TABARA ADVANCED UNIVERSITY PREPARATION LA OXFORD INTERNATIONAL COLLEGE

Dedica-te pasiunii tale si pregateste-te pentru viitoarea cariera

Tabara de pregatire pentru Universitate la Oxford International College

Tabara de pregatire pentru Universitate la Oxford International College

Oxford International College este Colegiul A-Level nr.1 din Marea Britanie, oferind cursuri A-Level și GCSE (1 an).
Elevii vor avea cursurile în cladiri cu dotari de ultimă generație, laboratoare precum si spatii comune de socializare.

Colegiul este situat în centrul orașului Oxford intr-o zonă plină de viață și interesant de explorat.

Acest program îi pregătește pe studenți să exceleze în disciplinele alese în mediul de învățământ superior extrem de competitiv. Studenții aleg o materie de nivel universitar predată la nivel de licență în primul an.

Excursii: 2 excursii de o zi intreaga/ sapt.

 

INFORMATII DE BAZA

Varsta: 16- 18 ani
Studiu:  23 ore / săpt.
Limba straina:

engleza

Tara: Marea Britanie
Tipuri de programe: academic
Cazare: campus
Durată: 2 sapt
Perioadă: 2 iulie –  30 iulie 2024
Nivel de studiu: C1

 

Despre curs

Vezi ce domenii poti studia!

Programul include 23 ore de curs/ sapt. 

Acest curs combină teoria cu sesiuni practice într-o gamă largă de domenii. Programul își propune să provoace și să se extindă cunostintele lingvistice ale elevilor, concentrându-se pe subiecte specifice de vocabular și punerea în practică a limbajului oferind în același timp informații valoroase despre viitoarele cariere.

Include:

 • Guest Lectures and Workshops
 • Debate Society
 • University Preparation Masterclasses 
 • Oxford University Experience 
 • Small group tutorials
Despre curs

Mathematics

Cursul de Matematică introduce matematica la nivel universitar într-o varietate de modelări teoretice și aplicate. Cursul acoperă bazele esențiale ale studiului avansat al matematicii, fizicii și analizei datelor prin subiecte precum algebra și calculul, precum și probabilitatea și statistica. 

Pre-Med

Cursul combină învățarea pre-clinică și clinică pentru a oferi studenților o gamă largă de experiențe și cunoștințe în acest domeniu divers de studiu. Cursul își propune să ofere o înțelegere mai aprofundată a cunoștințelor științifice care stau la baza științelor medicale, pe lângă introducerea conceptelor de îngrijire a pacientului, cercetare clinică și științe biomedicale. 

Psychology

 În timpul acestui curs intensiv de două săptămâni, studenții vor explora o varietate de discipline academice legate de psihologie, în timp ce își vor construi cunoștințe fundamentale despre psihologie și cercetarea psihologică contemporană. Elevii vor dezvolta cunoștințele și înțelegerea istoriei psihologiei și cercetării psihologice și vor învăța cum își pot aplica cunoștințele într-o serie de contexte. Elevii vor putea, de asemenea, să interpreteze și să ofere evaluarea personală a teoriilor psihologice, inclusiv tratamente, terapii, etică și multe altele. 

Business Management Studies

Cursul oferă o abordare unică a studiilor de management al afacerilor prin încorporarea unei perspective globale în lecții și studii de caz. Acest curs se bazează pe exemple istorice de afaceri pentru a construi o înțelegere mai puternică a practicii de afaceri din secolul 21, inclusiv comerț, valute și piețe emergente. Lecțiile vor încuraja, de asemenea, dezvoltarea abilităților soft și vor oferi exerciții practice pentru a construi leadership, management, lucru în echipă, empatie și inovație. 

History of Innovation & Original Thought

În acest curs introductiv despre istoria inovației și gândirii originale, studenții se vor adânci în lumea fascinantă a artei și arhitecturii pentru a explora impactul profund al gândirii creative asupra civilizației umane. Pe parcursul cursului, studenții vor examina evoluția reprezentării artistice și a soluțiilor arhitecturale, vor dezvălui poveștile din spatele originilor capodoperelor iconice și vor analiza influențele culturale, sociale, tehnologice și de altă natură care au determinat inovarea în aceste domenii. De la civilizațiile antice la lumea modernă, studenții vor dobândi o înțelegere a modului în care expresia artistică și arhitecturală a modelat și reflectat societățile în care au apărut. În plus, cursul va aborda impactul inteligenței artificiale (AI) asupra creativității, explorând modul în care tehnologiile AI sunt utilizate pentru a îmbunătăți procesele artistice și a depăși granițele inovației în arta și arhitectura contemporană. 

PreLaw

Livrat la nivelul întâi de licență, cursul de Drept introduce dreptul dintr-o perspectivă bazată pe teorie, inclusiv jurisprudență, instituții juridice și limitele recursului legal. Elevii vor explora dreptul intern și internațional, inclusiv reflectând asupra evenimentelor internaționale recente din diferite perspective juridice. Acest curs va dezvolta cunoștințe de bază în dreptul penal, dreptul internațional, dreptul umanitar și alte domenii, în timp ce își va dezvolta abilități-cheie, cum ar fi negocierea și litigiile. Elevii vor avea oportunități de a-și aplica cunoștințele juridice în exerciții practice și discutabile cu o perspectivă globală, înțelegând modul în care legea este interpretată diferit de contextele istorice și culturale.

Global Finance & Economics

Livrat la nivelul primului an de licență, cursul Global Finance & Economics introduce cadrele esențiale ale economiei într-un context global. Cursul introduce economia prin aplicarea teoriei economice în lumea modernă, subliniind tendințele și evoluțiile recente și punându-le într-o perspectivă istorică. Lecțiile vor include analiza teoretică și studiul aspectelor de bază ale micro și macroeconomiei, pe lângă studiul teoretic al teoriei economice, inclusiv studierea lucrărilor lui Smith, Marx, Keynes, Friedman și alții. 

International Relations & Global Governance

Livrat la nivelul primului an de licență, cursul de Relații internaționale și guvernare globală introduce probleme contemporane în politică, relații internaționale și teoria politică. Elevii vor explora dezvoltarea istorică și manifestările contemporane ale politicii la scară globală, inclusiv analizarea relațiilor internaționale și a diplomației prin prisma schimbului cultural și a comerțului economic. Vom explora ideea de „globalizare” și rolul acesteia ca instrument politic de expansiune și suprimare. 

Computer Science & Information Technology

Cursul de Informatică și Tehnologia Informației introduce concepte cheie în domeniul informaticii și științei datelor. Acest curs oferă studenților oportunitatea de a explora dincolo de elementele de bază ale programării și codării pentru a dezvolta cunoștințe teoretice puternice în informatică. Pe lângă programare, studenții vor explora utilizarea computerelor și interacțiunile acestora cu oamenii, inclusiv inteligența artificială și organizarea datelor. 

Physics

Cursul de fizică le permite studenților să se scufunde mai adânc în relația dintre legile fizice ale universului și modul în care acestea se aplică la diferite scări de spațiu și timp. Lecțiile vor introduce diverse domenii ale fizicii și vor explora teorii teoretice și practice. Elevii vor învăța despre cercetarea în fizică din viața reală și limitele existente ale cunoștințelor umane prin cursuri interactive care încurajează creativitatea și inovația. 

Philosophy, Politics and Economics (PPE)

Acest curs interdisciplinar oferă cunoștințe fundamentale cheie pentru a ne ajuta să ne înțelegem trecutul, prezentul și viitorul dintr-o varietate de perspective. Elevii vor dezvolta cunoștințe fundamentale în teoria morală, filozofică, politică și economică, inclusiv pe baza textelor cheie de la gânditori influenți din istoria antică și contemporană. Cursul provoacă filosofia morală a studenților, construind în același timp abilități puternice de gândire analitică și critică, făcându-l o alegere excelentă pentru studenții care sunt implicați în afacerile lumii contemporane, în timp ce doresc să dezvolte baze solide în filozofie și teoria economică.

Taxe si conditii

Taxa: 2390 GBP/sapt.*

*Pret Early Bird valabil pentru inscrieri pana la 29.02.2023, dupa care pretul standard va fi de 2655 GBP/sapt.

 

Taxe suplimentare:

 • Bilet de avion
 • Asigurare complexa de calatorie

Taxa include

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa
 • 23 ore de curs/ sapt.
 • Raport personalizat si certificat de participare
 • Program de excursii (2 full-day) si activitati recreative
 • Monitorizare permanenta
 • Acces la Wi-Fi in campus
 • Numar de telefon de urgenta 24 / 24

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: