Tabara internationala la Schule Schloss Salem

Tabara individuala in Germania

Tabara internationala la Schule Schloss Salem

Tabara internationala la Schule Schloss Salem

Tabăra de vară Salem 
9 – 11 ani, germană/ engleza
20 iulie – 3 august 2024

Despre scoala


Castelul Salem a fost construit in baza Mănăstirii medievale Salem – o bijuterie a arhitecturii cisterciene. Situată la 10 km de Lacul Constance, școala are o bibliotecă bogată, săli de clasă confortabile și ateliere de meșteșuguri.

Despre curs 


Tabăra de vară este o oportunitate ideală pentru ca copiii să-și facă o idee reală despre viața într-un internat și să verifice dacă doresc să-și continue educația în Salem. Este necesar un nivel de incepator la limba germană.

Programul cuprinde  2 ore de curs dimineața în grupuri de până la 10 persoane. Sunt alese două dintre următoarele discipline – germană pentru începători, germană pentru avansați, engleză, istorie, matematică aplicată, „Mini Universitate”.
Modulul practic se desfășoară după-amiaza între orele 14 și 18. Sunt alese trei dintre următoarele subiecte – arte și meșteșuguri, navigație, circ, natură, „Pe scenă”.

Cazare


Cazarea se face in camere cu trei sau patru paturi in aripi separate ale castelului. Fiecare aripă are dușuri, bucătărie și living pentru relaxare.

Sport si agrement


După cină, distracția copiilor continuă cu activități și sporturi noi. La dispoziția elevilor este o bază sportivă, inclusiv terenuri de tenis, un teren de fotbal, o sală de sport, o piscină și un port de agrement propriu. Pe lângă meciurile de fotbal și hochei în sală, studenții pot participa la alte evenimente precum un cerc de lectură, diverse arte aplicate, o seară de film etc.

Excursii: 

un exemplu pentru excursia de sâmbătă este Affenberg, unde vizitatorii pot hrăni singuri maimuțele. O alta varianta ar fi excursie si plaja langa Lake Constance.

Scoala de vara Salem
12 – 14 ani, germana/ engleza

20 iulie – 3 august 2024

Despre curs


Subiecte academice (se alege 1): engleza, germana pentru incepatori, germana pentru avansati,  istorie, fenomene naturale
Arte si activitati artistice: fotografie, sculptura in lemn, atelier de film, ceramica, croitorie, pictura
Cursuri de prim ajutor: pompieri, corp medical, serviciu natutic, tehnic

Sport si agrement 

(dupa-amiaza): navigatie, tir cu arcul, tenis, sporturi nautice, hochei, sporturi de echipa, dans, sporturi montane, grup muzical

Excursii:

 lacul Constanz, ciclism, drumetii in Alpi, Centrul de stiinta si tehnologie Winterthur, Campus Galli, parcul de aventura Immerstaad etc

Scoala internationala de vara Salem
14 – 16 ani, engleza/ germana

20 iulie – 3 august 2024

Despre scoala


Programul are loc de la Școala Salem din Castelul Spetzgart. Elevii trebuie să aibă un nivel mediu de engleză, care este principala limbă de comunicare la școală.

Germana: Există trei niveluri în limba germană – nivel începător – germană vorbită; mediu- citirea și discutarea de texte, articole și piese de teatru. Elevii avansați studiază literatura și scriu eseuri pe diverse subiecte. La sfârșitul cursului este pregătită o revistă.

Engleza: Elevii își îmbunătățesc abilitățile de scriere și vorbire studiind engleza de afaceri și literatura. La sfârşitul cursului este pregătită o revistă cu materialele elaborate.

Cazare


Elevii sunt cazați în cămine confortabile în camere cu două paturi. La fiecare etaj există băi cu duș și un living cu televizor.

Sport si agrement:

 navigatie, catarare, aventuri montane, tenis, sporturi acvatice, ceramica, teatru, arta & design

Excursii:

 dureaza 2 zile si au loc de vineri pana duminica dupa-amiaza. Elevii aleg intre: drumetii cu bicicletele, lacul Constance: navigatie,  inot, excursie cu barca la uberlingen, alpinism in Alpi

INFORMATII DE BAZA

Varsta: 9 – 16 ani  
Studiu:  in functie de curs  
Limba straina:  Germana, Engleza  
Tara:  Germania  
Tipuri de programe: Recreativ, Academic  
Cazare:  campus  
Durata: 2 saptamani  
Date de incepere: 20 iulie – 3 august 2024   
Nivel de studiu:  A1 – C2  
     

Despre cursuri

Castelul Salem: 9 – 11 ani,
22 iulie – 5 august – germana/ engleza

Despre curs
Tabara de vara ofera copiilor oportunitatea de a experimenta ideea de apartenenta la comunitatea unei scoli-internat si de a testa daca Salem este scoala potrivita pentru continuarea studiilor. Este necesara o competenta lingvistica de nivel A1. Cusantii pot alege unul dintre urmatoarele module:

 • Modul “Training” – acesta prevede 2 ore de curs dimineata, in grupuri de pana la 10 studenti, care aleg doua dintre urmatoarele materii: germana pentru incepatori, germana pentru avansati , engleza , istorie , matematica aplicata, „mini universitate”.
 • Modul “Practica” – se desfasoara dupa-amiaza, intre orele 14:00 si 18:00. Cursantii pot alege trei dintre urmatoarele cursuri: arte si meserii , navigare, circ , natura , „scena” 2.​

Castelul Salem: 12 – 14 ani,
22 iulie – 5 august​- germana/ engleza

Despre curs
Programul de dimineata include:

 • Materii academice (1 disciplina la alegere): germana pentru incepatori, germana pentru avansati, engleza, stiinte naturale si tehnologie, istorie;
 • Arte si mestesuguri (3 discipline la alegere): fotografie, sculptura in lemn pictura, textile, productie film, robotica, prelucrarea lemnului, ceamica;
 • Acordarea primului ajutor (2 discipline la alegere): interventie in caz de incendiu, tehnici de salvare, ajutor pe mare, serviciu de ambulanta.

Spetzgart: 14 – 16 ani,
22 iulie – 6 august – germana/ engleza

Cursuri de limba germana
Se ofera trei niveluri de limba germana: incepator – germana conversationala; intermediar – lectura si comentarii pe texte, articole si piese de teatru; avansat – elevii cu nivel avansat invata literatura si scriu eseuri pe diverse teme. La sfarsitul cursului se alcatuieste o revista.

Cursuri de limba engleza
Toti elevii invata comunicare in afaceri si bazele economiei. Cei cu nivel avansat isi perfectioneaza competentele lingvistice studiind literatura si exprimarea corecta. La sfarsitul cursului se pregateste o revista cu materialele elaborate.

Taxe si conditii

 

Date de incepere si taxe in Euro: Tabara de vara 9 – 11 ani  20 iul. – 3 aug. € 3150
Scoala de vara  12 – 14 ani  20 iul. – 3 aug. € 3150
Tabara internationala de vara 14 – 16 ani  20 iul. – 4 aug. € 3150
Taxa suplimentara pentru transfer in afara intervalului orar Aeroportul Zurich (taxi): aprox. € 120 – 150/directie

 

Taxa include:

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa (pranz cald)
 • Ore de limba germana sau engleza/sapt. in functie de programul ales
 • Seminarii teoretice si practice
 • Test pentru determinarea nivelului de cunostinte
 • Materiale de studiu
 • Certificat de absolvire a cursului
 • Discoteca o data pe saptamana
 • Folosirea bazei scolare
 • Monitorizarea permanenta a cursantilor
 • Excursii
 • Program de divertisment si sport in fiecare zi
 • Numar de telefon de urgenta 24 / 7
 • Transfer de la / pana la aeroportul Zurich (10:00 – 16:00)
SCHULE SCHLOSS SALEM

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: