TABARA LA AIGLON COLLEGE

Perfectioneaza o limba straina sau studiaza domeniul preferat intr-o tabara academica

TABARA LA AIGLON COLLEGE

TABARA LA AIGLON COLLEGE

Despre scoala

Aiglon a fost fondata in anul 1949 de John Corlett. Se afla in oraselul Chesieres-Villars din cantonul Vaud, in partea franceza a Elvetiei. De aici se deschid privelisti splendide spre Mont Blanc si valea raului Ron. Lacul Geneva este la numai 20 minute de mers cu masina. Scoala este situata la 1170 m altitudine si ocupa o suprafata de 44 000 m.p. Baza se compune din case elvetiene traditionale, in care se afla salile de clasa, laboratoarele de limbi straine, sala de internet, camera comuna cu sala de mese.

Cazare

Cursantii sunt cazati in case-campus confortabile. Fetele si baietii locuiesc in cladiri separate, in camere cu 1-4 paturi. Baile si lavoarele sunt situate la fiecare etaj, o baie revenind la 5 cursanti. Fiecare casa dispune de living comun pentru relaxare cu televizor, DVD, computere si loc de joaca. Se asigura pensiune completa. O asistenta medicala sta la dispozitia cursantilor in permanenta.

Sport si timp liber

Dupa-amiaza, cursantii vor putea lua parte la activitati precum inot, fotbal , baschet , volei , hochei, gimnastica, badminton si drumetii montane.

Expeditii

Toti studentii vor putea participa la o drumetie de doua zile in Alpi, innoptand intr-o cabana de munte.

Excursii

Excursiile de o zi si cele de o jumatate de zi sunt la Geneva, Lausanne, Berna, Montreux, Gradina Zoologica Alpina, aqua parcuri si la Festivalul de jazz din Montreux.

 

INFORMATII DE BAZA

Varsta: 8 – 16 ani
Studiu:  20 ore / săpt.
Limba straina: Franceza, Engleza
Tara: Elvetia
Tipuri de programe: Recreativ, Mixt, Tematic/Vocational
Cazare: campus
Durată: 1 – 4 sapt.
Perioadă: 22 iunie – 26 iulie 2024
Nivel de studiu: (minim) B1 
   
 

 

Despre Curs

The Classic 8- 12 ani

 

 • Curs de limbi straine : programul include cursuri de limba franceza sau engleza dimineata, combinate cu activitati extrascolare dupa-amiaza.
 • Stiinta si inginerie: Cei mai curioși elevi vor avea o varietate de activități precum cum să construiască o rachetă, cum să programeze un robot, cum să supraviețuiască în munți si vor invata mai multe despre plante.
 • Sports Discovery: Acest curs activ de dimineață se va concentra pe tenis, padel tenis, volei, tenis de masă, badminton, golf și alte sporturi de echipă într-un mediu de lecții de grup. În timpul cursului, studenții vor explora, de asemenea, comunitatea locală și vor experimenta geografia montană variată.
 • Robotics si Coding: O introducere practică în Robotică și Codare – studenții vor lucra în grupuri mici pentru a construi și a programa un robot în centrul nostru de tehnologie și, de asemenea, vor învăța elementele de bază ale codificării și construirii jocurilor. Pentru limba engleză intermediară și mai sus. Un curs de dimineață care oferă studenților clasici un amestec de experimentare și tehnologie.
 • Switzerland Explorer: Acest curs de dimineață îi va învăța pe studenți despre geografia și cultura unică a Elveției. Ei vor explora comunitatea locală, vor afla cum sunt făcute brânza și ciocolata, vor vizita minele de sare și vor experimenta geografia montană variată, cum ar fi chei și cascade. Pentru limba engleză intermediară și mai sus
 • Art Explorer: În timpul cursului, elevii se vor concentra pe diferiți artiști din întreaga lume și pe metodele lor de pictură și desen. De la schița în creion până la tehnici de pictură și pensulă – elevii vor putea aplica noi abilități în munca lor de tip proiect.

The Eagle – 13-16 ani
 

Cu cât depășești mai mult, cu atât ești mai capabil să pornești în călătorii ambițioase. Programul Eagle te va ajuta nu doar să te pregătești pentru expedițiile noastre montane, dar te va ajuta să te bucuri de provocări.

Module disponibile: 

Interactive English / French

International entrepreneur

Leadership Challenge

Photography

Sports discovery.

Pentru pasionații de fotbal, parteneriatul exclusiv cu Manchester City Football School oferă o oportunitate de neegalat de a-și perfecționa abilitățile și de a învăța de la cei mai buni din acest sport.

Pentru cei care doresc o experiență holistică de vară, studenții au opțiunea de a combina Școala de vară Aiglon College cu programul Școlii de fotbal din Manchester City. Această combinație unică permite studenților să se bucure de ce este mai bun din ambele lumi, echilibrând explorarea academică cu dezvoltarea atletică.

Sesiunile de antrenament urmează programa școlilor de fotbal din Manchester City – modelul City Play – care oferă jucătorilor informații despre filosofia și metodologia de joc a lui Man City. Atelierele interactive în afara terenului le permit jucătorilor să învețe mai multe despre subiectele educației fotbalistice care ajută la sprijinirea dezvoltării și performanței jucătorilor.

Taxe si conditii

 

Taxe:

 

The Classic/ The Eagle - (22 iunie - 26 iulie)

1 week - 3700 CHF

2 weeks - 7200 CHF

3 weeks - 10 100 CHF

4 weeks - 12 800 CHF

 

Kickoff - (22 iunie - 28 iunie; 6 iulie - 12 iulie; 20 iulie - 26 iulie)

1 week - 3700 CHF

 

Transfer in afara intervalului orar prevazut: intrebati consultantii IntegralEdu


Depozit nerambursabil la inscriere: 1000 CHF (se scade din taxa).

Taxa include

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa (pranz cald)
 • 20 ore studiu / sapt.
 • Test, materiale si certificat de absolvire a cursului
 • 1 excursie de o zi / sapt.
 • 1 excursie de doua zile cu camping
 • Program sportiv si de divertisment
 • Acces la baza scolara si internet
 • Servicii de spalat hainele cursantilor
 • Asigurare medicala si in caz de accident
 • Numar de telefon de urgenta 24 / 7
 • Transfer de la / pana la aeroportul Geneva intre orele 08:00 – 17:00
AIGLON COLLEGE

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: