SAT Suite of Assessments va fi livrata digital

31.01.2022

Tool-ul folosit de studentii internationali pentru admiterea la colegiu si universitate in SUA


College Board a anuntat ca SAT® Suite of Assessments care poate fi folosita de studentii internationali pentru admiterea la colegiu si universitate in SUA, va fi livrata digital.

In noiembrie 2021, College Board a pilotat SAT-ul digital in SUA si la nivel international, 80% dintre studenti au raspuns ca l-au considerat a fi mai putin stresant si 100% dintre profesori raportand ca au avut o experienta pozitiva, a spus organizatia.

In timp ce tranzitia la digital va aduce o serie de schimbari prietenoase pentru elevi si profesori, multe caracteristici importante ale SAT (SAT, PSAT/NMSQT®, PSAT™ 10, PSAT™ 8/9) vor ramane aceleasi.

Prisciilla Rodriguez, vicepresedinte al evaluarilor de pregatire pentru colegiu la College Board, a declarat: „SAT digital va fi mai usor de luat, mai usor de oferit si mai relevant. Nu punem doar actualul SAT pe o platforma digitala – profitam din plin de ceea ce face posibila furnizarea unei evaluari digital.

„Cu contributia profesorilor si a studentilor, ne adaptam pentru a ne asigura ca vom continua sa raspundem nevoilor lor in evolutie.”

SAT va continua sa masoare cunostintele si abilitatile pe care elevii le invata in liceu si care se refera la pregatirea pentru facultate si cariera, in acelasi timp fiind obtinute pe o scara de 1.600 de puncte, iar profesorii si studentii pot continua sa urmareasca cresterea in SAT Suite in timp.

Evaluarile vor continua sa fie administrate intr-o scoala sau intr-un centru de testare cu un supraveghetor prezent – nu acasa.

Studentii vor avea in continuare acces la resursele de practica gratuita de la Khan Academy, iar studentii care urmeaza SAT Suite vor continua sa se conecteze la burse si la programele nationale de recunoastere a colegiului.

SAT-ul digital va fi mai scurt decat testul initial, cu o durata de aproximativ doua ore in loc de trei pentru SAT-ul actual, cu mai mult timp permis per intrebare.

SAT va fi livrat digital la scara internationala incepand cu 2023 si in SUA in 2024.

Pentru mai multe detalii, si un proces de aplicare fara griji, ia legatura cu consultantii IntegralEdu.

 

Cuvinte cheie:

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: