TABERE IN ELVETIA

Invata o limba straina intr-un mediu dinamic , admira peisaje alpine, si bucura-te de standarde inalte

Tabere in Elvetia

Tabere de engleza, franceza, italiana, germana

Descopera oportunitatea unica de a-ti dezvolta abilitatile lingvistice intr-un mediu captivant. Elvetia este recunoscuta in intreaga lume pentru peisajele sale alpine impresionante, multiculturalismul vibrant si standardele inalte. Situata in inima Europei, cu patru limbi nationale si o populatie diversa, aceasta tara ofera un cadru ideal pentru a experimenta o varietate culturala unica si pentru a atinge o bogatie impresionanta a limbilor straine.

Taberele de vara in Elvetia se desfasoara in mod traditional in boarding schools consacrate. Aici, ai ocazia sa te imbii in atmosfera unui liceu de elita pentru cateva saptamani. Taberele de vara ofera o gama variata de optiuni, permitandu-ti sa alegi intre diferite limbi, materii sau dezvoltarea unor abilitati specifice: limba engleza, limba franceza, limba italiana, limba germana, ospitalitate, management, etc. Aceste programe includ si excursii interesante si activitati sportive.

Beneficiezi de facilitatile excelente ale colegiilor, atat sportive cat si academice. Astfel, programul de agrement oferit in cadrul acestor tabere este extrem de variat. Daca esti o persoana activa si curioasa si doresti sa iti imbunatatesti abilitatile lingvistice intr-un mediu sigur si stimulant, taberele in Elvetia sunt perfecte pentru tine.

Alege taberele de limbi straine in Elvetia pentru a experimenta o varietate culturala unica si pentru a-ti dezvolta competentele lingvistice intr-un mediu captivant. Bucura-te de peisajele magnifice, siguranta, oportunitatile de activitati sportive si culturale, precum si de bucataria gourmet traditionala. Rezerva acum locul tau pentru o experienta lingvistica de neuitat in Elvetia!

Afla mai multe
CE LIMBI SE POT STUDIA IN ELVETIA

LIMBI DE PREDARE IN ELVETIA

Limba Engleza

Limba Franceza

Limba Germana

Limba Italiana

Limba Spaniola

Limba Chineza

DESTINATII IN ELVETIA

DESTINATII

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: