TABARA INTERNATIONALA DE VARA LA HOTEL INSTITUTE MONTREUX

Tabara de limba engleza, ospitalitate, arte culinare si international business

TABARA INTERNATIONALA DE VARA LA HOTEL INSTITUTE MONTREUX

TABARA INTERNATIONALA DE VARA LA HOTEL INSTITUTE MONTREUX

Despre scoala

Hotel Institute Montreux este situat in centrul orasului Montreux, pe malul lacului Geneva. Detine patru cladiri, care au functionat in trecut ca hoteluri. Intreaga baza scolara a fost renovata si ofera conditii moderne de cazare si studiu. Una dintre cladiri are mobilier si decor create din piesele reconditionate ale unui avion, inclusiv scaune pentru pasageri, o aripa si parti din motor. Cursantii au posibilitatea sa cunoasca universitatea, sa se intalneasca cu actualii studenti si sa utilizeze facilitatile universitatii. In fiecare trimestru, Hotel Institute Montreux primeste aproape 550 de studenti din intreaga lume. Scoala are o biblioteca moderna, cu resurse actualizate, precum si o sala de informatica.

Despre cazare

Fetele si baietii sunt cazati separat, in camere duble confortabile cu baie, in campusul universitatii. Curatenia in camere se face o data pe saptamana, iar lenjeria de pat si prosoapele sunt asigurate de scoala.

Despre Cursuri

Business and Hospitality
Programul taberei educationale oferă participanților o viziune globală asupra industriei ospitalității și acoperă o serie de subiecte și tendințe legate de ospitalitate. Nu numai că vei învăța cum să planifici un eveniment de la început până la sfârșit, dar vei învăța și de ce ai nevoie pentru a fi lider și antreprenor.

World of Culinary 
Programul academic oferă participanților o viziune globală asupra industriei culinare și oportunitatea de a învăța de la bucătari de top în bucătăriile noastre demonstrative de ultimă generație. Veți afla cum funcționează o bucătărie profesionistă, veți pregăti o varietate de feluri de mâncare și deserturi – cu accent pe ciocolată și produse de patiserie – și veți afla ce este nevoie pentru a începe și a gestiona o afacere de restaurant.

INFORMATII DE BAZA

Varsta: 16 – 20 ani
Studiu: in functie de programul ales (vezi Model Orar)
Limba straina:  engleza
Tara:  Elvetia
Tipuri de programe: Tematic / Vocational
Cazare:  campus
Durată:  1-7 săptămâni
Perioada: 

30.06 – 17.08.2024 - Swiss Hospitality

07.07 - 17.08.2024 - Culinary

Nivel de studiu:  B1 – C2
 
DESPRE CURSURI

Business and Hospitality

SWISS HOSPITALITY

Acest curs permite studenților să înțeleagă mai bine subiectul vast care este ospitalitatea. În prezent, este industria cu cea mai rapidă creștere din lume, cu multe oportunități de carieră într-o varietate de domenii. Cine nu a visat niciodată la palate, banchete și evenimente de lux? Veți învăța, de asemenea, despre gestionarea unui hotel de lux, planificarea evenimentelor, iar cunoștințele va vor fi testate prin organizarea ceremoniei de certificare de sfârșit de săptămână. În timpul săptămânii veți afla mai multe despre această industrie în continuă evoluție. , istoria acesteia precum și evoluțiile actuale din ramură. Cunoștințele pe care le dobândești vor fi de ajutor atunci când va veni momentul să-ți începi cariera.


Durata: 1 saptamana
Disponibilitate: saptamanile 1, 2, 4 si 5.

ANTREPRENORIAT ȘI LEADERSHIP

În secolul 21, piața muncii evoluează foarte rapid. În acest spirit, tot mai mulți tineri aleg atât libertatea, cât și responsabilitatea antreprenoriatului. În această clasă, vei afla despre viața de antreprenor și despre crearea afacerii tale, urmând exemplele celor mai mari oameni de afaceri din istorie. Folosind cunoștințele teoretice, veți avea ocazia să vă dezvoltați ideile într-un potențial proiect. Leadership-ul, cunoscut și sub numele de arta de a influența, este ceva ce poți învăța, dezvolta și stăpâni! Acest curs de introducere nu numai că te va învăța mai multe despre tine, despre caracterul tău și despre ce este nevoie pentru a fi un lider, dar te va provoca și în diferite moduri.

Durata: 1 saptamana
Disponibilitate: saptamanile: 2, 3, 5 si 6

LUXURY AND INNOVATION

În zilele noastre, luxul se confruntă cu o mare evoluție, cu inovația în centrul său. Acest curs explorează peisajul în evoluție al luxului, unde tradiția se întâlnește cu modernitatea și unde vom atinge rolul AI în această schimbare dinamică.

Descoperiți cum mărcile de lux din modă, automobile, ospitalitate și multe altele folosesc inovația pentru a redefini experiențele clienților. Veți obține informații despre modul în care se adaptează la așteptările în schimbare ale consumatorilor.

Indiferent dacă aspirați să vă creați propriul brand de lux sau pur și simplu apreciați lucrurile mai frumoase din viață, acest curs vă va provoca percepțiile și vă va inspira să îmbrățișați inovația, inclusiv posibilitățile interesante pe care AI le poate aduce, în lumea luxului în continuă evoluție.


Durata: 1 saptamana
Disponibilitate: saptamanile. 3, 4, 6 si 7

BUSINESS ENGLISH

Engleza este, desigur, nelipsită pentru oricine aspiră la o carieră globală, iar cursurile de engleză din cadrul acestui program sunt concepute pentru a vă oferi un avantaj. În timpul săptămânii, veți șlefui aspecte de gramatică, înțelegere orală, scrisă și de vocabular. Pentru studenții care susțin examenul IELTS, o atenție deosebită va fi îndreptată către finalizarea examenului.

Durata: 1 până la 7 săptămâni
Disponibilitate: in fiecare saptamana

DESPRE CURSURI

World of Culinary

STRUCTURA CURSURILOR

Cursurile pentru SEA Culinary au loc luni, marți, joi și vineri, dimineața și după-amiaza. Miercuri este dedicată unei excursii prin regiune. Faptul că acest curs explorează diferite tipuri de tradiții culinare în fiecare săptămână deschide programul pentru studenți pentru un curs de 1 până la 3 săptămâni.

CONȚINUTUL CURSURILOR

Cursul de introducere în artele culinare vă conduce la descoperirea diferitelor tradiții culinare. În timpul săptămânii, veți învăța despre diverse tehnici pentru a lucra în siguranță într-o bucătărie, veți gusta alimente noi și veți învăța rețete pe care să le împărtășiți prietenilor și familiei.

Săptămâna 1 - este dedicată „bucătăriei europene”, de la o pizza la pâine, sau chiar un fondue elvețian.

Săptămâna 2 - vă duce într-un tur mondial prin „cursul de bucătărie mondială”.

Săptămâna 3 - este dedicată ciocolatei și patiseriei, a fost creată special pentru iubitorii de dulce.

Săptămâna 4 - este dedicată „bucătăriei europene”, de la o pizza la pâine, sau chiar un fondue elvețian.

Săptămâna 5 - vă duce într-un tur mondial prin „cursul de bucătărie mondială”.

Săptămâna 6 - este dedicată ciocolatei și patiseriei, a fost creată special pentru iubitorii de dulce.

Taxe si conditii

 

Taxe 1 sapt         2 sapt         3 sapt        
Business and Hospitality 2100 CHF 4050 CHF 5950 CHF
 World of Culinary 2100 CHF 4050 CHF 5950 CHF

 

Taxa inscriere: 125 CHF

Asigurare de sanatate & accidente: 50 CHF/ sapt

Optional:

Camera dubla deluxe: 100 CHF/ sapt

Standard single: 100 CHF/ sapt

Deluxe single: 200 CHF/ sapt

Transfer de la/ la aeroport: 175 CHF/ directie

Таxa include

  • Cazare in campus
  • Pensiune completa de luni pana vineri, brunch si cina pentru sambata si duminica
  • Cursuri
  • Materiale de studiu si certificat de absolvire a cursului
  • Excursii si vizite educative
  • Numar de telefon de urgenta 24 / 7
HOTEL INSTITUTE MONTREUX

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: