Tabara de vara la Oundle School

Tabara academica in Marea Britanie

Tabara de vara la Oundle School

Tabara de vara la Oundle School

Localizare:

Campusul este situat într-un oraș fermecător din Northamptonshire, o frumoasa zona rurala din centrul Angliei, cu acces rapid la Cambridge (67 km). Aeroporturile Stansted, Luton și Heathrow din Londra sunt ușor accesibile (106 km, 111 km și, respectiv, 160 km). Oundle se află la doar 23 km vest de Peterborough, un oraș care se bucură de legături feroviare rapide către Londra, York și chiar Edinburgh din Scoția.

Despre scoala si cazare:

Oundle este un boarding school de top situat în inima orașului, cursantii se bucură de un sentiment de libertate și au acces ușor la magazine, cafenele, oficiu poștal, bănci și chiar o piață locală.

Majoritatea dormitoarelor au 2 sau 3 paturi, dar pot fi disponibile dormitoare single . Elevii împart camera cu alți studenți de vârstă similară și de naționalități diferite. Băile sunt comune.

Meniul oferă o combinație de mâncăruri englezești și internaționale. Există întotdeauna două opțiuni calde disponibile pentru prânz și cină și un bar de salate.

Facilitățile sportive și de agrement din campus includ o sală de sport, un centru de fitness, terenuri de tenis, terenuri de netball, terenuri de squash, un teren astroturf , o piscină interioară de 50 m, o pistă de atletism și terenuri extinse de joc.

PRO options: Football Skills | Hip Hop Dance | Horse Riding | Tennis

Excursii


Sambata: Aceste excursii sunt de obicei la Londra  și pot consta într-un tur de mers pe jos pentru a vedea unele dintre site-urile celebre și/sau o vizită la o atracție turistică celebră, în funcție de programul și timpul disponibil. Exemple: Cutty Sark, London Eye, London Transport Museum, Madame Tussaud’s, Natural History Museum, Riverboat Cruise, Science Museum or Tower of London

Duminica: Această excursie constă de obicei într-o vizită la un oraș local sau un oraș de pe litoral.

INFORMATII DE BAZA

Varsta:  12 -17 ani  
Studiu: 20 ore / săpt.  
Limba straina:   engleza  
Tara:  Marea Britanie  
Tipuri de programe: academic  
Cazare:  campus  
Durata: 1-6 saptamani  
Perioada: 7 iulie- 10 august 2024  
Nivel de studiu:  A1 – C2  
     

Despre cursuri

Lectiile de lb. engleza se bazeaza pe dezvoltarea abilităților necesare pentru a comunica mai liber, natural și cu încredere în contexte academice, recreative și profesionale.

 

ÎNVĂȚARE ȘI INOVAȚIE


Aceste proiecte bazate pe sarcini, folosind Tehnologia, Comunicarea Digitală și Media, le permit studenților să lucreze în colaborare pentru a cerceta, a discuta și a crea proiecte care reflectă cunoștințele, abilitățile și personalitatea lor, dezvoltând în același timp strategii care sunt esențiale pentru succesul în secolul 21. Proiectele au fost create special pentru a ajuta la dezvoltarea capacităților studenților în: colaborare, comunicare, creativitate și gândire critică.

 

COMUNICARE


Aceste lecții sunt concepute pentru a ajuta studenții să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a comunica mai liber, natural și cu încredere în limba engleză în contexte academice, recreative și profesionale.

Lecțiile includ o serie de metode de comunicare orală și scrisă, cum ar fi scrierea eseurilor academice, scrierea rapoartelor de afaceri, scrierea creativă, dezbaterea, negocierea, crearea de rețele și prezentarea.

Comunicarea eficientă este cheia succesului în secolul 21, iar dezvoltarea acestor abilități este o parte integrantă și crucială a acestui curs.

FOCUS ACADEMIC


Aceste lecții sunt concepute pentru a îmbunătăți în continuare abilitățile de scriere ale studenților sau pentru a le extinde cunoștințele într-o serie de discipline (STEM / Afaceri / Științe umaniste), toate într-un context academic, pentru a-i pregăti pentru o lume competitivă în care limba engleză este cheia comunicării globale.

Afaceri – studenților li se prezintă o serie de subiecte cheie pentru a-i pregăti să lucreze în afaceri sau să își conducă propria companie.

Științe umaniste – studenții își extind cunoștințele în discipline precum Sociologie, Psihologie, Filosofie și Cetățenie.

STEM – studenții studiază câte o temă pe zi la disciplinele Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică.

Scriere – studenții își îmbunătățesc limba engleză scrisă într-o gamă largă de contexte diferite, cum ar fi eseuri, articole, rapoarte, recenzii și analize critice.

Pregatire examen Cambridge


Cambridge B1 Preliminary, B2 First și C1 Advanced sunt examene recunoscute la nivel global care acreditează nivelul de engleză al studenților pentru studiu și muncă. Aceste cursuri de examen oferă pregătire dedicată și practică intensivă pentru examen în loc de limba engleză de bază și de învățare și inovare. Elevii susțin examenul la un centru de testare extern.

Taxe in GBP*:

 

 • Citizens £1,575/ sapt.

 • Academics  £1,575/ sapt.

PRO OPTIONS

10 ore de antrenament profesionist/ sapt

 • Pro Football  | £275/ sapt

 • Pro  Dance | £275/ sapt
 • Pro Tennis | £275/ sapt

 • Aviation Simulator  | £675/ sapt

Taxa include

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa
 • Acordarea de  certificate
 • Program de activitati recreative
 • Activitati de seara
 • Monitorizare permanenta
 • Acces la Wi-Fi in campus
 • Numar de telefon de urgenta 24 / 24
OUNDLE SCHOOL

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: