Cum sa iti finantezi facultatea in strainatate cu ajutorul Creditului pentru studii BT

07.05.2024

Cum poti obtine un Credit pentru studii in strainatate de la BT


Sa studiezi in straintate e o experienta care te transforma ca om. Interactionezi cu alte culturi, devii mai independent si te deschizi noilor oportunitati. Pe de alta parte, asta vine cu intrebari si ingrijorari in privinta costurilor – de la taxa de scolarizare, la camin, la viata de zi cu zi. 

O modalitate prin care poti sa obtii un sprijin financiar e un Credit pentru Studii de la BT, cu multiple avantaje, cum ar fi: 

Suma generoasa pentru studiile in strainatate


Cu Creditul pentru studii BT, poti accesa pana la 20.000 de euro sau 150.000 de euro (cu ipoteca), ceea ce-ti ofera resursele necesare ca sa-ti continui studiile in strainatate, fara sa te ingrijorezi de lipsa fondurilor.

Flexibilitate in alegere cu Creditul pentru studii BT


Poti alege intre un credit cu sau fara ipoteca, cu dobanda fixa sau variabila, in functie de situatia ta financiara si de preferintele tale.

Perioada de gratie pe perioada studiilor in strainatate


Dupa ce primesti creditul, poti alege sa platesti doar dobanda aferenta timp de pana la 5 ani (de exemplu in timpul studiilor). Aceasta perioada de gratie iti ofera un ragaz financiar in timpul studiilor tale, si optiunea de a rambursa capitalul imprumutat dupa ce ai terminat studiile.

Acoperire extinsa


Imprumuturile nu se limiteaza doar la taxele de scolarizare. Ele pot acoperi si alte cheltuieli esentiale (pana la 2000 de euro pe an) legate de studii, cum ar fi cazarea, masa, materialele didactice si chiar cheltuieli suplimentare legate de programele de mobilitate, cum ar fi Erasmus.

 

Cum poti obtine un Credit pentru studii BT


Daca vrei sa afli mai multe despre cum poti beneficia de Creditul pentru studii BT, contacteaza un consultant educational IntegralEdu. Acesta te va ghida prin procesul de aplicare si te va ajuta sa obtii suma potrivita pentru nevoile tale. 

Creditul pentru studii BT poate fi solutia de finantare care te va ajuta sa-ti indeplinesti visul de a studia in strainatate. Cu beneficiile sale de flexibilitate si acoperire extinsa, ea poate fi un pas important in bifarea obiectivelor tale academice si profesionale.

Ia legatura cu specialistii IntegralEdu pentru a afla mai multe detalii si pentru a incepe calatoria ta catre facultatea visurilor tale. 

Stiri asociate

Universitate de Artă și Design în Străinătate? O A...

Salutare, tineret artistic și visător! Dacă te gândești la un viitor creativ și vrei să îți iei talentul la next level, studiile la o universitate de artă și design în străinătate su...
08.07.2024 Vezi mai mult

Cum să profiți la maxim de serviciile de consilier...

Studiile în Marea Britanie sunt o poartă deschisă către o educație de înaltă calitate și o experiență culturală profundă pentru studenții români. În acest articol, vom explora...
02.07.2024 Vezi mai mult

De ce să alegi Studiile în Străinătate?

Yo, elevii de liceu! E timpul să vorbim serios despre viitorul vostru. Știi care e cel mai cool mod de a-ți începe viața adultă? Yep, ai ghicit - studiile în străinătate! Hai să-ți spun de...
28.06.2024 Vezi mai mult

Ce poți face cu facultatea de marketing? Află care...

Marketingul este domeniul perfect pentru cei care iubesc creativitatea, inovația și conexiunile umane. Dacă te gândești să urmezi o facultate în străinătate, marketingul îți oferă op...
27.06.2024 Vezi mai mult

De Ce Sunt Importante Testele de Orientare Profesi...

Într-o lume în continuă schimbare, alegerea carierei potrivite poate fi un adevărat challenge pentru elevi și studenți. Testele de orientare profesională devin astfel un tool esențial, ofe...
20.06.2024 Vezi mai mult

Ce activitati poti face in Olanda ca student inter...

Vrei sa faci o facultate in Olanda si vrei sa afli ce poti face in timpul liber? Hai sa descoperim impreuna cele mai cool si interesante activitati pe care le poti face in Olanda, o tara plina de...
06.06.2024 Vezi mai mult

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: