UNIVERSITATI IN CANADA

Inovatie in cercetare, atitudine primitoare si deschisa

13. MARTIE / 1. FEBRUARIE

13. MARTIE / 1. FEBRUARIE

Termen limita pentru aplicare

4

4

Universitati in reteaua World Education

19

19

Programe de studiu

17 - 23 000 CAD

17 - 23 000 CAD

Taxa de studii

FINANTARE

FINANTARE

Posibilitati pentru burse de studii in strainatate si finantare

CANADA CA DESTINATIE DE STUDII

A doua tara ca marime din lume imparte o granita de 8.890 km cu Statele Unite ale Americii, are una dintre cele mai dezvoltate economii, impresioneaza prin peisaje exceptionale si este formata dintr-o populatie multiculturala, care se numara printre cele mai educate din lume. Acest lucru este ajutat de pozitia Canadei ca o destinatie educationala lider cu Universitatea McGill din Quebec, Universitatea din Toronto din Ontario si Universitatea din Columbia Britanica. Impartirea Canadei in provincii, precum si cele doua limbi oficiale - franceza si engleza, determina anumite particularitati de studiu in fiecare dintre ele, legate de termene limita, taxe de scolarizare si metode de aplicare.

CE ESTE IMPORTANT DE STIUT

Invatamantul superior in Canada este impartit in universitati si colegii. Programul de studii de baza dureaza de la 3 la 4 ani, iar masterul de la 1 la 3 ani. Standardele educationale inalte sunt sustinute de traditia indelungata a universitatii, promovarea ideilor inovatoare si concentrarea pe cercetare in toate domeniile posibile. Un program de studiu excelent ce combina cele mai bune sisteme de invatamant - cel american si cel englez.

Taxele de scolarizare la universitatile canadiene variaza in functie de colegiu, universitate si nationalitate. Studentii autohtoni platesc in medie intre 6.500 si 7.000 CAD, in timp ce taxele de scolarizare pentru studentii internationali variaza intre 20.000 si 52.000 CAD, programele de inginerie, drept si medicina fiind mai scumpe. Fiecare universitate isi stabileste propria politica de finantare a studentilor, adesea sub forma de burse de excelenta sau pentru studii specifice, atat pentru studii de licenta, cat si pentru studii de master.

Potrivit raportului Best Countries, Canada ocupă primul loc în lume în ceea ce privește calitatea vieții. Standardele de trai variază de la provincie la provincie, dar costul anual este între 10.000 CAD și 15.000 CAD, cu o medie de 5.000 CAD acoperind locuințe garantate pentru boboci.

Studentii care se pregatesc sa se inscrie la studii de licenta sau de master in Canada trebuie sa solicite o viza de student. Se recomanda depunerea cererii cu cateva luni inainte de inceperea anului universitar. Cererea de viza este achitata si trebuie depuse anumite documente financiare care sa garanteze taxele de scolarizare si mijloace suficiente de trai pe parcursul anului universitar.

PROGRAME DE STUDII IN CANADA

PROGRAME

Afaceri si Management

Arhitectura

Arta si Design

Drept

Economie

Filologie

Finante, contabilitate, banci

Informatica

Inginerie

Mass-media si comunicare

Medicina

Psihologie

Stiintele naturii

Stiinte politice

Turism, Ospitalitate si Arte Culinare

CE ALTCEVA TE-AR PUTEA INTERESA?

Test de Orientare Profesionala

Scrisoarea de motivatie

Finantare

CONTACTEAZA UN CONSILIER EDUCATIONAL INTEGRALEDU

PROGRAMEAZA O SEDINTA DE CONSULTANTA

Completeaza formularul si programeaza o sedinta cu unul dintre consultantii nostri educationali.

Rezerva acum

Sugereaza-ne preferintele tale pentru sedinta de consultanta.

Pasul 1 din 3

ABONATI-VA PENTRU A PRIMI STIRI SI OFERTE

Primeste informatii actualizate de la IntegralEdu

Te rog selecteaza programele pentru care ai vrea sa primesti stiri si oferte: