Tabara la Kensington Park School, Marea Britanie

Tabara academica in Marea Britanie

Tabara la Kensington Park School, Marea Britanie

Tabara la Kensington Park School, Marea Britanie

Despre scoala


Cursurile academice de vara organizate la Kensington Park School ofera participantilor posibilitatea de a explora domeniile lor preferate si de a se familiariza cu materiile studiate, in timp ce isi imbunatatesc nivelul de engleza. Kensington Park School este un colegiu de top din Londra iar programul de vara este conceput si organizat de catre personalul academic intern.

Cazare


Studenții sunt cazați în Pensiunea PHB. Camerele sunt single sau duble, cu baie. Cursantii cu vârsta de 14 și 15 ani sunt cazați în camere duble. Există un sistem de securitate 24 de ore din 24, Wi- Fi, spalatorie.

Timp liber si excursii


Seara se organizează activități precum discotecă, quiz, seară de film, show de talente, karaoke. Elevii au timp liber de la 16:30 la 18:00.Se organizează excursii în alte centre academice precum Oxford și Cambridge.

INFORMATII DE BAZA

Varsta:

14- 17 ani

 
Studiu: 32 ore/ sapt.  
Limba straina:  engleza  
Tara:  Marea Britanie  
Tipuri de programe: Academic  
Cazare:  campus  
Durata: 2 săptămâni  
Perioada: 30 iunie- 10 august 2024  
Nivel de studiu:  Intermediar  
     

Despre cursuri

Toate programele includ 16 ore de limba engleza cu accent pe abilitatile lingvistice necesare cursului academic ales. Pe langa perfectionarea abilitatilor de baza in citire, scriere, ascultare si vorbire, cursantii isi imbogatesc notiunile de vocabular, gramatica si pronuntie, prin studiu interactiv in grupe mici. Cursurile au durata de doua saptamani.

Medicina: programul este potrivit pentru cei care doresc sa isi consolideze cunostintele in domeniul medicinei si sa isi imbunatateasca nivelul de limba engleza medicala. Cursantii vor avea ocazia sa viziteze institutii medicale importante, universitati de prestigiu precum UCL si Imperial, dar si sa ia parte la seminarii de etica si dezbateri cu profesionisti din domeniu sau sa comunice cu pacientii.

Drept, studii politice & relatii internationale: cursul are o componenta teoretica intregita prin studii de caz si dezbateri in cadrul carora se pot utiliza cunostintele dobandite. Vor fi invitati sa tina prelegeri avocati si politicieni de renume si vor fi organizate vizite la Palatul Parlamentului, tribunale, universitati relevante pentru acest domeniu. De asemenea, cursantii vor afla cum trebuie sa se pregateasca pentru admiterea la universitati britanice unde se studiaza aceste domenii.

Business & Entrepreneurship: scopul acestui curs este de a incuraja participantii sa aplice cunostintele de economie si matematica acumulate anterior si sa inteleaga cum pot fi aplicate in lumea reala a afacerilor. Se studiaza subiecte precum: marketing, contabilitate, cercetare de piata, management financiar, antreprenoriat, planuri de afaceri, micro si macroeconomie, etc. In program sunt incluse vizite la institutii financiare, Bank of England Museum, Bursa de Valori, dar si la universitati de renume ca LSE si UCL.

Arta si design: programul se axeaza pe dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor necesare unei cariere de succes in domeniul creativ. Cuprinde ore dedicate pregatirii portofoliului necesar la admiterea la universitati de top, se studiaza tehnici din diferite arii precum: desen, colaje, fotografie, animatie, sculptura. Se viziteaza expozitii si galerii de arta, dar si universitati axate pe astfel de programe, cum ar fi: Central St. Martins sau Chelsea College of Arts.

Actorie si teatru: cursul este unul practic. Sunt dezvoltate abilitati precum increderea in sine, capacitatea de a exprima concepte complexe, capacitatea de a mentine atentia publicului etc. Cursul include ateliere cu actori, experti in exercitii de dictie si antrenori pentru miscare fizica. Sunt prezentate universitati de prestigiu si scoli de actorie, precum si productii de teatru.

Taxe si conditii

Date de incepere si taxe

Sesiuni:

Sesiunea 1:  30 iunie – 13 iulie 2024
Sesiunea 2:  14 iulie –  27 iulie 2024
Sesiunea 3:  28 iulie –  10 august 2024

 

Taxa: 3690 GBP / 2 sapt.

Taxa include

  • Cazare in campus in camere cu baie proprie
  • Pensiune completa de luni pana vineri, mic dejun si cina sambata si duminica
  • Ore de studiu in functie de cursul ales
  • Acces la Internet
  • 2 excursii de o zi pentru cursul de 2 sapt.
  • Program de divertisment
  • Servicii de spalare a hainelor
  • Asigurare medicala
  • Numar de telefon de urgenta 24 / 7
  • Transfer de la / pana la aeroportul Heathrow sau Gatwick intre orele 09:00 si 21:00
KENSINGTON PARK SCHOOL

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: