Tabara la TASIS The American School in Marea Britanie

Tabara academica in Marea Britanie

Tabara la TASIS The American School in Marea Britanie

Tabara la TASIS The American School in Marea Britanie

Despre scoala


Este amplasata pe o suprafata de 15 hectare, in oraselul Thorpe – regiunea Surrey, la numai 45 de minute de centrul Londrei. Cladirea principala Thorpe Place este construita dupa stilul adoptat de Regele George si aici se afla salile de clasa si biblioteca ce contine peste 12 000 de volume, sala de mese, biroul administrativ, salonul comun. TASIS dispune de o sala de teatru cu 350 de locuri, laborator de informatica, complex de muzica si arte, sala de sport.

Cazare


Campusurile scolii au camere cu 2 – 8 paturi. Se asigura pensiune completa. O parte din camerele pentru elevi sunt situate in cladirea principala a scolii. Restul camerelor se afla in cladiri ce dateaza din sec. XVII si XVIII, aflate in apropiere. Repartizarea in camere se face in functie de varsta si nationalitate.

Sport


Fiecare cursant poate sa aleaga un sport, pe care sa-l practice pe perioada sederii sale. Scoala dispune de o baza sportiva excelenta – patru terenuri de tenis in aer liber, doua terenuri de baschet si trei pentru atletism, o sala de fitness moderna (14+), gradini si lacuri intinse. Toate activitatile sportive sunt incluse in taxa, cu exceptia antrenamentelor de tir cu arcul, go-karting, echitatie, schi nautic, golf si escalada in sala.

Excursii


In functie de tipul taberei, sunt prevazute excursii tematice. Excursiile de o zi sunt prevazute sambata si duminica. Sunt vizitate obiectivele turistice ale Londrei, parcul de distractii Chessington, Oxford, Stonehenge si Salisbury, parcul de distractii Thorpe, Windsor. De asemenea, se organizeaza excursii pentru shopping in diverse locuri populare. Contra cost, elevii se pot inscrie la excursiile organizate in Paris si Edinburgh.

Program de seara


In fiecare seara, se organizeaza program de divertisment variat. Vinerea, cursantii pot viziona programe de musical in Londra: “Billy Elliot’’, “Mama Mia”, “Phantom of the Opera”, “Thriller”, “Wicked”.

INFORMATII DE BAZA

Varsta: 11 – 12; 13 – 17 ani  
Studiu: 20 ore / săpt.  
Limba straina:   engleza  
Tara:  Marea Britanie  
Tipuri de programe: Recreativ, Mixt, Academic, Tematic/Vocational  
Cazare:  campus  
Durata: 3 sau 6 saptamanai  
Perioada: 24 iunie – 3 august 2024  
Nivel de studiu:  A1 – C2  
     

Despre cursuri

Nivelul de predare este extrem de ridicat datorita profesorilor atent selectionati ce folosesc metode moderne de predare. Pentru a stimula elevii sa foloseasca limba engleza activ, aditional orelor de curs, in fiecare saptamana se ofera inca 5 ore din urmatoarele domenii, la alegere: design grafic, franceza pentru incepatori,  arta plastica,  dans,  muzica digitala, teatru, introducere in robotica. Seara, cursantii au la dispozitie o ora pentru pregatire individuala si efectuarea temelor.

 • Engleza si divertisment (10 – 17 ani): cursul de engleza generala ofera posibilitatea unui progres rapid, datorita pregatirii intensive de la ore si practicarii limbii in timpul activitatilor sportive si distractive.
 • Pregatire pentru IELTS (15 – 17 ani): pregatirea se face pentru Modulul academic al testului. Elevii invata strategii pentru obtinerea unui scor mai mare la cele patru componente ale testului: scriere, vorbire, ascultare/intelegere, citire. Este necesar un nivel minim intermediar.
 • STEM – Stiinta, Tehnologie, Matematica si Inginerie (10 – 12, 13 – 17 ani): acest curs integreaza concepte care de obicei sunt predate ca subiecte separate si subliniaza aplicarea cunostintelor in situatii reale. Programul se concentreaza, in general, asupra problemelor din lumea reala si pe gasirea unor solutii corespunzatoare, punand accentul pe studiul bazat pe proiect.
 • Fotografie digitala: Londra in fata obiectivului (13- 17 ani): instruirea include familiarizarea cu cele mai noi tehnici digitale, lucru in camera obscura, studio si aer liber, tehnici stilistice in folosirea aparatului foto, studierea operelor anumitor fotografi. Cursantii pregatesc trei portofolii pe perioada cursului si trebuie sa isi aduca propriul aparat.
 • LEAD U Academy: Leadership in actiune! (13 – 17 ani ): cursul este condus de JD Wilson, descoperitorul companiei LEAD U pentru viitorii lideri. Studentii vor avea ocazia sa dezvolte activitati si initiative la scoala, sa invete cum sa atraga oameni cu gandiri similare si sa fie lideri de succes.
 • Antreprenoriat (13 – 17 ani): Sunt studiate elementele de bază ale unei bune afaceri, inclusiv strategia, marketingul, managementul și finanțele.
 • Evaluare SAT (13- 17 ani) Sunt studiate tehnici speciale pentru buna desfășurare a examenului. Se fac teste de probă.

 • Productie TV (13- 17 ani): puternica si persuasiva, televiziunea are puterea de a schimba cursul istoriei prin influenta sa asupra spectatorilor si prin modul in care comunica informatiile. In cadrul acestui program, cursantii vor invata sa produca propriul program de televiziune, folosind tehnica standard si programele iMovie, Final Cut Pro si Quicktime.
 • Arhitectura si design (14 – 17 ani): cursantii vor invata noi tehnici pentru a-si exprima ideile creative, vor lucra cu programul Photoshop, pictura in ulei, lacuri, colaje, sabloane. Tehnica crearii de machete 3D implica utilizarea hartiei si a cartonului de modelare.
 • Design vestimentar si textil (13 – 17 ani): combinarea celor doua teme ofera oportunitatea unica de a studia tehnici de design textil ca: stantare, desenare, tricotare, feltuire, coasere. Elevii invata sa faca haine, tipare si instalatii 2D, 3D, folosind diverse metode si materiale. Se organizeaza vizite la galerii si ateliere de moda din Londra.
 • Recapitulare IB Matematica (15-17 ani): cursul presupune recapitularea cunostiintelor din domeniul matematicii, obtinute in urma primului an de IB cu acumularea de noi informatii.
 • Geometrie (14 – 17 ani): acest curs de sase saptamani cuprinde pregatire aprofundata la geometria euclidiana, acordandu-se atentie definitiilor, sistematizarii cunostintelor, rationamentelor inductive si deductive. Exercitiile mai includ introducere in trigonometrie si geometria analitica.
 • Writing Enhancement (13 – 17 ani): programul isi propune ca elevii sa inteleaga mai bine si sa foloseasca o structura logica si clara atunci cand isi prezinta ideile si gandurile in limba engleza. Tehnicile de claritate in scris si oratorie sunt exersate prin eseuri, discutii si dezbateri.
 • Teatru (13-17 ani) Acest curs își propune să dezvolte tehnica actoricească și încrederea în scenă folosind instrumentele procesului actoricesc. Lucrăm la voce, munca corporală, dezvoltarea personajului, improvizație și scenă.
 • Debate and Leadership (14 – 17 ani): elevii invata diferite tehnici de structurare logica si clara a ideilor atunci cand isi prezinta argumentele, intonatie, limbajul corpului, contact vizual. Astfel, ei dobandesc incredere si participa mai eficient la dezbateri.

Taxe si conditii

Date de incepere si taxe in lire sterline:

First session: 24 iunie – 13 iulie 2024.

Second Session: 15 iulie – 3 august 2024.

Taxa: 5300 GBP / 3 sapt.

 

Depozit de inscriere: £ 500 (se scade din taxa cursului)

Taxa include:

 • Cazare in campus si pensiune completa (pranz cald)
 • Cursuri in functie de programul ales
 • Test, materiale de studiu si certificat de absolvire
 • Excursii de o zi sambata si duminica
 • Program de divertisment
 • Acces la calculatoare cu internet si Wi-Fi
 • Servicii de spalat haine
 • Numar de telefon de urgenta 24 / 7
 • Asigurare medicala
 • Transfer de la / pana la aeroportul Heathrow si Gatwick intre orele 08:00 – 20:00

GALERIE

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: