Tabere de orientare profesionala in strainatate

15.01.2024

Experimenteaza domeniul preferat si pregateste-te pentru viitoarea cariera!


Un aspect fundamental al unei aplicatii de succes pentru o universitate din strainatate este prezenta in portofoliu a activitatilor extracurriculare in domeniul de interes. Taberele de orientare profesionala in strainatate oferă "experiența de lucru optimă" prin simulări interactive, vizite la fața locului, seminarii, sesiuni de networking și îndrumare în carieră. Aceste tabere de vară se desfășoară în inima Londrei, elevii fiind găzduiții în cadrul universităților de renume și lucrând alături de experți în industrie.


Profita de discount-ul de 5% la aceste tabere pana pe 31 Martie! 

1. Future Computer Scientist (13-18 ani)

Programul Future Computer Scientist, disponibil în sistem rezidențial și online, a fost conceput de experți în domeniu pentru a le oferi elevilor un program interesant, captivant, imersiv și experiență profesională în domeniul informaticii și al ingineriei. Pe parcursul programului, vei face cunoștință cu principalele concepte din domeniul informaticii, vei învăța elementele fundamentale, îți vei dezvolta competențele tehnice și vei descoperi varietatea opțiunilor de carieră în domeniul informaticii.

Programul îți oferă posibilitatea de a studia concepte indroductive de Artificial Intelligence, Machine Learning, Quantum Computing și multe altele. Vei lua parte la ateliere interactive concepute pentru a-ți dezvolta abilitățile și la seminarii care îți vor stârni interesul.

2. Future Banker (13-18 ani)

Pătrunde în lumea complexă a finanțelor moderne într-unul dintre cele mai prestigioase centre financiare ale lumii - Londra. Pe parcursul a două săptămâni, experimentează nucleul finanțelor corporative și interacționează cu experți distinși din industrie.

De la înțelegerea dinamicii fondurilor de capital privat și a fondurilor speculative până la descifrarea misterului criptomonedelor, în cadrul sesiunilor practice. De asemenea, vei avea parte de o zi la MK:U, unde participanții vor profita de o vizită în inima industriei financiare.

Ia parte la acest program interesant și fă primii pași pentru a deveni un viitor bancher de succes.


3. Future Engineer (13-18 ani)

Programul de vară "Future Engineer", disponibil în sistem rezidențial și online, este o experiență interactivă care le oferă studenților o perspectivă complet imersivă asupra vieții unui profesionist care lucrează în industria ingineriei.


Pe parcursul programului, vei explora o gamă largă de concepte, inclusiv: structuri, electronică, producție, inginerie artificială, robotică și spațiu. Programul va include, de asemenea, o vizită industrială la o companie de inginerie și cunoașterea vieții de zi cu zi a unui inginer.


Folosind toate cunoștințele pe care le-ai dezvoltat pe parcursul programului, vei lucra în cadrul unei echipe dinamice pentru a crea o soluție de inginerie pentru un proiect de de afaceri care va fi prezentat în fața unui grup de profesioniști din industrie.

4. Future Entrepreneur (13-18 ani)

O experiență deosebită, creată special pentru tinerii vizionari cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, dornici să fie pionierii următorului val de inițiative antreprenoriale.

Vei străbate tărâmurile de mare intensitate ale antreprenoriatului - vei sculpta strategii pentru potențiale imperii de un miliard de dolari și vei obține informații exclusive despre cele mai inovatoare start-up-uri din Europa.

Punctul culminant al cursului va fi atunci când, odată cu încrederea dobândită, îți vei prezenta ideile revoluționare în fața unei audiențe formate din oameni de afaceri de top, în ton cu tensiunea și emoția din Dragon's Den.

5. Future Lawyer (13-18 ani)

Programul de vară "Future Lawyer", disponibil în sistem rezidențial și online, a fost dezvoltat de experți în domeniu pentru a le oferi studenților o experiență complet imersivă de lucru în industria juridică.

Pe parcursul programului, vei fi introdus în lumea dreptului, vei învăța elementele de bază ale profesiei și vei descoperi căile de carieră interesante care ți se deschid.

Această experiență oferă oportunitatea de a aprofunda dreptul penal, arta negocierii, cercetarea și redactarea juridică, abilitățile de advocacy și pregătirea cazurilor, desfășurarea apelurilor și dreptul internațional al spațiului. Programul include o zi întreagă în sala de judecată din Londra, în care se desfășoară un proces simulat în timp real în cadrul unei instanțe cu profesioniști din domeniu.

6. Future Doctor (13-18 ani)

Programul de vară "Future Doctor" este o experiență interactivă care le oferă studenților o perspectivă complet imersivă asupra vieții unui profesionist din domeniul medical.

Vei explora o gamă largă de concepte, inclusiv fiziologie și medicină clinică.  Cu un accent pe afecțiunile gastrointestinale, respiratorii, cardiovasculare și neurologice, vei explora modul în care corpul este menit să funcționeze și ceea ce poate merge prost.

Pe lângă explorarea tehnicilor de ultimă oră, vei avea o perspectivă utilă asupra lumii chirurgiei și a eticii medicale. Studenții vor avea, de asemenea, posibilitatea să lucreze alături de profesioniști din domeniul medical în facilități de ultimă generație ale școlii de medicină într-un spital simulat. Folosind cunoștințele dezvoltate pe parcursul programului, studenții vor lucra apoi ca parte a unei echipe dinamice pentru a crea o soluție medicală pentru o afacere care va fi prezentată unui juriu de profesioniști din domeniul medical.


7. Future Psychologist (13-18 ani)

Programul de vară Future Psychologist a fost dezvoltat de experți în domeniu pentru a le oferi studenților o experiență completă de lucru ca psiholog profesionist. Această experiență oferă posibilitatea de a aprofunda psihologia sănătății, criminalistică, clinică și sportivă. Vei participa la seminarii și ateliere interactive, concepute pentru a inspira curiozitatea, gândirea critică și reflecția.

Aceste sesiuni includ speakeri invitați, studii de caz din viața reală, jocuri de rol și experiență practică de cercetare. Acestea îți vor permite să testezi diverse tehnici psihologice, inclusiv mindfulness, terapia cognitiv-comportamentală și interviul motivațional. Vei obține o perspectivă suplimentară asupra aplicării practice a psihologiei prin vizite la departamentele de cercetare ale Royal Courts of Justice și Royal London Hospital. De asemenea, vei afla mai multe despre studiul psihologiei la nivel universitar.

 

Contacteaza un consultant educational IntegralEdu si afla mai multe detalii despre aceste tabere!

Stiri asociate

Open Call Volunteers | World Education Fair

De ce sa devii voluntar la targul educational World Education Fair? Ai sansa de a capata experienta profesionala atat in promovare, marketing, PR, social media, vanzari, cat si in ceea ce priv...
16.04.2024 Vezi mai mult

Nu se modifică admiterea pentru studenții din Olan...

Nu se înregistrează modificări în ceea ce privește admiterea studenților străini în Țările de Jos pentru anul universitar 2024-2025, iar informațiile despre o viitoare reducere drast...
11.02.2024 Vezi mai mult

Studiaza Arta, Design, Fashion si Media | Bursa pe...

Cea mai mare academie privata de artă din Italia - Nuova Accademia di Belle Arti (NABA), va acorda o bursă de până la 7.000 de euro celor mai talentați candidați din Romania. Concursurile...
06.02.2024 Vezi mai mult

Cum contribuie taberele educationale la dezvoltare...

Taberele în străinătate sunt mai mult decât o pauză distractivă pentru elevi. Experiența taberei internaționale oferă tinerilor oportunitatea de a dezvolta abilități critice...
21.12.2023 Vezi mai mult

Experiența lui Victor la universitate - Cum a gasi...

Experiența din universitate Am terminat studiile cu bine și am primit calificativul maxim la licență și master. Am terminat cursul "Computer Science" cu First Class și cursul de m...
21.12.2023 Vezi mai mult

Ce fac studentii romani din strainatate de sarbato...

Pentru cei plecati la studii in strainatate reprezinta o perioada in care trebuie sa ia multe decizii.  Sa merg acasa sau sa stau in destinatia de studiu?  Care este cea mai buna perioad...
20.12.2023 Vezi mai mult

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: