3 sfaturi daca vrei sa studiezi Business | Tabere de Afaceri

04.05.2023

Ce poti face inca din liceu pentru a excela in domeniul Business-ului?


In urma unui studiu despre Generatia Z efectuat de Axios si Generation Lab s-a descoperit ca majoritatea tinerilor intervievati vor sa devina oameni de afaceri (14%). Si noi putem vedea ca un numar considerabil de tineri care vin in biroul nostru sunt pasionati de Business si isi doresc rezultate excelente in viitoarea cariera.

Asta inseamna ca studiile la institutii de top devin din ce in ce mai competitive. Asadar, ce poti face inca din liceu pentru a excela in domeniul Business-ului?

1. Alege materiile potrivite si invata din timp

Matematica si Engleza sunt cele mai importante materii pentru studiile de Business. Intreprinderile folosesc matematica pentru a urmari veniturile si cheltuielile, pentru a pregati situatiile financiare si pentru a lua decizii in cunostinta de cauza cu privire la alocarea resurselor. De asemenea, este esentiala pentru a intelege si a calcula datele si pentru efectuarea previziunilor.

Cunostintele de engleza sunt un “must” - trebuie sa poti vorbi in mod confortabil cu persoane din alte culturi si sa poti construi relatii cu acestea. Astfel, prin cunoasterea limbii engleze si poate chiar a unei a treia limbi vei avea flexibilitatea de a lucra intr-un mediu international.

2. Cultiva-ti skill-urile care te scot in evidenta

Care sunt acestea? Pentru a obtine job-ul de vis sau a-ti infiinta propria afacere, te vor ajuta urmatoarele skill-uri:

-Comunicare
-Leadership
-Lucru in echipa
-Gandire critica si rezolvarea problemelor
-Luarea deciziilor
-Time management si planning

3. Pune-le in practica!

Experientele din lumea reala iti ofera sansa de a vedea daca iti doresti cu adevarat sa urmezi o cariera in afaceri si te ajuta, de asemenea, sa iti dezvolti abilitati si cunostinte vitale. Ti-am adunat cateva idei de activitati practice pentru a-ti dezvolta skill-urile cheie:

- Invata International Business sau Sports Management la o universitate renumita din Barcelona, Spania (program de 3 saptamani; varsta 16-18 ani) - contacteaza-ne la 0737069008 sau la raluca@integraledu.ro daca esti interesat/a!

- Mini-MBA la Earlscliffe College in Anglia (15-17 ani) - Invata concepte cheie de Business (30 de ore de curs pe saptamana, notiuni din domeniul afacerilor, finantelor, management, economie sau contabilitate), exploreaza Londra si creaza noi conexiuni!
 

- Tabara la Kensington Park School in Anglia (14- 17 ani) - dezvolta-te pe plan academic, dar si practic: vizite la institutii financiare, Bank of England Museum, Bursa de Valori, dar si la universitati de renume ca LSE si UCL.
 

- Tabara la d'Overbroeck's College - Engleza + Business & Management (13-16 ani) 

- Tabara la Oxford International College, Business & management (13- 16, 16- 18 ani) 

- Tabara la Oxford si Cambridge Advanced Studies Program, Business Management (16 – 18 ani) 

- Internship in Londra: Poti alege daca vrei sa faci cursuri de introducere in Business si sa vezi daca ti se potriveste acest domeniu de studiu sau poti face un program de internship cu profesionisti in domeniu!

Iti doresti sa participi intr-un program academic de vara care iti va oferi experienta si cunostintele necesare pentru un viitor de succes?

Contacteaza-ne prin formularul de pe https://www.integraledu.ro/contact sau la 0737069011.

Stiri asociate

Cum contribuie taberele educationale la dezvoltare...

Taberele în străinătate sunt mai mult decât o pauză distractivă pentru elevi. Experiența taberei internaționale oferă tinerilor oportunitatea de a dezvolta abilități critice...
21.12.2023 Vezi mai mult

Liceele de tip boarding din Elveția: ușa către op...

Liceele din Elveția au fost considerate de mult timp un bilet de intrare în lumea oportunităților de viitor pentru elevii din întreaga lume, inclusiv pentru cei din România. Aceste i...
21.12.2023 Vezi mai mult

Liceu international in Barcelona | Boarding school...

Scoala Internationala Hamelin-Laie este un boarding school de prestigiu situat in Barcelona. Scoala este aprobata de MEC (Ministerul Educatiei si Culturii din Spania) si autorizata de Centrul Internat...
18.06.2023 Vezi mai mult

Castiga una dintre bursele exclusive oferite de ca...

Colegiul este cunoscut pentru rata sa de succes de 100% la examenele de absolvire. Acest rezultat se datoreaza nivelului ridicat al educatiei bilingve (EN - FR) pe care profesorii o transmit elevilor....
12.06.2023 Vezi mai mult

Descopera cariera visurilor tale printr-o tabara i...

De ce sa alegi o tabara educationala in strainatate?  Perioada adolescentei este cea a autocunoasterii, atat pe plan personal, cat si pe plan academic si profesional. Incepi sa te intrebi spre c...
13.03.2023 Vezi mai mult

Reusita la GCSE: Povestea lui Dragoș

Dragos este un elev roman care a terminat cu succes programul GCSE la Kings London, promovand cu 3 A si un B, iar acum avanseaza cu studiul Matematicii, Politicii si Psihologiei la A-Levels. Citeste...
08.02.2023 Vezi mai mult

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: