult

Vești Grozave: Graduate Route din Marea Britanie r...

Pe 23 mai, guvernul britanic a anunțat că a acceptat recomandările Comitetului Consultativ pentru Migrație, confirmând că Ruta pentru Absolvenți va rămâne neschimbată. Aceasta este o veste...
28.05.2024 Vezi mai mult

Cum sa iti finantezi facultatea in strainatate cu...

Sa studiezi in straintate e o experienta care te transforma ca om. Interactionezi cu alte culturi, devii mai independent si te deschizi noilor oportunitati. Pe de alta parte, asta vine cu intrebari si...
07.05.2024 Vezi mai mult

Este Marea Britanie inca standardul de aur al educ...

În ciuda contribuțiilor economice și a excelenței academice, provocări precum Brexit și noile reforme în domeniul educației pot pune în pericol statutul său pe scena mondială. &Icir...
24.04.2024 Vezi mai mult

Open Call Volunteers | World Education Fair

De ce sa devii voluntar la targul educational World Education Fair? Ai sansa de a capata experienta profesionala atat in promovare, marketing, PR, social media, vanzari, cat si in ceea ce priv...
16.04.2024 Vezi mai mult

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: