STUDII IN AUSTRIA

Descopera natura captivanta, universitati de top si mediul inclusiv

OCTOMBRIE - NOIEMBRIE

OCTOMBRIE - NOIEMBRIE

Termen limita pentru aplicare

20 000 - 40 000 dolari

20 000 - 40 000 dolari

Taxa de studii

3

3

Universitati din reteaua World Education 

Finantare

Finantare

Posibilitati pentru burse de studii in strainatate si finantare

UNIVERSITATI IN AUSTRALIA

AUSTRALIA CA DESTINATIE DE STUDII IN STRAINATATE

Studiul in Australia ofera o serie de avantaje care fac din aceasta destinatie o optiune atractiva pentru studentii din intreaga lume. Cu un sistem de invatamant recunoscut pentru excelenta sa, un peisaj cultural divers si o frumusete naturala impresionanta, Australia ofera o experienta unica pentru studentii internationali.

Unul dintre principalele beneficii ale studiului in Australia este angajamentul tarii fata de excelenta academica. Universitatile australiene se claseaza constant printre primele institutii la nivel global, oferind o gama larga de programe si cursuri in diferite domenii. Sistemul de invatamant pune un accent puternic pe cercetare, inovare si invatare practica, pregatind studentii cu abilitatile si cunostintele necesare pentru cariera lor viitoare.

In plus, mediul multicultural al Australiei este un aspect atragator pentru studenti. Tara promoveaza diversitatea si primeste cu bratele deschise studenti din toate colturile lumii, creand o atmosfera de invatare vibranta si incluziva. Interactiunea cu colegi din diferite medii culturale favorizeaza intelegerea interculturala, perspective globale si prietenii pe viata.

Reputatia Australiei in ceea ce priveste siguranta este un alt avantaj pentru studentii internationali. Tara ofera un mediu sigur, asigurand bunastarea si protectia studentilor sai. 

Mai mult, studiul in Australia ofera oportunitati ample de angajare cu jumatate de norma, permitand studentilor sa obtina experienta practica, sa-si completeze veniturile si sa dezvolte abilitati esentiale. Guvernul australian ofera, de asemenea, optiuni de munca dupa studii pentru absolventi, facilitand o tranzitie lina spre lumea profesionala.

CE ESTE IMPORTANT DE STIUT?

Australia este cunoscuta pentru numarul considerabil de burse pentru studentii internationali care doresc sa studieze acolo. Aceste burse sunt oferite de diverse institutii de invatam, organizatii guvernamentale si entitati private. Fiecare institutie de invatamant si organizatie are propriile sale programe de burse, criterii de eligibilitate si termene limita. Contacteaza un consultant educational pentru a afla mai multe detalii.

Optiunile de cazare pentru studentii internationali in Australia pot varia in functie de universitate, oras si bugetul individual. Informeaza-te in detaliu despre optiunile de cazare oferite de institutia academica la care doresti sa studieze si ia in considerare factori precum costurile, amplasarea si facilitatile disponibile contactand un consultant educational.

Da, in calitate de student roman, vei avea nevoie de viza de studiu pentru a studia in Australia. Viza specifica de care vei avea nevoie se numeste Viza de Student (subclass 500). Aceasta viza iti permite sa studiezi cu norma intreaga la o institutie de invatamant acreditata din Australia.

PROGRAME

Afaceri si Management

Arhitectura

Arta si Design

Drept

Economie

Filologie

Finante, contabilitate, banci

Informatica

Inginerie

Mass-media si comunicare

Medicina

Psihologie

Stiintele naturii

Stiinte politice

Turism, Ospitalitate si Arte Culinare

CE ALTCEVA TE-AR PUTEA INTERESA?

Test de Orientare Profesionala

Scrisoarea de motivatie

Finantare

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: