Tabara de Fashion, Art & Design la Scoala Internationala din Milano

Tabara educationala in Italia pentru copii si adolescenti

Tabara de Fashion, Art & Design la Scoala Internationala din Milano, Italia

Tabara de Fashion, Art & Design la Scoala Internationala din Milano, Italia

Despre scoala


Desi este cea mai veche scoala internationala din Milano, la Scoala Internationala din Milano studentii se vor bucura de cele mai moderne standarde academice, de care a beneficiat comunitatea internationalea si italiana din Milano timp de peste 60 de ani. Abordarea scolii permite studentilor din aceasta tabara internationala de engleza si italiana sa fie mai increzatori si pregatiti sa devina viitori lideri. Tabara de vara are loc la cea mai buna scoala internationala IB din punct de vedere al curriculum-ului si este renumita pentru standardele educationale ridicate si mediul de invatare. De asemenea, reprezinta o comunitate internationala cu peste 50 de nationalitati si studenti sai sunt mandri ca apartin acestei comunitati.

Cazare


Toate camerele cu 1 – 2 paturi sunt confortabile, iar baile comune se impart intre maximum 3 studenti. De studentii tip boarding are grija un corp profesoral dedicat. Sub tutela directorului taberei de vara, profesorii se asigura ca toti participantii sunt fericiti si sanatosi. Lenjeria de pat se spala o data pe saptamana. Participantii ar trebui sa aiba suficiente schimburi de haine pentru doua saptamani de sedere. In timpul liber, se pot juca impreuna, pot canta sau practica sport, in zona comuna. Bucatarul campus-ului gateste mancare gustoasa si sanatoasa, cu optiuni pentru vegetarieni / vegani. Meniul este international, astfel ca participantii ajung sa guste mancarea din intreaga lume, permitandu-le sa inteleaga mai bine cultura colegilor.

Timp liber si excursii


Excursiile ofera participantilor taberei internationale sansa sa viziteze principalele atractii turistice din jurul Milanului. Elevii pot aplica ceea ce au invatat in timpul cursurilor pentru a interactiona cu mediul inconjurator. Exemple de excursii: Lacul Como sau Garda, Fondazione Prada, Triennale, Missoni Atelier & Factory. Expeditii (doar pentru autovehicule de imbarcare): expeditiile sunt o parte integranta a experientei pentru copiii din tabara. Acestea ofera participantilor sansa de a descoperi Italia.

INFORMATII DE BAZA

Varsta: 13 – 17 ani  
Studiu: 30 ore / saptamana  
Limba straina:  italiana, engleza  
Tara:  Italia  
Tipuri de programe: Academic, Tematic/Vocational  
Cazare:  campus  
Durata: 2 saptamani  
Perioade:

Sesiunea 1: 30.06 - 13.07.2024

Sesiunea 2: 14.07 - 27.07.2024

 
Nivel de studiu:  A1 – C2  
   

Despre cursuri

In fiecare sesiune de doua saptamani, studentii au parte de peste treizeci de ore de cursuri intensive, dar distractive. Participantii se concentreaza pe conversatii, vorbind si ascultand. Profesorii cu studii superioare si experienta faciliteaza procesul de invatare, asigurandu-se ca toti elevi progreseaza. Acestia au parte de xcursii lingvistice o data pe saptamana, la muzee din zona, pentru a exersa, in viata de zi cu zi, ceea ce au invatat in timpul orelor de curs. Cursurile de limbi straine vor avea loc numai daca minim 5 elevi s-au inregistrat penru acestea. Studentii pot alege intre engleza sau italiana. Cursul:

 • imbunatateste abilitatile de citire, scriere, ascultare si vorbire ale elevilor
 • incurajeaza gandirea si invatarea independenta
 • dezvolta utilizarea gramaticii si a vocabularului
 • dezvolta increderea si disponibilitatea studentilor de a contribui la discutii si dezbateri
 • se desfasoara cu un numar mic de studenti

Curs condus de Nicoletta Morozzi, consiliera stiintifica de moda a NABA, in colaborare cu experti in design si specialisti, Lorenza Branzi si Teresa Maccapani Missoni. Un traseu complet de la design, pana la laborator de moda, coafura si expozitie finala. Pe parcursul celor doua saptamani, studentii vor avea ocazia sa ofere o viziune completa asupra lumii modei milaneze, cu conexiunile sale la arta vizuala si design. Acestia vor fi implicati in toate etapele unui proiect de moda durabil, de la proiectare la realizare, fotografiere si prezentare finala, cu oportunitatea de a vizita repere culturale de moda, arta si design, precum Missoni Factory & Atelier, Triennale di Milano si Fondazione Prada Studentii, condusi de experti in fiecare domeniu vor lucra impreuna proactiv pentru a atinge obiectivul prezentarii finale.

Taxe si conditii

Taxe in euro (2 saptamani):

 • Boarding  - 2945 €*
 • Day-Camp - 1520 €*

*Preturi Early Bird valabile pentru inscrieri pana la 31.01.2024, dupa care preturile vor fi:

 • Boarding  - 3100 €
 • Day-Camp - 1600 €

Costul nu acopera transferurile de la aeroport, care pot fi furnizate de scoala cu un cost suplimentar.

Taxa include

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa (mese excelente si bauturi racoritoare)
 • 15 ore / saptamana de lectii de limbi staine (italiana / engleza)
 • 15 ore / saptamana de lectii de moda si design
 • Acces la bibliotecia, laboratoare profesionale de stiinte, centre de arte creative, studiouri de muzica, o gama larga de sali de sport interioare si in aer liber
 • 2 excursii la atractii turistice de moda, arta si design (miercuri)
 • 2 excursii la atractii turistice locale (sambata)
 • tricoul taberei de vara
 • asigurare medicala si accidente
 • Numar de telefon 24/7 in caz de urgenta

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: