TABERE IN SPANIA

Invata o limba straina in timp ce te bucuri de vremea minunata si oamenii primitori

TABERE DE SPANIOLA SI ENGLEZA

Tabere de limbi straine pentru copii si adolescenti

Descopera taberele in Spania si ai ocazia unica de a explora frumusetea acestui "continent in miniatura". Spania este cunoscuta pentru contrastele sale uimitoare, vremea minunata si oamenii primitori. Festivalurile, cultura, istoria, arta, flamenco si deliciosul "tapas" o fac o destinatie unica si bogata in experiente. Madrid, capitala Spaniei inca din vremea lui Filip al II-lea, a crescut de-a lungul anilor si s-a impus nu doar ca un oras cu o atmosfera unica, ci si ca un puternic centru economic al tarii.

In Barcelona, capitala catalana, vei descoperi o destinatie impresionanta. Cu peste un milion de turisti care viziteaza orasul saptamanal, acesta se numara printre cele mai populare destinatii europene. Catedrala Sagrada Familia, proiectata de Antoni Gaudi si a carei constructie a inceput in 1882 si nu este inca finalizata, este unul dintre simbolurile impresionante ale Barcelonei.

Taberele de spaniola si de engleza sunt ocazia perfecta de a invata si a te distra intr-un mediu captivant. Fie ca iti doresti sa iti imbunatatesti cunostintele de limba spaniola sau sa exersezi limba engleza, oferim programe adaptate nevoilor tale. Instructorii experimentati si prietenoși te vor ghida in calatoria ta lingvistica, folosind metode interactive si materiale de invatare captivante.

Rezerva acum locul tau intr-una dintre taberele noastre din Spania si bucura-te de experiente fascinante intr-un mediu multicultural si plin de viata. Descopera frumusetea Spaniei, invata limba spaniola sau engleza si creeaza amintiri de neuitat intr-o destinatie deosebita. Alege taberele noastre si imbina aventura cu invatarea pentru o experienta lingvistica de exceptie!

Afla mai multe
CE LIMBI SE POT STUDIA IN SPANIA

LIMBI DE PREDARE IN SPANIA

Limba Spaniola

Limba Engleza

Limba Franceza

DESTINATII IN SPANIA

DESTINATII

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

 

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: