Tabara academica la Earlscliffe College, Marea Britanie

Tabara academica la Earlscliffe College, Marea Britanie

Tabara academica la Earlscliffe College, Marea Britanie

Despre scoala si cazare


Earlscliffe este o scoala privata construita in anul 1870 si renovata complet in perioada 2012 – 2014. Este localizata in orasul Folkestone, in apropiere de centrul orasului si de gara. La Londra se poate ajunge in 55 de minute cu trenul.

Se ofera cazare in camere cu 2-3 paturi si baie proprie. Toate camerele au acces la Wi-Fi. Masa este servita in cantina scolii. Sunt oferite si optiuni vegetariene, fara gluten si altele. La fiecare doua saptamani, se organizeaza o cina festiva, cu trei feluri de mancare.

Sport si timp liber


In timpul liber, cursantii pot juca volei, baschet, badminton, biliard, tenis de masa, fotbal. Dupa-amiaza si seara se organizeaza diferite activitati recreative: karaoke, spectacolul talentelor, fotbal, oina, discoteca, concursuri, etc. 

Excursii


In taxa cursului, sunt incluse doua excursii de o zi pe saptamana. Se organizeaza plimbare cu barca in Canterbury, vizita la Covent Garden din Londra sau la Science Museum si alte actractii turistice renumite din oras, Folkestone, Leeds si multe altele. Contra cost, cursantii pot viziona un spectacol muzical in West London, cum ar fi “Regele Leu” sau sa viziteze studiourile Warner Bross, unde s-a filmat Harry Potter.

INFORMATII DE BAZA

Varsta: 13 – 17 ani  
Studiu: 20 ore / sapt.  
Limba straina:  Engleza  
Tara:  Marea Britanie  
Tipuri de programe: Academic, Tematic / Vocational  
Cazare:  campus  
Durata: 2 – 7 sapt.  
Perioada: 30 iunie – 3 august 2024  
Nivel de studiu:  curs intensiv: A2; celelalte cursuri: B2  
   

Despre cursuri

Мini-MBA (15 – 17 ani):

Programul este special conceput pentru tinerii ambitiosi aflati in cautarea unui program de vara diferit, care sa le ofere o introducere in mediul economic si al administrarii afacerilor si totodata sa le aduca un plus CV-ului si aplicatiei la universitate. In cadrul celor 30 de ore de curs pe saptamana, se studiaza notiuni din domeniul afacerilor, finantelor, management, economie sau contabilitate. Pe langa programul sportiv si de divertisment, cursantii de la Mini-MBA au in program doua excursii tematice de o zi in Londra, in cadrul carora viziteaza muzeul Bancii Marii Britanii.

UNI Prep (16 – 17 ani):

Cursul este destinat tinerilor care intentioneaza sa aplice la universitate in Marea Britanie sau in tara natala si se concentreaza pe imbunatatirea abilitatilor necesare unei aplicatii de succes. Astfel, programul de doua saptamani, pentru care este necesar un nivel minim B2, include ore de pregatire pentru sustinerea examenului IELTS, documentare si scriere de eseuri, dezvoltarea gandirii critice si a abilitatilor oratorice, ore de familiarizare cu procesul de aplicare la universitatile Oxford si Cambridge. Cursantii invata sa ia notite, sa adune informatii, cum sa isi aleaga universitatea potrivita din Marea Britanie, precum si sa isi faca aplicatia prin sistemul UCAS. Pe durata taberei, se organizeaza vizite la universitati de top, precum: Oxford, London School of Economics, University College London, Queen Mary University si altele.

Sustainable futures (14- 17 ani):

Programul pune in discutie subiecte globale importante legate de mediu, oceane, aer mai curat, dezvoltarea economică și rolul acesteia în protejarea planetei.

Think Global (13-17 ani):

Acest curs stimulează dezvoltarea limbii prin încurajarea cursanților săi să adopte „valorile, atitudinile și comportamentele care susțin cetățenia globală responsabilă” (UNESCO) Gândește-te global! este conceput nu numai pentru a vă maximiza dezvoltarea limbii, ci și pentru a face acest lucru prin utilizarea celor „Patru piloni ai învățării” ai UNESCO: a învăța să cunoașteți; invata sa faci; învăţând să fim şi învăţând să trăim împreună. Think Global este cu adevărat un program „global” în toate sensurile cuvântului.

Breaking Digital (14-17 ani):

In cadrul acestui program veți valorifica abilitățile tehnice în crearea de ieșiri video, audio și text pentru a aduce cele mai recente discuții politice, culturale și sociale unui public mai larg. Dacă sunteți interesat să vă îmbunătățiți cunoștințele despre modul în care sunt făcute și livrate știrile, atunci veți găsi Breaking Digital drept un curs extrem de instructiv și practic în care vă puteți dezvolta cunoștințele media digitale.

Taxe si conditii

Date de incepere si taxe:

Think global!  2990 GBP/2 sapt*   (30.06 - 03.08.2024). 

Sustainable futures/ Breaking digital/ Mini-MBA/: 3290 GBP/2 sapt*  (30.06- 27.07.2024)

Uni PREP: 3290 GBP/2 sapt*  (30 iunie 2024)

 

* 10% discount in cadrul campaniei Study English! (pentru programe cu inceperea din 27 iulie si dupa)

Taxa include

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa (pranz cald si la pachet pe durata excursiilor)
 • Теst pentru determinarea nivelului de limba
 • 30 de ore de limba engleza / sapt.
 • Materiale de studiu
 • Сеrtificat de absolvire a cursului
 • Program sportiv si de divertisment
 • 2 excursii de o zi / sapt. (1 excursie in ultima sapt.)
 • Monitorizare permanenta a cursantilor
 • Acces la internet si Wi-Fi
 • Servicii de spalare a hainelor
 • Asigurare de calatorie
 • Тricou si sticla de apa cu logo-ul scolii
 • Numar de telefon de urgenta 24 / 7
 • Тransfer de la / pana la aeroportul Heathrow sau Gatwick intre orele 09:00 – 16:00

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: