Tabara la d'Overbroeck's College

Dedica-te pasiunii tale si pregateste-te pentru viitoarea cariera

Tabara la d'Overbroeck's College

Tabara la d'Overbroeck's College

Despre scoala


d’Overbroeck’s este o scoala privata renumita, situata in apropiere de centrul orasului Oxford. In fiecare vara, aici se organizeaza tabere cu caracter inovator. Cursul se desfasoara in noul centru Sixth Form finalizat in septembrie 2017. Campusul ofera facilitati de ultima ora, constituind un mediu ideal pentru cursul Young Professionals. Cursantii au acces la biblioteca, studio de arte, sala comuna pentru recreere si distractie.

Cazare        

                               
Se folosesc 3 din campusurile scolii. Cazarea se face in camere cu 1-3 paturi. Baile sunt comune, situate la fiecare etaj. Serviciul de spalatorie se ofera gratuit. Campusurile sunt situate in apropierea scolii sau la mica distanta cu autobuzul. Elevii iau micul dejun si cina in campus, iar pranzul la scoala.

Excursii si sport


Se organizeaza excursii tematice in functie de programul academic din fiecare saptamana. Elevii sunt intotdeauna ocupati si se distreaza atat in interiorul cat si in afara salilor de curs. In fiecare dupa amiaza si seara se organizeaza diverse activitati, cum ar fi: jocuri de echipa, seara talentelor, barbeque, karaoke, discoteca si altele.

INFORMATII DE BAZA

Varsta: 13 -16 ani
Studiu:  25 ore / săpt.
Limba straina:

engleza

Tara: Marea Britanie
Tipuri de programe: Tematic / Vocational
Cazare: campus
Durată: 2 – 4 sapt.
Perioadă: 11 iulie – 8 august 2023
Nivel de studiu: B1 
 

 

Despre Cursuri

Cursul este potrivit pentru elevii care isi planifica deja cariera. Programul combina ore de limba engleza cu o introducere in materii vocationale special selectate pentru a ajuta elevii in orientarea profesionala. Cursul abordeaza diverse tehnici de predare, ce includ lectii teoretice, sesiuni practice si activitati de grup pe baza de proiect. Cursantii isi dezvolta astfel abilitatile lingvistice si de comunicare, precum si vocabularul specific acestor domenii. Cursantii pot alege sa studieze timp de doua saptamani unul dintre urmatoarele domenii:

 • Relatii internationale & Politica – Descoperiți o serie de subiecte cheie, inclusiv istoria lumii, relații globale de putere și schimbări în economia internaţională şi cum pot fi acestea aplicate carierelor în organizații globale precum ONU, ONG-urile și ajutorul de peste hotare.
 • Medicina: cursul isi propune sa pregateasca elevii pentru o viitoare cariera in medicina si sa creeze un interes sustinut in continuarea studiului stiintei. Folosind o combinate de teorie si lucrari practice de laborator, elevii exploreaza subiecte precum bolile infectioase, functiile enzimelor, structura celulara, replicarea ADN-ului si farmacologia. Prin lectii practice si proiecte, cum ar fi disectia inimii si extragerea ADN-ului unei capsuni, elevii isi dezvolta o aptitudine pentru abilitati medicale precum precizie, obiectivitate, integritate si initiativă.
 • Business & Management – Dezvoltați o înțelegere a modului în care succesul este construit în lumea afacerilor, terminologie cheie și practici într-un mediu vorbitor de limbă engleză.
 • Inginerie: subiectele acoperite includ intelegerea matematica, procesul de fabricatie, coeficientul de conductivitate termica, utilizarea materialelor, testare si investigare. Elevii invata sa proiecteze si sa construiasca propriul vehicul alimentat cu baterii.
 • Computer Science – Învață cum să rezolvi problemele eficient, sa gândesti algoritmic și cum să dezvoltați un proiect de programare.

Taxe si conditii

Taxa: 2470 GBP/sapt.

Depozit de inscriere: £ 500 (se scade din taxa de curs)
Depozit de daune: £ 50 (se achita la sosire si se ramburseaza la plecare, daca nu au existat daune)

Taxa include

 • Cazare in campus cu pensiune completa
 • 25 ore de studiu/ sapt.
 • Test pentru determinarea nivelului de limba
 • Materiale de studiu
 • Certificat de absolvire a cursului
 • 2 excursii de o zi/ sapt. cu taxe de intrare incluse
 • Program sportiv si de divertisment
 • Asigurare medicala
 • Acces la internet, Wi-Fi si servicii de spalatorie
 • Numar de telefon de urgenta 24/7
 • Transfer de la/pana la aeroportul Heathrow intre orele 10:00 – 22:00

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: