Tabara la Leysin American School in Elvetia

Tabara lingvistica in Elvetia

Tabara la Leysin American School in Elvetia

Tabara la Leysin American School in Elvetia

Despre scoala si cazare


LAS este una dintre principalele scoli din Elvetia, situata in statiunea montana Leysin, la 1300 m altitudine. Baza scolara include laboratoare lingvistice, sala de informatica, biblioteci, centru de arte, sala de gimnastica, terenuri de sport. Cazarea se face in camere confortabile cu 2 – 4 paturi, cu baie.

Timp liber si excursii:


Activitatile tipice din timpul liber includ: inot, baschet, fotbal si alpinism. Seara au loc jocuri de echipa si competitii, discoteca, quizz-uri, bowling si multe altele. In fiecare weekend se organizeaza excursii in Lausanne, Geneva, Montreux, Bern, la fabrica de ciocolata si multe altele, unde se desfasoara activitati precum rafting, paddle boarding, zbor cu parapanta etc.

INFORMATII DE BAZA

Varsta:  9 – 16 ani  
Studiu: 20 ore / săpt.  
Limba straina:  engleza, franceza, alte materii  
Tara:  Elvetia  
Tipuri de programe: Mixt, Tematic / Vocational  
Cazare:  campus  
Durata: 3-6 săptămâni  
Perioada: 24 iunie – 3 august 2024  
Nivel de studiu:  A1 – C2  
   

Despre cursuri

Modulele (cu exceptia celui in limba franceza), instructiunile si activitatile extra-scolare se desfasoara in engleza. Elevii sunt impartiti in grupe in functie de varsta, nivel de competenta lingvistica si abilitati.

Cursuri de dimineata: cursantii pot alege un modul in fiecare saptamana.

Curs lingvistic: cursul include 3 ore de limba engleza sau franceza pe saptamana, de luni pana vineri si este potrivit pentru toate nivelurile, de la incepatori la avansati.

Cursantii vor putea alege intre:

 • LEADERSHIP ALPIN:
  Programul de leadership alpin provoacă studenții să depășească zona lor de confort într-un mediu sigur și distractiv. Prin activități precum alpinism, camping, drumeții, orientare, prim ajutor și abilități de supraviețuire, elevii obțin cunoștințe și experiență în practicile și competențele de leadership în aer liber.
 • INOVAȚIE, CREATIVITATE ȘI ANTREPRENORIAT
  În programul  Inovation, Creativity, and Entrepreneurship (ICE), studenții explorează ce este nevoie pentru a fi un inovator social de succes, cum să definești problemele, să găsească soluții pentru impact, să imagineze viitorul și să transforme ideile în acțiune. Prin colaborarea cu colegii și liderii din industrie, studenții explorează întrebări mari și lucrează împreună pentru a gândi critic și creativ la rezolvarea problemelor.

Elevii din programul de atletism vor alege tenisul sau fotbalul și își vor petrece diminețile ducându-și abilitățile și dragostea pentru joc la nivelul următor.

 • PROGRAMUL DE TENIS:
  Tabara lucrează în colaborare cu Peak Tennis International pentru a oferi un program divers și dinamic pentru cea mai bună experiență de tabără de tenis din Alpii elvețieni.
 • PROGRAMUL DE FOTBAL:
  Programul de fotbal oferă antrenament pentru toate vârstele și abilitățile. Elevii vor lucra la lucrul cu picioarele și la abilitățile esențiale într-un mediu distractiv și de susținere!

Cursantii vor putea alege intre:

 • SCRIERE CREATIVA:
  În acest curs, studenții se vor angaja într-o varietate de proiecte care le permit să-și dezvolte curiozitatea intelectuală în timp ce privesc modul în care omenirea a transformat și a explorat lumea (și universul) din jurul lor prin scrierea creativă.
 • DA VINCI LAB:
  Elevii cărora le place să construiască lucruri, să demonteze lucruri, să-și folosească mâinile și să folosească tehnologia se vor bucura să aibă timp să-și urmărească interesele prin proiecte individuale și colaborative într-un mediu dedicat STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă și matematică).
 • PROGRAMUL NATURĂ ȘI MATEMATICĂ:
  În acest curs, studenții ajung dincolo de formule și calcule pentru a explora matematica din spatele tiparelor, relațiilor și problemelor din lumea reală. Elevii dezvoltă abilități creative și comunicative prin investigarea matematicii ca artă și instrument.

După programul de dimineață și prânz, studenții se bucură de o după-amiază plină de distracție cu cluburi urmate de activități. În fiecare sesiune, studenții aleg dintre cinci cluburi diferite: Sport, Gătit și coacere, Grădinărit (managementul agriculturii), Artă (vizual) sau Artă (muzică). Aceștia participă la același club pe tot parcursul programului.

ACTIVITĂȚI DE DUPA-AMIAZA:
În fiecare zi, elevii aleg o activitate diferită de după-amiază. Sunt oferite atât de multe activități încât elevii ar putea alege ceva diferit în fiecare zi și să nu facă niciodată același lucru de două ori! De la călărie la patinaj, acesta este un moment minunat pentru studenți să încerce ceva nou!

Taxe si conditii

Date de incepere si taxe in CHF:

Sesiunea 1: 

24 iunie - 12 iulie 2024 – 8 800 CHF

Sesiunea 2:

15 iulie - 03 august 2024 – 8 800 CHF

Ambele sesiuni: 15 800 CHF

Depozit de inscriere nerambursabil: 

2000 CHF (se scade din taxa de curs)

Taxa include

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa
 • 20 ore studiu/sapt. in functie de curs
 • Test pentru determinarea nivelului de cunostinte
 • Certificat dupa finalizarea cursului si manuale
 • Sport si program de recreere in fiecare zi
 • 1 excursie de o zi si 1 excursie de jumatate de zi
 • Asigurare medicala
 • Numar de telefon de urgenta 24/7
 • Transfer de la / pana la aeroportul Geneva la sosire (09:00 – 18:00) si la plecare (09:00 – 12:00)
LEYSIN AMERICAN SCHOOL

GALERIE

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: