UNIVERSITATI IN AUSTRIA

O experienta de neuitat in inima Europei


 

MAI - SEPTEMBRIE

MAI - SEPTEMBRIE

Termen limita pentru aplicare

2

2

Universitati in reteaua World Education

70

70

Programe de studii

1 500 €

1 500 €

Taxa de studii

FINANTARE

FINANTARE

Posibilitati pentru burse de studii in strainatate si finantare

AUSTRIA CA DESTINATIE DE STUDII IN STRAINATATE

Nu intamplator Austria se numara printre tarile preferate de studentii romani care solicita studiile in strainatate dupa terminarea liceului. In tara exista aproape 80 de institutii de invatamant superior acreditate care ofera peste 2.400 de programe in germana si engleza, iar costul educatiei este extrem de accesibil.
Viena a fost declarata timp de zece ani la rand cel mai bun oras in care sa locuiesti, iar in toata tara sunt promovate dezvoltarea durabila, constructia verde si protectia mediului. Gazduieste multe companii populare, inclusiv Red Bull, Swarovski, OMV Group, Vienna Insurance Group si Raiffeisen & Erste Bank. Studentii apreciaza, de asemenea, locatia centrala a tarii, care ofera numeroase oportunitati de calatorie convenabile si o mostenire culturala si istorica bogata. Alegerea activitatilor in aer liber este cu adevarat nelimitata - de la sport la vizitarea unor varfuri muntoase magnifice, prin lacuri alpine uimitoare pana la palate si orase impresionante, cu o atmosfera autentica pastrata.

CE ESTE IMPORTANT DE STIUT

Unul dintre avantajele studiului in Austria este taxa de scolarizare accesibila. La universitatile de stat din Austria, scolarizarea costa aproximativ  726.72 de euro. In schimb, primesti un card de student care ofera numeroase beneficii, printre care achizitionarea unui bilet de transport in comun la un pret redus de 75 de euro pentru intregul semestru, precum si o serie de reduceri pentru studenti la sport, restaurante si nu numai.

Chiar daca Austria nu are traditia caminelor universitare, exista o varietate de optiuni pe care le vei gasi pe cont propriu: camine private, apartamente comune, studiouri, etc. 

Exista 35 de universitati in Austria - 22 universitati publice si 13 universitati private, care sunt impartite in universitati cu studii academice clasice ("die Universitat") si universitati specializate in practica ("die Fachhochschule"). Este important ca viitorii studenti sa stie ca institutiile de invatamant superior de acolo au autonomie, adica fiecare isi determina propriile conditii, cerinte si termene de aplicare si admitere, si este necesar sa le studieze individual si cu atentie. Cursurile se tin in doua semestre - iarna (octombrie - februarie) si vara (aprilie - iulie), iar pe alocuri va puteti inscrie pentru inceputul anului scolar din semestrul de vara. Studiile de baza dureaza 3 ani, iar masterul 1-2 ani.

PROGRAME DE STUDII IN AUSTRIA

PROGRAME

Afaceri si Management

Arhitectura

Arta si Design

Economie

Filologie

Finante, contabilitate, banci

Informatica

Inginerie

Mass-media si comunicare

Stiintele naturii

Stiinte politice

Psihologie

Turism, Ospitalitate si Arte Culinare

CE ALTCEVA TE-AR PUTEA INTERESA?

Test de Orientare Profesionala

Scrisoarea de motivatie

Finantare

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: