Tabara Young Professionals la d'Overbroeck's College

Dedica-te pasiunii tale si pregateste-te pentru viitoarea cariera

Tabara Young Professionals la d'Overbroeck's College

Tabara Young Professionals la d'Overbroeck's College

Despre scoala


d’Overbroeck’s este o scoala privata renumita, situata in apropiere de centrul orasului Oxford. In fiecare vara, aici se organizeaza tabere cu caracter inovator. Cursul se desfasoara in noul centru Sixth Form finalizat in septembrie 2017. Campusul ofera facilitati de ultima ora, constituind un mediu ideal pentru cursul Young Professionals. Cursantii au acces la biblioteca, studio de arte, sala comuna pentru recreere si distractie.

Cazare        

                               
Se folosesc 3 din campusurile scolii. Cazarea se face in camere cu 1-3 paturi. Baile sunt comune, situate la fiecare etaj. Serviciul de spalatorie se ofera gratuit. Campusurile sunt situate in apropierea scolii sau la mica distanta cu autobuzul. Elevii iau micul dejun si cina in campus, iar pranzul la scoala.

Excursii si sport


Se organizeaza excursii tematice in functie de programul academic din fiecare saptamana. Elevii sunt intotdeauna ocupati si se distreaza atat in interiorul cat si in afara salilor de curs. In fiecare dupa amiaza si seara se organizeaza diverse activitati, cum ar fi: jocuri de echipa, seara talentelor, barbeque, karaoke, discoteca si altele.

Programul contine 2 excursii de cate 1 zi intreaga.

INFORMATII DE BAZA

Varsta: 13 -17 ani
Studiu:  25 ore / săpt.
Limba straina:

engleza

Tara: Marea Britanie
Tipuri de programe: Tematic / Vocational
Cazare: campus
Durată: 2  sapt.
Perioadă: 9 iulie – 6 august 2024
Nivel de studiu: B1 
 

 

Despre Cursuri

Cursurile  „Aspiring” combina rigoarea academica, atelierele practice si proiectele industriale din lumea reala pentru a oferi o experienta de cariera captivanta. Cursantii isi dezvolta astfel abilitatile lingvistice si de comunicare, precum si vocabularul specific acestor domenii. Cursantii pot alege sa studieze timp de doua saptamani unul dintre urmatoarele domenii:

 • Aspiring Visual & Graphic Artist – Cursul își propune să ofere o bază solidă în artele vizuale și grafice prin explorarea conceptelor, tehnicilor și instrumentelor fundamentale. Prin activități practice și exerciții practice, studenții își vor dezvolta abilitățile artistice și creativitatea, dobândind în același timp o înțelegere mai profundă a diferitelor forme de artă vizuală și grafică.
 • Aspiring Architect - Acest curs prezintă istoria arhitecturii, conceptele arhitecturale și metodele de proiectare prin demonstrații practice și exerciții. Cursul prezintă tehnici pentru conceptualizarea, analizarea și definirea împrejurimilor prin ochiul unui arhitect. Elevii sunt încurajați să exploreze, să documenteze și să înțeleagă împrejurimile lor ca un context pentru exersarea utilizării tehnicilor de desen, având în vedere importanța orașului în practica creativă contemporană. Acest curs este ideal pentru studenții care sunt interesați de artă, design, urbanism și dezvoltare durabilă.
 • Aspiring Medic - Acest curs își propune să introducă domeniul medicinei atât ca domeniu științific, cât și ca profesie. Predate de profesioniști experimentați din industrie, lecțiile vor încorpora atât cunoștințe teoretice, cât și practice în domeniul medicinei. Domeniile de medicină și biologie medicală care vor fi studiate vor fi alese dintre subiectele opționale, iar conținutul cursului va fi livrat din domenii care pot include anatomie și disecție umană, cercetare ADN, probleme etice și multe altele.
 • Aspiring Business Entrepreneur – În acest curs, vă vom dota cu abilitățile și cunoștințele esențiale pentru a vă elibera inovatorul interior și a deveni un antreprenor de afaceri de succes. Pe parcursul cursului, veți explora diferite aspecte ale pornirii și conducerii unei afaceri, inclusiv generarea de idei, cercetarea de piață, planificarea afacerilor, strategiile de marketing, managementul financiar și rezolvarea problemelor. Discuțiile antrenante, studiile de caz și exemplele din lumea reală vă vor aprofunda înțelegerea antreprenoriatului, în timp ce activitățile practice și proiectele de grup vă vor permite să aplicați învățarea în scenarii practice. Până la sfârșitul acestui curs, veți avea încrederea și instrumentele pentru a vă transforma ideile creative în afaceri viabile și pentru a avea un impact pozitiv în lume.
 • Aspiring Engineer - Acest curs îi va ghida pe aspiranții ingineri pentru a obține o mai bună înțelegere a industriei ingineriei din perspective comerciale și tehnice. Elevii vor înțelege diferitele domenii ale ingineriei și vor învăța să evalueze impactul social, economic și de mediu al proiectelor în diferite contexte globale. Domeniile de subiecte posibile pentru fiecare săptămână pot include: principiile de proiectare, planificare și prototipare, inginerie durabilă și diferitele roluri ale inginerului aspirant.
 • Aspiring AI & Computer Scientist – Cursul este menit să ofere o bază cuprinzătoare atât în ​​inteligența artificială (AI), cât și în informatică. Elevii vor dobândi o înțelegere solidă a conceptelor și tehnicilor AI și isi vor dezvolta abilități esențiale de programare și rezolvare a problemelor necesare pentru construirea de sisteme inteligente. Cursul va stimula creativitatea și inovația, încurajând studenții să exploreze și să dezvolte propriile proiecte AI.

Taxe si conditii

Taxa: 2223 GBP/sapt.*

*Pret Early Bird valabil pentru inscrieri pana la 29.02.2024, dupa care pretul standard va fi de 2470 GBP/sapt.

 

Taxe suplimentare:

 • Bilet de avion
 • Asigurare complexa de calatorie

 

Taxa include

 • Cazare in campus cu pensiune completa
 • 25 ore de studiu/ sapt.
 • Test pentru determinarea nivelului de limba
 • Materiale de studiu
 • Certificat de absolvire a cursului
 • 2 excursii de o zi/ sapt. cu taxe de intrare incluse
 • Program sportiv si de divertisment
 • Asigurare medicala
 • Acces la internet, Wi-Fi si servicii de spalatorie
 • Numar de telefon de urgenta 24/7
 • Transfer de la/pana la aeroportul Heathrow intre orele 10:00 – 22:00

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: